Balthazar Akt II xD

Přijďte si odpočinout do sekce plné příběhů. Přečtěte si příběhy staré, tvořte nové!
despr
Lv.20
Lv.20
Dal poděkování: 9 poděkování
Dostal poděkování: 121 poděkování

Balthazar Akt II xD

Příspěvek od despr » úte 22. úno 2011 17:03:45

Tady je pokračování.
Zatím co byli hrdinové na cestě, se snažil Uriel zjistit co se stalo a proč je taková tma.
Seděl ve své knihovně a pátral v knihách jestli nenajde nějakou legendu nebo příběh z dávných dob, který by se
podobal tomu co se děje. Seděl tam dlouhé hodiny a nenašel nic. Už si myslel že je vše ztracené.
Pak ale přišla zpráva od našich bojovníku z ohnivé země. Bylo tam psáno, že se na náš svět dostal syn Pána Smtrti a
že se chce mstít všemu živému na světě. Dále je tam psano že putují k Ledové čarodějnici aby se jí zeptaly
jak Bathazara vrátit tam kam patří a to do dáblovy rokle. Uriel začal tušit co se bude dít. Položil knihu
na stůl a vydal se za velitelem.
" tak co můj knihomole, našel jsi něco??"zeptal se Velitel.
"ano, došla zprava od našich bojovníku z ohnivé země." odpověděl Uriel.
Velitel si přečetl zprávu a začal přemýšlet.
"napadá tě něco Urieli??" zeptal se velitel.
"zatím ne, můj pane. Mám obavy z toho Balthazara. Cokdyž dorazí až knám, asi bychom se projistotu měli připravit
na to že bude válka!" řekl Uriel se strachem na tváři.
"Asi máš pravdu, měli bychom být připravení. Nech postavit barikády kolem města, dále hluboký příkop a nech
nasbírat všechny potraviny do skladu. Jo a abych nezapoměl všichni rolníci at navštíví učitelé aby se naučily
zakladům boje. Jestli nás Balthazar navštíví tak at jsme připraveni."
Uriel dal všem rozkazy od velitele. Celé město neslo své zásoby jídla do městskeho skladu kde tomu velel tlustý
skladník. Vše si poctivě zapisoval aby pak mohl vše vrátit pokud by se válka nekonala. Všichni potom začaly
kopat příkop. Byla to dřina kopat příkop když jestě pořád padal sníh a zem byla zmrzlá na kámen. I přes tu obrovskou zimu
lidé ten příkop vykopali. Byli moc unavení a celý promrzlí a tak jim Octavio uvařil silný čaj z kořene Gango. Každý
kdo se napil se zahřál a byl schopen pokračovat ve stavění barikád.
Když bylo vše hotovo přišlo na řadu učení boje. Po zakladnim vycviku se všichni odebraly ke spánku.
Pouze Uriel seděl u ohniště a pozoroval nedaleký les. Jakoby měl tušení že se Balthazar vynoří právě z těch míst.
Naposledy upravil(a) despr dne úte 22. úno 2011 17:04:35, celkem upraveno 1 x.

