Balthazar Akt II xD
- despr
- Lv.20
- Dal poděkování: 9 poděkování
- Dostal poděkování: 121 poděkování
Balthazar Akt II xD
Tady je pokračování.
Zatím co byli hrdinové na cestě, se snažil Uriel zjistit co se stalo a proč je taková tma.
Seděl ve své knihovně a pátral v knihách jestli nenajde nějakou legendu nebo příběh z dávných dob, který by se
podobal tomu co se děje. Seděl tam dlouhé hodiny a nenašel nic. Už si myslel že je vše ztracené.
Pak ale přišla zpráva od našich bojovníku z ohnivé země. Bylo tam psáno, že se na náš svět dostal syn Pána Smtrti a
že se chce mstít všemu živému na světě. Dále je tam psano že putují k Ledové čarodějnici aby se jí zeptaly
jak Bathazara vrátit tam kam patří a to do dáblovy rokle. Uriel začal tušit co se bude dít. Položil knihu
na stůl a vydal se za velitelem.
" tak co můj knihomole, našel jsi něco??"zeptal se Velitel.
"ano, došla zprava od našich bojovníku z ohnivé země." odpověděl Uriel.
Velitel si přečetl zprávu a začal přemýšlet.
"napadá tě něco Urieli??" zeptal se velitel.
"zatím ne, můj pane. Mám obavy z toho Balthazara. Cokdyž dorazí až knám, asi bychom se projistotu měli připravit
na to že bude válka!" řekl Uriel se strachem na tváři.
"Asi máš pravdu, měli bychom být připravení. Nech postavit barikády kolem města, dále hluboký příkop a nech
nasbírat všechny potraviny do skladu. Jo a abych nezapoměl všichni rolníci at navštíví učitelé aby se naučily
zakladům boje. Jestli nás Balthazar navštíví tak at jsme připraveni."
Uriel dal všem rozkazy od velitele. Celé město neslo své zásoby jídla do městskeho skladu kde tomu velel tlustý
skladník. Vše si poctivě zapisoval aby pak mohl vše vrátit pokud by se válka nekonala. Všichni potom začaly
kopat příkop. Byla to dřina kopat příkop když jestě pořád padal sníh a zem byla zmrzlá na kámen. I přes tu obrovskou zimu
lidé ten příkop vykopali. Byli moc unavení a celý promrzlí a tak jim Octavio uvařil silný čaj z kořene Gango. Každý
kdo se napil se zahřál a byl schopen pokračovat ve stavění barikád.
Když bylo vše hotovo přišlo na řadu učení boje. Po zakladnim vycviku se všichni odebraly ke spánku.
Pouze Uriel seděl u ohniště a pozoroval nedaleký les. Jakoby měl tušení že se Balthazar vynoří právě z těch míst.
Zatím co byli hrdinové na cestě, se snažil Uriel zjistit co se stalo a proč je taková tma.
Seděl ve své knihovně a pátral v knihách jestli nenajde nějakou legendu nebo příběh z dávných dob, který by se
podobal tomu co se děje. Seděl tam dlouhé hodiny a nenašel nic. Už si myslel že je vše ztracené.
Pak ale přišla zpráva od našich bojovníku z ohnivé země. Bylo tam psáno, že se na náš svět dostal syn Pána Smtrti a
že se chce mstít všemu živému na světě. Dále je tam psano že putují k Ledové čarodějnici aby se jí zeptaly
jak Bathazara vrátit tam kam patří a to do dáblovy rokle. Uriel začal tušit co se bude dít. Položil knihu
na stůl a vydal se za velitelem.
" tak co můj knihomole, našel jsi něco??"zeptal se Velitel.
"ano, došla zprava od našich bojovníku z ohnivé země." odpověděl Uriel.
Velitel si přečetl zprávu a začal přemýšlet.
"napadá tě něco Urieli??" zeptal se velitel.
"zatím ne, můj pane. Mám obavy z toho Balthazara. Cokdyž dorazí až knám, asi bychom se projistotu měli připravit
na to že bude válka!" řekl Uriel se strachem na tváři.
"Asi máš pravdu, měli bychom být připravení. Nech postavit barikády kolem města, dále hluboký příkop a nech
