Už je to patnáct let, co běžíš světem,
s mečem v ruce, pod modrým nebem.
Zábavy moře, přátelství plno,
tvůj svět je místo, kde všeho je mnoho .
Díky za tolik let zábavy,
za souboje, dropy i výbavy Všechno nejlepší, Ekuro naše,
tvá síla v srdci hráče nikdy nevyhasne!
Všechno nejlepší k 15. narozeninám, Ekuro! Přes patnáct let dobrodružství, soubojů a přátelství – a stále v plné síle! Ať hra i komunita dál rostou, překvapují a inspirují. Na další epické roky ve světě Ekura! ( Julie11)
Není pravda, že kdysi bylo všechno lepší. Pravda je, že jsme byli mladší a měli jsme to všechno u p....e“
Existuje tisíce způsobů, jak zabít čas, ale žádný, jak ho vzkřísit.
dovolte mi, abych Vám upřímně poblahopřál k významnému jubileu – 15. výročí existence této jedinečné hry.
Patnáct let představuje nejen úctyhodné trvání, ale především důkaz oddanosti, píle a vytrvalosti, s nimiž o hru pečujete a rozvíjíte ji pro svou komunitu. Vaše práce přináší radost a zážitky tisícům hráčů, kteří si díky Ekuře našli nejen zábavu, ale často i přátelství a společné vzpomínky.
Přeji Vám do dalších let mnoho sil, inspirace a pozitivní odezvy ze strany hráčů. Ať Vás i nadále provází úspěch a komunita, která si vaši práci váží.
Dobrý den, OX probíhá čtyřikrát – proto jsme ji záměrně rozdělili tak, aby se konala dvakrát o víkendu a dvakrát ve všední den. Bohužel se nikdy netrefíme do dne a času, který by vyhovoval všem hráčům. Vstupuje do toho mnoho proměnných – práce na směny, různá zaměstnání, rodinné povinnosti, koníčky, výlety, dovolené apod. 1. OX proběhla v sobotu 7. 6., 2. OX v neděli 15. 6., 3. OX ve čtvrtek 19. 6. a 4. OX proběhne ve středu 2. 7. Jak jsem již psala níže zkuste se pozeptat třeba přátel, zda by nezašel za Vaši postavu.
Dobrý den, výroční tipovačka byla uzavřena již 25. 6. pokud Vám jde o dílek amuletu, poprosím Vás zúčastnit se "vytváření přáníčka". Tento tip již nebude započítám.
No už vím čím to je u mě já mám totiž šedou i černou v inventáři a když mačkám J tak to neví kterou zvolit. Když jsem si dal jednu do skladu tak to funguje v pořádku.
Sabka píše: Ahoj, chci se zeptat zda dostanu univerzální amulet za mini soutěže, byla jsem 3 krát na steeplechase, zmrtvýchvstání, velký výlov, ostaní jsem nestihala, děkují za informaci.
Ahoj, chci se zeptat zda dostanu univerzální amulet za mini soutěže, byla jsem 3 krát na steeplechase, zmrtvýchvstání, velký výlov, ostaní jsem nestihala, děkují za informaci.