despr
Lv.20
Lv.20

Re: Balthazar Akt II xD

Příspěvek od despr » úte 22. úno 2011 17:04:04

Hrdinové právě dorazily ke staré jeskyni. Před ní seděl starý sura jmenem Seon.
"Slyšeli jsme, že je tady ledová čarodejka, nevíš o tom něco?" zeptal se válečník.
"No vím kde je, ale jeskyně vyhnanství je obrovská a zatím se vní každý ztratil, ale za menší obnos yangu vám
prodám mapu."navrhnul Seon
"o jakou častku jde??" zeptal se Sura.
"100 milionu yangů" rekl Seon.
Hrdinové se na sebe podivaly a začaly se smát.
"100 milionů je moc, a navíc kdo ti má věřit? Co když jsi jen nějaky podvodník který nas chce okrást?" rěkla s úsměvem
šamanka.
" Dobře za 50 milionů a kousek vás odprovodím abyste mi věřili." navrhoval Seon.
Hrdinové pooděšly bokem se poradit. Po menší diskuzi se domluvily a souhlasily s nabídkou Seona.
Ten otevřel velkou kamennou bránu. Dovnitř šlo vidět jen na pár metrů pak už jen tma. Seon vlezl dovnitř jako
první za ním sura,ninja, šamanka a jako poslední válečník.
"je tu větší tma než sem čekala" konstatovala ninja.
"ano je tu velká tma, ale když zatáhnete za páku na zdi tak se rozsvíti modré kristaly na zdi. Má to však jednu
nevýhodu. Jsou zde bytosti které ani drak nezabije. Říkají si Setauové. Byli to kdysi normální lidé jako jako ja nebo vy
ale jejich neukojitelná závist je dostala až sem. Je lepší se jim vyhnout. Jejich šípy a meče jsou napuštěny jedem na který
není žadný lék.Každého koho potkají zabijou a okradou. A věřte mi taková skupina jako vy bude snadný terč." radil Seon
"ale když necháme zhasnuto tak se tam nikdy nedostaneme" rekla šamanka
"My možná ne ale ja ano. Umím chodit tiše a bezpovšimnutí, navíc mam schopnosti splívat s okolím. Dejte mi šanci ja to
dokážu. Nikdo si mě nevšimne uvidíte nebudete litovat." prosila ninja.
"Dobrá, at je po tvém" řekl Sura a podal jí mapu.
Ninja se rozloučila a vydala se hlouběji do jeskyně. Chodby byli tesané do tmavě modrého kamene s různými vzory. Stropy byli
vysoké, spíš by se dalo říct že nešly vidět ve svitu kristalů.
Ninja se plížila pomalými kroky k prvnímu rozcestí. Koukla se do mapy a vydala se správným směrem. Pak další rozcestí pak
křižovatka a zase rozcestí. Bylo to hotové bludiště.
"ještě že jsme tu mapu koupily" pomyslela si.
Pak začala slyšet nějaké zvuky. Znělo to jako pochod vojaků. Nakoukla z poza rohu do další uličky která vedla přímo k
čarodějnici. Viděla tam lidi, bledé, zvláštně oblečené a říkaly něco ve smyslu "už se těším až bodnu svůj meč do něčího těla"
Ninja se soustředila na to aby ji nešlo vidět. Chodila krůček po krůčku v zamaskování které jí učily už jakou malou dívku.
Minula hlídky Setaů a vlezla do spodního patra. Tam už nikdo nebyl. Stěny byli pokryté ledem a na stropech visely
několika metrové rampouchy. Ulička vedla do jedné komnaty kde seděla Ledová čarodejka.
"už na tebe čekam!" řekla hrůznym hlasem čarodějka.
" prosím nezabíjej mě mocná čarodějko. Přišla jsem tě o požádat o pomoc." řekla ninja
"A proč bych ti měla pomoct??"
"protože jde o tvého syna!" odpovědela Ninja.
" Můj syn už neni!! Vyhnala jsem ho ze své jeskyne k jeho otci! Balthazar zabíjel
vše co dychalo, jeho srdce netluče, neproudí v něm žádná krev. Není jako já. Mé srdce naštěstí bije ale už né pro něj."
vykladala čarodějka.
" Balthazar utekl Pánu Smrti a chce zabít vše co dychá. Prosím pomož nám ho zastavit, naš svět zanikne a stím i
tvůj, ikdyž se zde schováváš."
" Pomohu vam ho zastavit, ale za to něco požaduji"
"vše co jsi přeješ mocná čarodějko."
"chtěla bych vladnout Zaniklé říši.Jejich nerostná bohatství jsou neomezená..."prozradila čarodějka.
"Dobrá to nebude problém slibuji, a ted prosím pomož nám.!!"prosila ninja.
" Existují na světě 4 zvířecí božstva. Lykos, Scrofa, Bera a Tygris. Pokud je zabijete a jejich srdce vyvaříte
dostanete lázeň do které ponoříte své zbraně. Ty zbraně budou mit sílu Balthazara uspat. Dokud
bude Balhazar spát můžete ho odnést tam kam patří. Snad si jeho otec dá pak větší pozor na to jak ho uhlídat."
"Děkuji vám čarodějko, tvá pomoc nezůstane bez povšimnutí a své slovo dodržím."