nasbírat všechny potraviny do skladu. Jo a abych nezapoměl všichni rolníci at navštíví učitelé aby se naučily
zakladům boje. Jestli nás Balthazar navštíví tak at jsme připraveni."
Uriel dal všem rozkazy od velitele. Celé město neslo své zásoby jídla do městskeho skladu kde tomu velel tlustý
skladník. Vše si poctivě zapisoval aby pak mohl vše vrátit pokud by se válka nekonala. Všichni potom začaly
kopat příkop. Byla to dřina kopat příkop když jestě pořád padal sníh a zem byla zmrzlá na kámen. I přes tu obrovskou zimu
lidé ten příkop vykopali. Byli moc unavení a celý promrzlí a tak jim Octavio uvařil silný čaj z kořene Gango. Každý
kdo se napil se zahřál a byl schopen pokračovat ve stavění barikád.
Když bylo vše hotovo přišlo na řadu učení boje. Po zakladnim vycviku se všichni odebraly ke spánku.
Pouze Uriel seděl u ohniště a pozoroval nedaleký les. Jakoby měl tušení že se Balthazar vynoří právě z těch míst.
Naposledy upravil(a) despr dne úte 22. úno 2011 17:04:35, celkem upraveno 1 x.
- despr
- Lv.20
Re: Balthazar Akt II xD
Hrdinové právě dorazily ke staré jeskyni. Před ní seděl starý sura jmenem Seon.
"Slyšeli jsme, že je tady ledová čarodejka, nevíš o tom něco?" zeptal se válečník.
"No vím kde je, ale jeskyně vyhnanství je obrovská a zatím se vní každý ztratil, ale za menší obnos yangu vám
prodám mapu."navrhnul Seon
"o jakou častku jde??" zeptal se Sura.
"100 milionu yangů" rekl Seon.
Hrdinové se na sebe podivaly a začaly se smát.
"100 milionů je moc, a navíc kdo ti má věřit? Co když jsi jen nějaky podvodník který nas chce okrást?" rěkla s úsměvem
šamanka.
" Dobře za 50 milionů a kousek vás odprovodím abyste mi věřili." navrhoval Seon.
Hrdinové pooděšly bokem se poradit. Po menší diskuzi se domluvily a souhlasily s nabídkou Seona.
Ten otevřel velkou kamennou bránu. Dovnitř šlo vidět jen na pár metrů pak už jen tma. Seon vlezl dovnitř jako
první za ním sura,ninja, šamanka a jako poslední válečník.
"je tu větší tma než sem čekala" konstatovala ninja.
"ano je tu velká tma, ale když zatáhnete za páku na zdi tak se rozsvíti modré kristaly na zdi. Má to však jednu
nevýhodu. Jsou zde bytosti které ani drak nezabije. Říkají si Setauové. Byli to kdysi normální lidé jako jako ja nebo vy
ale jejich neukojitelná závist je dostala až sem. Je lepší se jim vyhnout. Jejich šípy a meče jsou napuštěny jedem na který
není žadný lék.Každého koho potkají zabijou a okradou. A věřte mi taková skupina jako vy bude snadný terč." radil Seon
"ale když necháme zhasnuto tak se tam nikdy nedostaneme" rekla šamanka
"My možná ne ale ja ano. Umím chodit tiše a bezpovšimnutí, navíc mam schopnosti splívat s okolím. Dejte mi šanci ja to
dokážu. Nikdo si mě nevšimne uvidíte nebudete litovat." prosila ninja.
"Dobrá, at je po tvém" řekl Sura a podal jí mapu.
Ninja se rozloučila a vydala se hlouběji do jeskyně. Chodby byli tesané do tmavě modrého kamene s různými vzory. Stropy byli
vysoké, spíš by se dalo říct že nešly vidět ve svitu kristalů.
Ninja se plížila pomalými kroky k prvnímu rozcestí. Koukla se do mapy a vydala se správným směrem. Pak další rozcestí pak
křižovatka a zase rozcestí. Bylo to hotové bludiště.
"ještě že jsme tu mapu koupily" pomyslela si.
Pak začala slyšet nějaké zvuky. Znělo to jako pochod vojaků. Nakoukla z poza rohu do další uličky která vedla přímo k
čarodějnici. Viděla tam lidi, bledé, zvláštně oblečené a říkaly něco ve smyslu "už se těším až bodnu svůj meč do něčího těla"
