Jak mám vydělat a abych nekradl?
Jak mám vydělat a abych nekradl?
CS jsem lv 56 2x G ninja kulatej+9 ocelovou+9 oblek ninju+9 a nevim kde mam vydelávat abych nekrad, s plasti to ve vezi dám ale dává to malo tak pls odepiste díky moc
- despr
- Lv.20

- Dal poděkování: 9 poděkování
- Dostal poděkování: 121 poděkování
Re: Jak mám vydělat a abych nekradl?
zkus sbírat v přitažlivce předměty ze země. Divil by ses co se tam da někdy najít.
-
NoSexGoExp
- Lv.10

- Dal poděkování: 1 poděkování
- Dostal poděkování: 4 poděkování
-
tomaraagon2
- Lv.4

NESPAMUJ! ted k veci skus jit nekam kde vis ze padaj cool veci v pritazlivce mas cokoliv a kdyz zabijes potvoru este trva nez spadne a kdyz to nekoho zabije a padne neco jedes kolem a je to tvojeNoSexGoExp píše:S tím ''CS'' a ''pls'' ti málokdo poradí
-
NoSexGoExp
- Lv.10

- Dal poděkování: 1 poděkování
- Dostal poděkování: 4 poděkování
Já mu radil, ať to radši napíše jako slušný člověk.Já zrovna tyhle slova nemam rádtomaraagon2 píše:NESPAMUJ! ted k veci skus jit nekam kde vis ze padaj cool veci v pritazlivce mas cokoliv a kdyz zabijes potvoru este trva nez spadne a kdyz to nekoho zabije a padne neco jedes kolem a je to tvojeNoSexGoExp píše:S tím ''CS'' a ''pls'' ti málokdo poradí
PS: S tou tvojí radou by nevydělal ani na chleba
nebud precitlivelí/á plsNoSexGoExp píše:Já mu radil, ať to radši napíše jako slušný člověk.Já zrovna tyhle slova nemam rádtomaraagon2 píše:NESPAMUJ! ted k veci skus jit nekam kde vis ze padaj cool veci v pritazlivce mas cokoliv a kdyz zabijes potvoru este trva nez spadne a kdyz to nekoho zabije a padne neco jedes kolem a je to tvojeNoSexGoExp píše:S tím ''CS'' a ''pls'' ti málokdo poradí
-
tomaraagon2
- Lv.4

NoSexGoExp píše:Já mu radil, ať to radši napíše jako slušný člověk.Já zrovna tyhle slova nemam rádtomaraagon2 píše:NESPAMUJ! ted k veci skus jit nekam kde vis ze padaj cool veci v pritazlivce mas cokoliv a kdyz zabijes potvoru este trva nez spadne a kdyz to nekoho zabije a padne neco jedes kolem a je to tvojeNoSexGoExp píše:S tím ''CS'' a ''pls'' ti málokdo poradí
miluju SOCKY co mi behaj za dropem a stoji nad kazdou veci co mi padne a seberou kazdy ho*no ... to je fakt bezva a kdo ste mu radil ze kdyz to nekoho zabije ze je to jeho to je rada od podctivyho fakt ze jo ... ,,tdy se o svini nezakopne fakt ze jo,,
-
tontoronto
- Lv.8

Když tě to u metinu zabije tak nemužeš čekat,že to tam zustane až se vrátíš a pochybuju o tom,že když i ty pojedeš kolem prázdnyho metinu a bude tam ležet prut 2kk tak ho nevemeš,protože si ho nedropl ty.
To říkej někde jinde,kde ti to uvěří.