chtěl jsem se zeptat když mám WP suru jako dropa a mám v plánu mu koupit jedák...mám k dispozici jeden pekny jedák s 20 INT a prumkou 26 nebo mám radši koupit jedák s pořádnou průmkou bez te INT? Jde mi hlavně o metiny
pro dropa INT nebo prumka??
pro dropa INT nebo prumka??
Dobrý den,
chtěl jsem se zeptat když mám WP suru jako dropa a mám v plánu mu koupit jedák...mám k dispozici jeden pekny jedák s 20 INT a prumkou 26 nebo mám radši koupit jedák s pořádnou průmkou bez te INT? Jde mi hlavně o metiny
- ZaneOfJinno
- Lv.1

- Dal poděkování: 1 poděkování
Re: pro dropa INT nebo prumka??
Když si uděláš PvM bony aspoň těch 90% tak na Wp suru je tenhle jedák luxusní.. Ještě když drop bude mít čepel P a full INT a pár kousků z INT třeba 8 na každě věci tak bude brát víc jak jedák s průmkou 40+
#YNWA
Why So Serious?!
„Staňte se někomu nezbytným a nikomu nestěžujte život.“
Ralph Waldo Emerson
Why So Serious?!
„Staňte se někomu nezbytným a nikomu nestěžujte život.“
Ralph Waldo Emerson
No prave ze mam asi 156 INT tedka a jeste ji nemam vsude a podle me se to vyplati u WP docela dost kdyz to dava jak obranu tak utok tak jestli bude lepsi tento jedoš nebo nejaky s peknou prumkou...ještě někdo poradí?
- Altrax
- Lv.3

- Dal poděkování: 2 poděkování
Myslím že kdybys koupil nějakej s průmkou 40%+ tak to bude lepší...jelikož máš 156 int to na drop bohatě stačí 
~"it's only after we've lost everything, that we're free to do anything."~
Každá mince má dvě strany
~Mérox
Každá mince má dvě strany
~Mérox
Ahoj. Hlavně, aby jsi měl co nejvíc na příšery a kritik. A jedák čím větší prumka tím lepší, inteligence je taková úniverzálka. Nej drop 105 na příšery a pořádnej kritik a budeš brát vraždě v pohodě 7k
- HrochDavid
- Lv.20

- Dostal poděkování: 12 poděkování
Podle toho, jestli je v tom jedáku 10% příšery.
Pokud ne, tak nějakej, kde je 10% příšery
Pokud ne, tak nějakej, kde je 10% příšery