Ninja se soustředila na to aby ji nešlo vidět. Chodila krůček po krůčku v zamaskování které jí učily už jakou malou dívku.
Minula hlídky Setaů a vlezla do spodního patra. Tam už nikdo nebyl. Stěny byli pokryté ledem a na stropech visely
několika metrové rampouchy. Ulička vedla do jedné komnaty kde seděla Ledová čarodejka.
"už na tebe čekam!" řekla hrůznym hlasem čarodějka.
" prosím nezabíjej mě mocná čarodějko. Přišla jsem tě o požádat o pomoc." řekla ninja
"A proč bych ti měla pomoct??"
"protože jde o tvého syna!" odpovědela Ninja.
" Můj syn už neni!! Vyhnala jsem ho ze své jeskyne k jeho otci! Balthazar zabíjel
vše co dychalo, jeho srdce netluče, neproudí v něm žádná krev. Není jako já. Mé srdce naštěstí bije ale už né pro něj."
vykladala čarodějka.
" Balthazar utekl Pánu Smrti a chce zabít vše co dychá. Prosím pomož nám ho zastavit, naš svět zanikne a stím i
tvůj, ikdyž se zde schováváš."
" Pomohu vam ho zastavit, ale za to něco požaduji"
"vše co jsi přeješ mocná čarodějko."
"chtěla bych vladnout Zaniklé říši.Jejich nerostná bohatství jsou neomezená..."prozradila čarodějka.
"Dobrá to nebude problém slibuji, a ted prosím pomož nám.!!"prosila ninja.
" Existují na světě 4 zvířecí božstva. Lykos, Scrofa, Bera a Tygris. Pokud je zabijete a jejich srdce vyvaříte
dostanete lázeň do které ponoříte své zbraně. Ty zbraně budou mit sílu Balthazara uspat. Dokud
bude Balhazar spát můžete ho odnést tam kam patří. Snad si jeho otec dá pak větší pozor na to jak ho uhlídat."
"Děkuji vám čarodějko, tvá pomoc nezůstane bez povšimnutí a své slovo dodržím."
pokračování zde
http://m2.sindicate.cz/forum/viewtopic.php?f=36&t=20720
"Slyšeli jsme, že je tady ledová čarodejka, nevíš o tom něco?" zeptal se válečník.
"No vím kde je, ale jeskyně vyhnanství je obrovská a zatím se vní každý ztratil, ale za menší obnos yangu vám
prodám mapu."navrhnul Seon
"o jakou častku jde??" zeptal se Sura.
"100 milionu yangů" rekl Seon.
Hrdinové se na sebe podivaly a začaly se smát.
"100 milionů je moc, a navíc kdo ti má věřit? Co když jsi jen nějaky podvodník který nas chce okrást?" rěkla s úsměvem
šamanka.
" Dobře za 50 milionů a kousek vás odprovodím abyste mi věřili." navrhoval Seon.
Hrdinové pooděšly bokem se poradit. Po menší diskuzi se domluvily a souhlasily s nabídkou Seona.
Ten otevřel velkou kamennou bránu. Dovnitř šlo vidět jen na pár metrů pak už jen tma. Seon vlezl dovnitř jako
první za ním sura,ninja, šamanka a jako poslední válečník.
"je tu větší tma než sem čekala" konstatovala ninja.
"ano je tu velká tma, ale když zatáhnete za páku na zdi tak se rozsvíti modré kristaly na zdi. Má to však jednu
nevýhodu. Jsou zde bytosti které ani drak nezabije. Říkají si Setauové. Byli to kdysi normální lidé jako jako ja nebo vy
ale jejich neukojitelná závist je dostala až sem. Je lepší se jim vyhnout. Jejich šípy a meče jsou napuštěny jedem na který
není žadný lék.Každého koho potkají zabijou a okradou. A věřte mi taková skupina jako vy bude snadný terč." radil Seon
"ale když necháme zhasnuto tak se tam nikdy nedostaneme" rekla šamanka
"My možná ne ale ja ano. Umím chodit tiše a bezpovšimnutí, navíc mam schopnosti splívat s okolím. Dejte mi šanci ja to
dokážu. Nikdo si mě nevšimne uvidíte nebudete litovat." prosila ninja.
"Dobrá, at je po tvém" řekl Sura a podal jí mapu.
Ninja se rozloučila a vydala se hlouběji do jeskyně. Chodby byli tesané do tmavě modrého kamene s různými vzory. Stropy byli
