Na eventovce se mi asi určitě nejvíc líbí nápad s mrkvema, takhle se o ně každej den postarat, něco každej den dostat a nakonec ještě sledovat nějakej progres v růstu, prostě parádní nápad
NA eventové mapě mne zaujala propojenost úkolů od NPC. Potřebuješ proutky tak aby ses neuběhal a neunudil k smrti tak si spln ukol a muzes frcet na zvířatech a je super že ne ve vesnicích ( kvůli dodržování rychlosti ), a chceš vědět kde co je, udělej úkol u učitele atd.. Prostě super nápad
Celkový projekt osady Dongji sa mi páči. Je to miesto kde sa budú hráči radi vracať. Každý z nás v osade zanechá niečo svoje ako Mrkvičku (super nápad), zavody o život na slepici sú top a hlavne že osada ožíva hráčmi, nakoľko staré časy sú už preč a ti čo zostali sa budú naďalej stretávať na jednom mieste. A dúfam že bude aj letná Dongji Celkovo palec hore
Já začnu tím srovnáním, co se mi opravdu líbí je to, že se uzavřela jedna z cest. Je to sice o něco delší cesta k mrkvím, ale díky tomu jsme více v kontaktu s ostatními hráči. Ale zároveň jsou tu stále pěkná místa, kde můžeme být o samotě a kochat se krajinou. Takže si každý najde to své. A co se týče toho co se mi líbí nejvíce, tak abych se neopakoval po někom, protože dle mně jsou to právě mrkve, tak řeknu stejně jako u zimní mapy otevřené domy. Jsou zkrátka moc pěkné, byl to skvělý nápad.
Po rozpuštění sněhu získala osada skvělou jarní atmosféru plnou zeleně a pobíhajících zajíčků. Nejvíce mě zaujalo jak střechy domků barevně ladí s okolní zelení a dokonale tak zapadají do krajiny.
Sázení mrkví je super a skvěle se hodí k jaru. Moc se mi líbí i políčko na kterém se mrkvím pěkně daří asi to bude tou závlahou z těch tisíců sněhuláků co zde bylo zničeno.
Po nějakém extrémně silném zemětřesení, které zničilo okružní cestu a otevřelo přístup k moři/jezeru bylo nově vzniklé místo chytře využito jako přístav a místo pro rybolov.
Nedokážu posoudit jestli byla lepší zimní nebo jarní osada, obě jsou o něčem jiném a obě jsou za mě ty nejlepší mapy na Ekuře
Od začátku věrný shinsoo Jsemsura9 (156)
Můžete mě zničit, ale nikdy mě nezlomíte !!! já půjdu pořád dál.....
Spoiler:
Jediný bojovník za Shinsoo v olympíjském víceboji (dělené 1. místo)
1. místo - 9x
2. místo - 7x
3. místo - 5x
Oproti zimní osadě je fajn proměna na krásnou zelenou atmosféru, fajn, že na místě malých sněhuláků vznikla plocha pro sadbu mrkví. Trošku se divím, že po tolika sněhulácích tam ty mrkve už rovnou nerostly . Tím, že event započal v období Velikonoc je škoda, že nebyla žádná velikonoční dekorace jako třeba v zimní vánoční strom. Uvidíme, co přinese pokračování po údržbě.
Chválím přesun větších eventů do nové mapy. Díky tomu je úkol na zajíčky daleko příjemnější než v předchozích letech. Je těžké napsat, že se něco vyloženě líbí.
Hakan píše: Která šla získat v prvním soutěžním týdnu
Ano, ale v tento moment se opět dostáváme k Vašemu problému. A to je nepozornost při čtení. Minule jsem Vás odkázala na novinku dnes Vás na ni odkáži znovu: “A samozřejmě, univerzální dílek lze získat různými podpůrnými aktivitami (např. na fóru).” Například neznamená pouze.
LazyMole píše: Neví někdo jak to je s těma soutěžema tady? V infu na ekuře píšou že můžem získat až dvě části amuletu, já dostal jednu část univerzální a teď nevím kam si mám poslat tu druhou, je to prvná část nebo taky univerzál?? Někde na foru jsem zase viděl že jak tipovačka tak blahopřání musí jít na jiné postavy
Dobrý den, to má jednoduché vysvětlení . Včera dopoledne byla předána první várka dílků ze soutěží na fóru – konkrétně 3. část (spodní levý roh) a zároveň univerzální dílek za určitý bodový součet v soutěžním týdnu (ten s otazníkem). Soutěžního týdne jste se zúčastnil(a) za postavu LazyMole, kam byl univerzální dílek správně předán. Obou soutěží – tipovačky i přáníčka (tedy se stejným dílkem) – jste se zúčastnil(a) až v pondělí večer, takže tyto dílky budou předány v další várce. Každopádně – u obou příspěvků máte uvedené stejné jméno postavy. Proto poprosím, aby bylo jedno z jmen změněno. Děkuji a přeji hezký den.
