WarriorCSS píše:Nekoupil jsi to na Ch1 Chunjo za 20kk??Trotr píše:ok dík ale už sem koupil tohle... potřeboval sem ty dýky ihned a né je schánět další 3dny... ale každopádně díky za rady
jo koupil ale změnil sem bonusy

WarriorCSS píše:Nekoupil jsi to na Ch1 Chunjo za 20kk??Trotr píše:ok dík ale už sem koupil tohle... potřeboval sem ty dýky ihned a né je schánět další 3dny... ale každopádně díky za rady
taky jsem na ně měl políčenoTrotr píše:WarriorCSS píše:Nekoupil jsi to na Ch1 Chunjo za 20kk??Trotr píše:ok dík ale už sem koupil tohle... potřeboval sem ty dýky ihned a né je schánět další 3dny... ale každopádně díky za rady
jo koupil ale změnil sem bonusy
Presne moje slova, ja ty nazory ze shardy sou nejj uplne nesnasimDragonShade píše:já kdybych šel znova do daggera tak na pvp volím světelné nože,později temnou čepel,na +9 má 222-666 a to si myslím není vůbec k zahození,spodní hranice neni tak malá a ta vyšší taky neni tak špatná
já shady uctívám jako jednu z nejlepších zbraní ve hře...ale zato nemaj nějako dobrej vzhledDonald píše:Presne moje slova, ja ty nazory ze shardy sou nejj uplne nesnasimDragonShade píše:já kdybych šel znova do daggera tak na pvp volím světelné nože,později temnou čepel,na +9 má 222-666 a to si myslím není vůbec k zahození,spodní hranice neni tak malá a ta vyšší taky neni tak špatná. Ja vim sice maj vyzsi maximalni utok ale s temnu zase nikdy nedas tak malo. Oboje dyky sou suprovy a zalezi jen komu jaky vyhovujou