Obrany na vejir jak to je ?
- StingerCZE
- Lv.6

Obrany na vejir jak to je ?
CAu lidi tudle sem kecal s jednou samankou a rekla mi neco co sem netusil a moc se mi tomu nechce verit ... Ze obrany na vejir a zvon plati jen na seky od samanu a na kouzla nemaji vliv co je na tom pravdy dekuji =)
-
Xardass
- Lv.19

- Dal poděkování: 43 poděkování
- Dostal poděkování: 25 poděkování
Re: Obrany na vejir jak to je ?
Těžko říci na 100%,už jsem ti to psal i včera ve hře,ale dnes jsem to zkoušel a podle mě to je opravdu jen na seky,zkoušel jsem to na čisté postavě bez štítů,BS a podobně,jen obrany na vějíř a kouzli jsem dával normální dmg,ale seky jen 500-900StingerCZE píše:CAu lidi tudle sem kecal s jednou samankou a rekla mi neco co sem netusil a moc se mi tomu nechce verit ... Ze obrany na vejir a zvon plati jen na seky od samanu a na kouzla nemaji vliv co je na tom pravdy dekuji =)
- Cassandra
- Lv.20

- Dostal poděkování: 5 poděkování
Hloupost testoval jsem a fungovalo mi to. Jen diky obrany na vějíř mi draci davaly ve valce řisi max 2k. Pokud to změnili tak to nevím dlouho jsem nehral ale mě to fungovalo
ja to prave zkousel taky a ty obrany mi neukazovaly zadnou zemnu jen uhranute a magie... ale nadruhou stranu tim lip =P
-
BEBIKxP
- Lv. 12

- Dal poděkování: 6 poděkování
mam jednu debylni otazku plati to jen na zvony a vejire ze jen sekem
Alebo u mecu i skilly??
Vim debilny otazka ale asi taky jen seki ... =D Tak jak je to?
Alebo u mecu i skilly??
Vim debilny otazka ale asi taky jen seki ... =D Tak jak je to?
-
BEBIKxP
- Lv. 12

- Dal poděkování: 6 poděkování
Takze ked som saman mam 0 obrany mec davami 4k smrsti pak mam 50% mece dami 2k smrsti?
A ked de proti mne ten war ma 50ˇ% vejire (mam vejir) BEru mu z vrhem 4k bez obrany a z obranou tak jisto?
A ked de proti mne ten war ma 50ˇ% vejire (mam vejir) BEru mu z vrhem 4k bez obrany a z obranou tak jisto?
BEBIKxP píše:Takze ked som saman mam 0 obrany mec davami 4k smrsti pak mam 50% mece dami 2k smrsti?
Přesně tak