Neví někdo jak to je s těma soutěžema tady? V infu na ekuře píšou že můžem získat až dvě části amuletu, já dostal jednu část univerzální a teď nevím kam si mám poslat tu druhou, je to prvná část nebo taky univerzál?? Někde na foru jsem zase viděl že jak tipovačka tak blahopřání musí jít na jiné postavy
Zdravím, když někdo začne v posledním týdnu, tak už snad není možné splnit všechny části dortu, navíc, když člověk zprvu nosil suroviny a třeba opomněl 1 surovinu dát 2x nebo 3x, tak těžko člověk přijde zpětně, která mu chybí a v jaké části dortu, škoda, že nemůže člověk stařence dát chybějící suroviny i když dělá jinou část dortu, aby stihl získat část amuletu.
Jinak – stařenka dokáže být spokojená! Jen musíte pořádně číst, co vám píše. Rozhodně nemá Alzheimerovu chorobu , jak někteří hráči zmiňovali. Pamatuje si naprosto vše, co jí odevzdáte – tak na to nezapomeňte.
no, to chápu, ale můj dotaz byl spíš technickej To je jak ta marmeláda, z košíku to můžete sypat 10 let, ale až normální ovoce vám dá marmeládu, to taky není logický..
Jak to je s tím dortem? je stařenka někdy spokojená?? Donesl jsem ji vše dokud neřekla, že toho má dost a mám se soustředit na další ingredience, ale pořád ji můžu nosit další a ona si je bere? .. neřekne něco jako "dneska máš splňeno"? jak to funguje prosím.
ChunjoKing píše: Zdravim. Mám len takú malú námietku voči tej výročnej tipovačke. Pokiaľ sa nechá dátum tipovania až do 6.7., bude to skôr sledovačka ako tipovačka. Stav splnených výziev sa dá pozrieť priamo v hre a nie je problém si to každý deň odsledovať a jednotlivé počty zapisovať
Dobrý den, určitě se na to podíváme, probereme a případně poupravíme. Děkuji za námitku a přeji hezký den.
Hakan píše: Hmm, tipovačka i kreativní soutěž je do 6.7. Event končí 7.7. Dílek na pumu ze soutěže z forka jde získat tudíž když dobře 7.7. (protože známe dobu vyhodnocování soutěží) Z toho mi vyplývá, že je nereálné pumu získat
Dobrý den, jak už bylo uvedeno v novince: „Amulet lze složit i po skončení oslav – čas vás tedy netlačí.“ Nemusíte se tedy obávat, že by to bylo nereálné. Navíc plánujeme jednotlivé části amuletu za soutěže na fóru předávat postupně – takže vše zvládnete v klidu a bez stresu. Přeji krásný den
Hmm, tipovačka i kreativní soutěž je do 6.7. Event končí 7.7. Dílek na pumu ze soutěže z forka jde získat tudíž když dobře 7.7. (protože známe dobu vyhodnocování soutěží) Z toho mi vyplývá, že je nereálné pumu získat
Zdravim. Mám len takú malú námietku voči tej výročnej tipovačke. Pokiaľ sa nechá dátum tipovania až do 6.7., bude to skôr sledovačka ako tipovačka. Stav splnených výziev sa dá pozrieť priamo v hre a nie je problém si to každý deň odsledovať a jednotlivé počty zapisovať
Hakan píše: A já bych si zase rád přečetl vyhodnocení posledních dvou eventů. konkrétně oslav jara a pálení čarodějnic. Zase se od vyhodnocování upustilo? Důvod?
@Suko201, Prosím vás a vám to nedochází? Když je v cechu aktinvích xy postav, hráčů, tak je asi naprosto jednoduché pokrýt 5 map nebo kolik to je? Ano, soutěž je dělaná hlavně pro aktivní cechy.
Proč bychom měli psát ze dvou nicku, když každý reagujeme jinak? Navíc já to psal ještě před vlajkama, snad každou neděli to měla hned fuerza a když tady na to upozornim, tak najednou to vyhraje chizfen? Trošičku sus ne?
Mionix píše: @Vydesenej, @Suko201, chcete mi říci, že píšete ze dvou nicků naráz?
Ne akorát jsem to špatně pochopil když je to vykání a tykání. Ale už jsem si to přečetl znova a už jsem tomu porozuměl (moje chyba já to jen nepochopil)
Mionix píše: @Suko201, Teď jsem zareagoval, aniž bych si to ověřil. Proč rýpete, když to vyhrál cech chizfen?
Nerejpu jen jsem napsal jak jsem to pochopil já. Že za nalezenou vlajku bodíky za všechny kus amuletu jestli to tak není tak pardon ale nechaly se tu otevřená vrátka pro takovéto spekulace.