Sura BM kameny
Sura BM kameny
prosim chtěl bych se zeptat jaký dát kameny do zbraně a brnění abych byl pouze PvP dekuji
-
[ Pobíječ H8rů ]
- Lv.9

- Dostal poděkování: 9 poděkování
Re: Sura BM kameny
Výhybko Spěch Vitalita .. protože vyšší obrana = víc průnikůLowPlayer píše:Anti sur,wár,návrat/ninja
Do Brnka mě napadá vyhýbko,ochrana,vitalita
-
1Maty1
- Lv.4

- Dostal poděkování: 4 poděkování
sura, válečník, návrat - 1.zbran
šaman, ninja, návrat - 2.zbran
brnění ochrana, vyhýbání, spěch
Se zbranéma 100% souhlasim ale bude to chtít větší výdajeLisha píše:sura, válečník, návrat - 1.zbran
Brno bych dal jak jsem psal já - já ho tak mám a na PVP si nestěžuju
-
[ Pobíječ H8rů ]
- Lv.9

Ale to je blbost prostě .. do pvp brnka ochranu +6 .. obrana ti je v pvp na nic protože pak budeš dostávat průniky jak něco
takže za mě vitalita spěch výhyb .
Ptal se na bm suru, tam průniky snižuje ještě i ochranaXxCURLLxX píše:Ale to je blbost prostě .. do pvp brnka ochranu +6 .. obrana ti je v pvp na nic protože pak budeš dostávat průniky jak něcotakže za mě vitalita spěch výhyb .
-
[ Pobíječ H8rů ]
- Lv.9

Aha , tak to se omlouvám ..Lisha píše:Ptal se na bm suru, tam průniky snižuje ještě i ochranaXxCURLLxX píše:Ale to je blbost prostě .. do pvp brnka ochranu +6 .. obrana ti je v pvp na nic protože pak budeš dostávat průniky jak něcotakže za mě vitalita spěch výhyb .
- Senci
- Lv.15

- Dal poděkování: 26 poděkování
- Dostal poděkování: 37 poděkování
Absolutně souhlasím tady s Pánem RaperemXxCURLLxX píše:Ale to je blbost prostě .. do pvp brnka ochranu +6 .. obrana ti je v pvp na nic protože pak budeš dostávat průniky jak něcotakže za mě vitalita spěch výhyb .
Volil bych Spěch, Vitalitu, Vyhýbko
Jak už řekl Curll čím větší obrana tím větší pruniky a pak ti jsou obrany na nic když tě ''Uprůnikuje''