1, Temná ochrana znižuje poškození všeho ? Aj kúziel aj sekov aj príšer ?
2, A ešte niečo ked by som chcel byť na pvm ale aj pvp tak zo začiatku by som chcel ísť ochrana rána plameny a 3 ? v PvP chcem byť až 65+ díky za rady

Blbost dávat tamvý kámen až posledníLisha píše:kdyby jsi si to trochu tady přečetl, tak zjistíš o ochraně vše, ale napíšu alespon : ochrana snižuje úplně vše, co jde na tebe o asi tak třetinu.
na pvm je v pořadí: rána plameny, temná ochrana, rána ducha, duch plamene, temná rána, tmavý kámen.
a kdy by jsi ho dal ty?ExE píše:Blbost dávat tamvý kámen až posledníLisha píše:kdyby jsi si to trochu tady přečetl, tak zjistíš o ochraně vše, ale napíšu alespon : ochrana snižuje úplně vše, co jde na tebe o asi tak třetinu.
na pvm je v pořadí: rána plameny, temná ochrana, rána ducha, duch plamene, temná rána, tmavý kámen.
Já bych ho dal 3Lisha píše:a kdy by jsi ho dal ty?ExE píše:Blbost dávat tamvý kámen až posledníLisha píše:kdyby jsi si to trochu tady přečetl, tak zjistíš o ochraně vše, ale napíšu alespon : ochrana snižuje úplně vše, co jde na tebe o asi tak třetinu.
na pvm je v pořadí: rána plameny, temná ochrana, rána ducha, duch plamene, temná rána, tmavý kámen.Horší kouzlo bm sura nemá.
jak často na tebe jde jen jeden člověk... ve válce cechů nebo ve válce říší či ve svaté?heparinsan píše:No tak prr.. Kamen je nej 1 na 1.
Třeba jsem viděl souboj dvou BMek, oba dva najednou hodili kámen, a po chvilce se OBA skáceli k zmeni.. Kámen ( teda pokud se nemílím ) je asi 3 nejsilnější kouzlo? ne? Říkalo, se to tenkrát když jsem se ptal na sílu průrazu a smrště.. Podle mě je kámen v 1 na 1. jedno z nej kouzel
No, myslím spíše svatou i když tam to neni vždy 1 na 1 ale svím způsobem máš pravduLisha píše:jak často na tebe jde jen jeden člověk... ve válce cechů nebo ve válce říší či ve svaté?heparinsan píše:No tak prr.. Kamen je nej 1 na 1.
Třeba jsem viděl souboj dvou BMek, oba dva najednou hodili kámen, a po chvilce se OBA skáceli k zmeni.. Kámen ( teda pokud se nemílím ) je asi 3 nejsilnější kouzlo? ne? Říkalo, se to tenkrát když jsem se ptal na sílu průrazu a smrště.. Podle mě je kámen v 1 na 1. jedno z nej kouzel
Ano 1:1 je nejlepší(v případě, že dotyčný nemá obrany na magii a sury), ale případ 1:1 neni skoro nikdy. (pvp za skladem je občas pro zábavu a to se fakt nepočítá)