vysoké, spíš by se dalo říct že nešly vidět ve svitu kristalů.
Ninja se plížila pomalými kroky k prvnímu rozcestí. Koukla se do mapy a vydala se správným směrem. Pak další rozcestí pak
křižovatka a zase rozcestí. Bylo to hotové bludiště.
"ještě že jsme tu mapu koupily" pomyslela si.
Pak začala slyšet nějaké zvuky. Znělo to jako pochod vojaků. Nakoukla z poza rohu do další uličky která vedla přímo k
čarodějnici. Viděla tam lidi, bledé, zvláštně oblečené a říkaly něco ve smyslu "už se těším až bodnu svůj meč do něčího těla"
Ninja se soustředila na to aby ji nešlo vidět. Chodila krůček po krůčku v zamaskování které jí učily už jakou malou dívku.
Minula hlídky Setaů a vlezla do spodního patra. Tam už nikdo nebyl. Stěny byli pokryté ledem a na stropech visely
několika metrové rampouchy. Ulička vedla do jedné komnaty kde seděla Ledová čarodejka.
"už na tebe čekam!" řekla hrůznym hlasem čarodějka.
" prosím nezabíjej mě mocná čarodějko. Přišla jsem tě o požádat o pomoc." řekla ninja
"A proč bych ti měla pomoct??"
"protože jde o tvého syna!" odpovědela Ninja.
" Můj syn už neni!! Vyhnala jsem ho ze své jeskyne k jeho otci! Balthazar zabíjel
vše co dychalo, jeho srdce netluče, neproudí v něm žádná krev. Není jako já. Mé srdce naštěstí bije ale už né pro něj."
vykladala čarodějka.
" Balthazar utekl Pánu Smrti a chce zabít vše co dychá. Prosím pomož nám ho zastavit, naš svět zanikne a stím i
tvůj, ikdyž se zde schováváš."
" Pomohu vam ho zastavit, ale za to něco požaduji"
"vše co jsi přeješ mocná čarodějko."
"chtěla bych vladnout Zaniklé říši.Jejich nerostná bohatství jsou neomezená..."prozradila čarodějka.
"Dobrá to nebude problém slibuji, a ted prosím pomož nám.!!"prosila ninja.
" Existují na světě 4 zvířecí božstva. Lykos, Scrofa, Bera a Tygris. Pokud je zabijete a jejich srdce vyvaříte
dostanete lázeň do které ponoříte své zbraně. Ty zbraně budou mit sílu Balthazara uspat. Dokud
bude Balhazar spát můžete ho odnést tam kam patří. Snad si jeho otec dá pak větší pozor na to jak ho uhlídat."
"Děkuji vám čarodějko, tvá pomoc nezůstane bez povšimnutí a své slovo dodržím."
pokračování zde
http://m2.sindicate.cz/forum/viewtopic.php?f=36&t=20720
Naposledy upravil(a) despr dne sob 05. bře 2011 17:34:46, celkem upraveno 1 x.
- nooxik
- Lv.2
- Dal poděkování: 1 poděkování
hm pekny dobře sem si početl xD
WAR lvl 92- stex-JINNO
FULL P
Modrá je voda, která obtéká náš kraj.
Červená je krev, která koluje v nás.
Žluté je slunce, které svítí na náš svět.
a dohromady jsme siNDiCATE
FULL P
Modrá je voda, která obtéká náš kraj.
Červená je krev, která koluje v nás.
Žluté je slunce, které svítí na náš svět.
a dohromady jsme siNDiCATE
- Chňapík
- Lv.2
- Dostal poděkování: 1 poděkování
- HrochDavid
- Lv.20
- Dostal poděkování: 12 poděkování
- Zeleninový Salátek
- Lv.25
- Dostal poděkování: 20 poděkování
Krása-jen tak dál.

Přišel jsem,viděl jsem a nevěřil vlastním očím.
Mám rád svoje klubíčko.
CHAOS-ZMATEK-PANIKA-TO JE MOJE TAKTIKA!
Ten co chrastí s myší
- despr
- Lv.20
brzy dodám poslední AKT III. Jen pořebuji trošku času 
Jinač jsem mooooc rád že se vám to líbí.

Jinač jsem mooooc rád že se vám to líbí.
-
- Lv.1
- Dostal poděkování: 2 poděkování
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Hakan « úte 12:40 pm »

@
XTYRKYSX « úte 11:41 am »

@
Bisky « úte 11:37 am »

@
Makarov « úte 11:18 am »

@
Hakan « úte 11:00 am »

@
Tomori « úte 10:58 am »