Velké války

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.

Proč nechodím války?

Války mě přestaly bavit
21
30%
Mám postavu na generacích
7
10%
Nelíbí se mi ve válkách fungování spawnů
20
29%
Za mojí nechuť k válkám může komunita (někdo mě tahal/rušil..)
4
6%
Nelíbí se mi počet hráčů v jednotlivých říších (jedna říše moc slabá, druhá moc silná..)
11
16%
Nelíbí se mi "odměny" (Král už nestojí za to/žold je špatný..)
5
7%
Prostě teď nemám čas
0
Žádná hlasování
Jiné = dopíšu dolu
2
3%

Celkem hlasů: 70

suja97
Lv.4
Lv.4
Dal poděkování: 24 poděkování
Dostal poděkování: 6 poděkování

Re: Velké války

Příspěvek od suja97 » stř 30. dub 2025 22:51:11

TomasFoxx píše: stř 30. dub 2025 16:34:41
suja97 píše: stř 30. dub 2025 16:32:20
TomasFoxx píše: stř 30. dub 2025 10:53:08

ok, diky za vybliti irelevantniho nazoru, priste dopis tvoje uzasny reseni, dik.
Kdyby byl irelevantní tak na něj nereaguješ potrefená huso 😁
Aby byl hamzik spokojen tak můj návrh řešení - do malé a střední omezit vstup po dejme tomu 9. generaci aby mohli lidi vyzkoušet všechny chary a zaměření na jedné postavě a nemuseli jich načítat 8 a co se týče velké války tak vrátit možnost útočení ze spawnu aniž by byl člověk z té dané říše napadnutelný jak to bylo dřív.
Chtěli jste být hrozný topky tak to máte, akorát jste asi zapomněli že vám nebude nikdo chtít dělat kompars.
Čůs ✌🏻
takze vlastne tvoje reseni = vratit to jak to bylo, kdyz to tak lidem vadilo, to dava velky smysl.
Ja chapu ze tvuj styl valceni ve velkych se rovnal sepce ze spawnu a kdyz uz jsi vylezl, tak do zamaska jakmile po tobe nekdo skocil, takze jsi byl asi spokojenej s tema spawnama, ale nas ostatni proste nebavilo dostavat za 20k jakmile ses přiblížil ke spawnu, protoze si nejaky random healer mohl nahodit full utok.
,,vadilo to lidem,, nebo jen tobě a pár vyvoleným co jste zalezlí gmkum v ... a jen jim pochlebujete a tak na základě vašeho brečení došlo ke změnám? :) odpovídat nemusíš, odpovědi je počet účastníků velkých válek ...

TomasFoxx
Lv.24
Lv.24
Dal poděkování: 358 poděkování
Dostal poděkování: 649 poděkování

Re: Velké války

Příspěvek od TomasFoxx » stř 30. dub 2025 23:38:20

jj a zeme je placata a hitler zije na ukrajine, my vime.

Asi muzete lock, tady uz stejne nikdo nic rozumnyho nenapise a me spis zajimala ta anketa, diky.
Obrázek

Zamčeno