Brány osady Dongji jsou otevřené a vy opět plníte úkoly, sázíte mrkve a užíváte si jarní zábavu uvnitř osady i mimo ni. Už loni jsme si ukázali v jarní soutěži, jak je rozkvetlá osada krásná - můžete se podívat ZDE. A proto jsme se rozhodli, že si i letos zvěčníme její krásy zde na fóru hry.
29. dubna se slaví mezinárodní den tance. K této příležitosti prosím navštivte osadu Dongji a vytvořte co nejbarevnější a nejveselejší snímek nebo video vaší herní postavy při tanci. Na snímku či videu vás klidně může tančit i více, o to zajímavější pak soutěžní příspěvky budou.
Soutěž bude ukončena 29.4.2025, ale pozor na to, že Dongji se uzavírá o několik dnů dříve - a to 24.4.2025. Takto však budete mít několik dnů na editaci snímku či videa.
S účastí určitě neváhejte, soutěžíme o zajímavé odměny a body do hodnosti.
Všechny zúčastněné (opravdu všechny, nejen výherce) prosím, aby mi do zprávy zaslali jméno postavy, kam si přejí předat odměny.
Pokud se po vyhlášení soutěže některý z účastníků nepřihlásí o výhru do jednoho týdne, to jest 7 dní od tohoto vyhlášení, jeho výhra propadá ve prospěch majitele.
Gratulujeme a těšíme se na vaši účast v dalších soutěžích zde na fóru hry.
@Ezzo95, tipovačka už skončila. Pri zapojení sa, buď do tipovačky, alebo do vytvárania priania, získaváš tú istú časť talizmanu. Šancu na získanie amuletu pumy máš už len do 6.7.
Dobrý den, OX probíhá čtyřikrát – proto jsme ji záměrně rozdělili tak, aby se konala dvakrát o víkendu a dvakrát ve všední den. Bohužel se nikdy netrefíme do dne a času, který by vyhovoval všem hráčům. Vstupuje do toho mnoho proměnných – práce na směny, různá zaměstnání, rodinné povinnosti, koníčky, výlety, dovolené apod. 1. OX proběhla v sobotu 7. 6., 2. OX v neděli 15. 6., 3. OX ve čtvrtek 19. 6. a 4. OX proběhne ve středu 2. 7. Jak jsem již psala níže zkuste se pozeptat třeba přátel, zda by nezašel za Vaši postavu.
Dobrý den, výroční tipovačka byla uzavřena již 25. 6. pokud Vám jde o dílek amuletu, poprosím Vás zúčastnit se "vytváření přáníčka". Tento tip již nebude započítám.
No už vím čím to je u mě já mám totiž šedou i černou v inventáři a když mačkám J tak to neví kterou zvolit. Když jsem si dal jednu do skladu tak to funguje v pořádku.