pokračování zde
http://m2.sindicate.cz/forum/viewtopic.php?f=36&t=20720
Naposledy upravil(a) despr dne sob 05. bře 2011 17:34:46, celkem upraveno 1 x.

nooxik
Lv.2
Lv.2
Dal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od nooxik » úte 22. úno 2011 20:44:36

hm pekny dobře sem si početl xD
WAR lvl 92- stex-JINNO
FULL P
Modrá je voda, která obtéká náš kraj.
Červená je krev, která koluje v nás.
Žluté je slunce, které svítí na náš svět.
a dohromady jsme
siNDiCATE

Chňapík
Lv.2
Lv.2
Dostal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od Chňapík » stř 23. úno 2011 14:11:56

moc dlouhé ,abych to četl ale pulka té první části je pěkná

HrochDavid
Lv.20
Lv.20
Dostal poděkování: 12 poděkování

Příspěvek od HrochDavid » stř 23. úno 2011 14:36:26

Nádherné ;)
Vypadá to na pokračování, už se na něj těším, pokud bude :D
Obrázek
Obrázek
Obrázek

dadev123
Lv.1
Lv.1

Příspěvek od dadev123 » stř 23. úno 2011 16:19:11

přečti si to cely stojí to zato ;)

Zeleninový Salátek
Lv.25
Lv.25
Dostal poděkování: 20 poděkování

Příspěvek od Zeleninový Salátek » stř 23. úno 2011 16:56:53

Krása-jen tak dál.
Obrázek
Přišel jsem,viděl jsem a nevěřil vlastním očím.
Mám rád svoje klubíčko.

CHAOS-ZMATEK-PANIKA-TO JE MOJE TAKTIKA!
Ten co chrastí s myší

despr
Lv.20
Lv.20

Příspěvek od despr » stř 23. úno 2011 17:25:11

brzy dodám poslední AKT III. Jen pořebuji trošku času ;)

Jinač jsem mooooc rád že se vám to líbí.

Toomeek
Lv.8
Lv.8

Příspěvek od Toomeek » čtv 24. úno 2011 18:58:11

Pěkné jen tak dál.
Konec !

KING2525
Lv.1
Lv.1
Dostal poděkování: 2 poděkování

Příspěvek od KING2525 » čtv 24. úno 2011 21:52:40

Je to víborne čekám na 3 ;-) :-)

