Onddattra píše:Nejde o výbavu, ale o skilly. Nejdřív dáš automaticky alespoň jedno útočné kouzlo, pokud si z toho ovšem neděláš buff že

Pro šamana exp není nejjednodušší, ale jde to. Jenže na začátku bez útočných kouzel toho moc neuděláš.
Lvl 35 uděláš jak nic i s věcma co máš od začátku

a pak už si to útočný kouzlo uděláš :p
Třikrát rychleji je zabiješ s útočným kouzlem. Dobře, buff fajn, hodně pomáhá, ale na menších lvlech ti zase tolik neberou, a s výbavou jak říkáš, skoro vůbec nic. A kritik? Myslíš že je lepší dát kritikem 200, než třeba 1k normálně? Navíc buff na M1, což na menších lvlech většinou je, až časem se zlepšuješ, to zase takový razantní rozdíl, na to abych považovala za důležitější dát přednost buffům, než utočným kouzlům, rozhodně není

Prostě je absolutní blbost dát si na M buffy dřív než útočná kouzla. Ale to je na každého uvážení. Já osobně jela první řev

Jinak Meky, souhlasím s tím co říkáš, stačí kůň, občas si pomoct řevem. Ale já jsem větší zastánce expu ze země, baví mě to víc.

I když teď na metinech to moc nejde. Mám šamanku 99, takže si tam ještě chvilku pobudu