doporučujete ninju na PVP?
Re: doporučujete ninju na PVP?
No hraju si pěkne ninjííka .. a můžu jen vřele doporučit.. 
 přecejenom BMka s +- stejnou obranou na mě mě jen tak lehce nedají 
 navíc u BMka se nedá až tak snadno vyhout víření ;D takže stačej kolikrát 2 kouzla .)

Končím... točit bonnusy za 7 miliard a nemít nic ... zbytečně sem tu ztrácel čas.. a teď to vím ... 
A co ve svaté a ve válkách? (pokud nepoužíváš kosti..) ?? daří se s ninjou? podle mě nee nebo?SpraTekk píše:No hraju si pěkne ninjííka .. a můžu jen vřele doporučit..přecejenom BMka s +- stejnou obranou na mě mě jen tak lehce nedají
navíc u BMka se nedá až tak snadno vyhout víření ;D takže stačej kolikrát 2 kouzla .)
FastDeadd píše:A co ve svaté a ve válkách? (pokud nepoužíváš kosti..) ?? daří se s ninjou? podle mě nee nebo?SpraTekk píše:No hraju si pěkne ninjííka .. a můžu jen vřele doporučit..přecejenom BMka s +- stejnou obranou na mě mě jen tak lehce nedají
Daří se..
Končím... točit bonnusy za 7 miliard a nemít nic ... zbytečně sem tu ztrácel čas.. a teď to vím ... 
tak já mam ninju 95lvl dýkaře a bm sury 100+ docela zvládam je pravda mám shardy+9 a par % na sury,tak já mam ninju 95lvl dýkaře a bm sury 100+ docela zvládam je pravda mám shardy+9 a par % na sury,ale podle mně je ninja ze surou bm na pvp nejlepšíMrLumpin píše:ale na BM to asi nemá ..