Odpovědět

• You do not have permission to post in chat.
@ Hakan « úte 12:40 pm »
Bisky píše:
Hakan píše: Která šla získat v prvním soutěžním týdnu :clap:
Bude další soutěžní týden. :) Dnes nebo zítra vypíšu detaily.
:up:
@ XTYRKYSX « úte 11:41 am »
Prosim nemohli by ste predlzit peceni dortu aspon do 25.6 aby ho mohli ziskat aj tí čo zacali "neskoro"
@ Bisky « úte 11:37 am »
Bude další soutěžní týden. :) Dnes nebo zítra vypíšu detaily.
@ Makarov « úte 11:18 am »
Hakan píše: Já mám problém? :lol: :lol: Myslím, že lidi už nebaví úplně nějaké slovíčkaření furt dokola a tímto způsobem, se jim to vše akorát začíná protivit :)
<3
@ Hakan « úte 11:00 am »
Já mám problém? :lol: :lol: Myslím, že lidi už nebaví úplně nějaké slovíčkaření furt dokola a tímto způsobem, se jim to vše akorát začíná protivit :)
@ Tomori « úte 10:58 am »
Ano, ale v tento moment se opět dostáváme k Vašemu problému. A to je nepozornost při čtení. Minule jsem Vás odkázala na novinku dnes Vás na ni odkáži znovu: “A samozřejmě, univerzální dílek lze získat různými podpůrnými aktivitami (např. na fóru).” Například neznamená pouze. ;)  
@ Hakan « úte 10:51 am »
Která šla získat v prvním soutěžním týdnu :clap:
@ Tomori « úte 10:47 am »
Hakan píše:
Tomori píše: Dobrý den, dortík půjde péct do 21. 6. (nošení surovin nebude již možné 22. 6. to bude dort upečen).
Jak teda získají pumu ti, co začnou v tom posledním týdnu, kdy je možné dle vyjádření pumu získat?
Dobrý den, mohou využít náhradní část amuletu.
@ Hakan « úte 10:24 am »
Tomori píše: Dobrý den, dortík půjde péct do 21. 6. (nošení surovin nebude již možné 22. 6. to bude dort upečen).
Jak teda získají pumu ti, co začnou v tom posledním týdnu, kdy je možné dle vyjádření pumu získat?
@ LazyMole « úte 10:09 am »
děkuji za vyjasnění! :D
@ Noaco « úte 10:08 am »
ahá, takže to je za soutěžní týden těch večerních eventů, mě pár lidí tvrdilo zase jiné blbosti :D dobře děkuji :)
@ Tomori « úte 9:49 am »
LazyMole píše: Neví někdo jak to je s těma soutěžema tady? V infu na ekuře píšou že můžem získat až dvě části amuletu, já dostal jednu část univerzální a teď nevím kam si mám poslat tu druhou, je to prvná část nebo taky univerzál?? Někde na foru jsem zase viděl že jak tipovačka tak blahopřání musí jít na jiné postavy
Dobrý den, to má jednoduché vysvětlení :D . Včera dopoledne byla předána první várka dílků ze soutěží na fóru – konkrétně 3. část (spodní levý roh) a zároveň univerzální dílek za určitý bodový součet v soutěžním týdnu (ten s otazníkem). Soutěžního týdne jste se zúčastnil(a) za postavu LazyMole, kam byl univerzální dílek správně předán. Obou soutěží – tipovačky i přáníčka (tedy se stejným dílkem) – jste se zúčastnil(a) až v pondělí večer, takže tyto dílky budou předány v další várce. Každopádně – u obou příspěvků máte uvedené stejné jméno postavy. Proto poprosím, aby bylo jedno z jmen změněno. Děkuji a přeji hezký den.
@ LazyMole « úte 8:12 am »
Neví někdo jak to je s těma soutěžema tady? V infu na ekuře píšou že můžem získat až dvě části amuletu, já dostal jednu část univerzální a teď nevím kam si mám poslat tu druhou, je to prvná část nebo taky univerzál?? Někde na foru jsem zase viděl že jak tipovačka tak blahopřání musí jít na jiné postavy
@ Petronius « úte 1:09 am »
si ty suroviny zapisuj :D
@ diver « úte 12:27 am »
Zdravím, když někdo začne v posledním týdnu, tak už snad není možné splnit všechny části dortu, navíc, když člověk zprvu nosil suroviny a třeba opomněl 1 surovinu dát 2x nebo 3x, tak těžko člověk přijde zpětně, která mu chybí a v jaké části dortu, škoda, že nemůže člověk stařence dát chybějící suroviny i když dělá jinou část dortu, aby stihl získat část amuletu.
@ Petronius « pon 11:00 pm »
palice bere o hodně víc ale :)
@ libast « pon 10:58 pm »
Asi je zbytečný dělat tu palici když se dá piňata rozmlátit i mečem
@ Hiearch « pon 10:43 pm »
@Tomori Tudíž každý den odevzdat něco dokud nezmizí hláška s pumou.
@ Grout « pon 10:38 pm »
Mě padla před hodinou :D
@ libast « pon 10:33 pm »
Hračky už nepadají 5 hodin sem dropoval a ani jedna mě nepadla
@ Tomori « pon 9:23 pm »
Jinak – stařenka dokáže být spokojená! Jen musíte pořádně číst, co vám píše. Rozhodně nemá Alzheimerovu chorobu :D , jak někteří hráči zmiňovali. Pamatuje si naprosto vše, co jí odevzdáte – tak na to nezapomeňte.
@ Tomori « pon 9:01 pm »
Dobrý den, dortík půjde péct do 21. 6. (nošení surovin nebude již možné 22. 6. to bude dort upečen).
@ Petronius « pon 8:56 pm »
mě to dalo marmeládu normálně z košíku a to tam bylo 10ks :D
@ Grout « pon 8:50 pm »
no, to chápu, ale můj dotaz byl spíš technickej :D To je jak ta marmeláda, z košíku to můžete sypat 10 let, ale až normální ovoce vám dá marmeládu, to taky není logický.. :D
@ Makarov « pon 8:27 pm »
Mionix píše: @Grout,  Nezlobte se na mě. Ale my nemůžeme radit, jak a co funguje. Na to si vy hráči musí přijít samotní. :-)
aleeeee :-)
@ Mionix « pon 8:19 pm »
@Grout,  Nezlobte se na mě. Ale my nemůžeme radit, jak a co funguje. Na to si vy hráči musí přijít samotní. :-)
@ Grout « pon 7:37 pm »
Aktivní, ale spíš plný dotazů bez odpovědí :D // (udělal jsem edit slov pro benedikta, můžete kouknout)
@ Makarov « pon 6:02 pm »
konečně aktivní forum :D
@ TomasFoxx « pon 4:59 pm »
Vyzradil by někdo z týmu, do kdy prosím pujde zdobit dort? (do kdy tedy pujde získat dílek z dortu)
@ diver « pon 4:37 pm »
zdravím, získal už někdo část talismanu pumy od stařenky?
@ Takashiro « pon 2:29 pm »
Nemôže sa robiť OX aj v Slovenčine? Včera som premýšľal prečo by mal byť oheň horký
@ Waldym « pon 12:13 pm »
Ahoj, nevíte kdy dostanu část amuletu z pečení dortu ? ten už mám splněný
@ Grout « ned 7:41 am »
Jak to je s tím dortem? je stařenka někdy spokojená?? Donesl jsem ji vše dokud neřekla, že toho má dost a mám se soustředit na další ingredience, ale pořád ji můžu nosit další a ona si je bere? .. neřekne něco jako "dneska máš splňeno"? jak to funguje prosím.
@ Grout « sob 11:22 pm »
anyone píše: hraji po delší době a zkouším odevzdat :) písmenka opilci...ale vůbec to nejde kde dělám chybu?
Protože už se nedávájí opilcovi, ale Benediktovi v Dongji.
@ anyone « sob 9:41 pm »
hraji po delší době a zkouším odevzdat :) písmenka opilci...ale vůbec to nejde kde dělám chybu?
@ anyone « sob 9:41 pm »
Ahojte,
@ Grout « sob 8:50 pm »
to je v háji s tím OX ... zrovna noční :D
@ TomasFoxx « sob 6:48 pm »
@cervik1234,  diky
@ cervik1234 « sob 12:08 pm »
Fox je krásnej
@ Mionix « pát 9:17 am »
@asdis,  máte ode mě sz zde na foru
@ asdis « pát 7:43 am »
tam ma hned po portnuti vykopne
@ Mionix « pát 7:36 am »
@asdis,  přes Yonaha
@ asdis « pát 7:08 am »
Ahoj,nejak nefunguje Talisman/port do Dongji.Alebo len mne?
@ Dsurman « pát 12:32 am »
Zdravím, ty stránky knih, skládadá se z nich něco ?
@ RoxBorn « čtv 7:51 pm »
Ahoj, drop písmenek je náhodný nebo padá nějak pravidelně?
@ Tomori « čtv 2:54 pm »
ChunjoKing píše: Zdravim. Mám len takú malú námietku voči tej výročnej tipovačke. Pokiaľ sa nechá dátum tipovania až do 6.7., bude to skôr sledovačka ako tipovačka. Stav splnených výziev sa dá pozrieť priamo v hre a nie je problém si to každý deň odsledovať a jednotlivé počty zapisovať
Dobrý den, určitě se na to podíváme, probereme a případně poupravíme. Děkuji za námitku a přeji hezký den. :)
@ Hakan « čtv 2:49 pm »
Mělo tam být do konce eventu získat, ale pokud se to bude přidávat postupně pak ok
@ Tomori « čtv 2:48 pm »
Hakan píše: Hmm, tipovačka i kreativní soutěž je do 6.7. Event končí 7.7. Dílek na pumu ze soutěže z forka jde získat tudíž když dobře 7.7. (protože známe dobu vyhodnocování soutěží) Z toho mi vyplývá, že je nereálné pumu získat :lol:
Dobrý den, jak už bylo uvedeno v novince: „Amulet lze složit i po skončení oslav – čas vás tedy netlačí.“ Nemusíte se tedy obávat, že by to bylo nereálné. Navíc plánujeme jednotlivé části amuletu za soutěže na fóru předávat postupně – takže vše zvládnete v klidu a bez stresu. Přeji krásný den :lol:
@ Hakan « čtv 2:40 pm »
Hmm, tipovačka i kreativní soutěž je do 6.7. Event končí 7.7. Dílek na pumu ze soutěže z forka jde získat tudíž když dobře 7.7. (protože známe dobu vyhodnocování soutěží) Z toho mi vyplývá, že je nereálné pumu získat :lol:
@ ChunjoKing « čtv 11:31 am »
Zdravim. Mám len takú malú námietku voči tej výročnej tipovačke. Pokiaľ sa nechá dátum tipovania až do 6.7., bude to skôr sledovačka ako tipovačka. Stav splnených výziev sa dá pozrieť priamo v hre a nie je problém si to každý deň odsledovať a jednotlivé počty zapisovať
@ ChunjoKing « pon 12:02 am »
Hakan píše: A já bych si zase rád přečetl vyhodnocení posledních dvou eventů. konkrétně oslav jara a pálení čarodějnic. Zase se od vyhodnocování upustilo? Důvod?
tiež by som si rád prečítal ;)
@ Hakan « ned 6:04 pm »
A já bych si zase rád přečetl vyhodnocení posledních dvou eventů. konkrétně oslav jara a pálení čarodějnic. Zase se od vyhodnocování upustilo? Důvod?
@ Suko201 « ned 6:02 pm »
A navíc zas tolik jich tam není :-)
@ Suko201 « ned 6:01 pm »
Jde o ten čas, za který to ten cech dává. A nejsem jediný, komu to přijde sus. Dneska to vyhrál chiz. Jsem rád.
@ Mionix « ned 6:00 pm »
@Suko201,  Prosím vás a vám to nedochází? Když je v cechu aktinvích xy postav, hráčů, tak je asi naprosto jednoduché pokrýt 5 map nebo kolik to je? Ano, soutěž je dělaná hlavně pro aktivní cechy.
@ Suko201 « ned 5:57 pm »
Proč bychom měli psát ze dvou nicku, když každý reagujeme jinak? Navíc já to psal ještě před vlajkama, snad každou neděli to měla hned fuerza a když tady na to upozornim, tak najednou to vyhraje chizfen? Trošičku sus ne?
@ Mionix « ned 5:56 pm »
:-D
@ Vydesenej « ned 5:51 pm »
Mionix píše: @Vydesenej@Suko201,  chcete mi říci, že píšete ze dvou nicků naráz?
Ne :D akorát jsem to špatně pochopil když je to vykání a tykání. Ale už jsem si to přečetl znova a už jsem tomu porozuměl :D :D (moje chyba já to jen nepochopil)
@ Mionix « ned 5:48 pm »
@Vydesenej@Suko201,  chcete mi říci, že píšete ze dvou nicků naráz?
@ Vydesenej « ned 5:42 pm »
Mionix píše: @Suko201,  Teď jsem zareagoval, aniž bych si to ověřil. Proč rýpete, když to vyhrál cech chizfen?
Nerejpu jen jsem napsal jak jsem to pochopil já. Že za nalezenou vlajku bodíky za všechny kus amuletu :D jestli to tak není tak pardon ale nechaly se tu otevřená vrátka pro takovéto spekulace.

Who is chatting

offline CrazyBull 
offline Dsurman 
offline Grout 
offline Kacii 
offline LazyMole 
offline Marwinek 
offline Mionix 
offline Narsi 
offline driftkin 
offline eMco 
offline kajne