sice se moc v surech WP nevyznam ale nejakou dobu sem za nej hral a vim , ze zacarko ma sice + k obrane , ale strach - k nepritelovem utoku a to ti muze vic pomoct nez obrana ... ale je to jen muj nazor

je to spravny nazorBolt32 píše:strach je lepší na PvM ale nejposlednější bych dával začarko ,
sice se moc v surech WP nevyznam ale nejakou dobu sem za nej hral a vim , ze zacarko ma sice + k obrane , ale strach - k nepritelovem utoku a to ti muze vic pomoct nez obrana ... ale je to jen muj nazor
Darth ja som Snow kludne mi to napis v hre pohadame sa o tom pvpDarthMaul píše:Měl jsem dřív stejné dilema jako ty. A nakonec jsem dal strach na P. Resetnul brnění a dal na P i zrušit kouzlo. A ani na vteřinu jsem toho nelitoval. Navíc zrušit kouzlo ignoruje pvp obrany, potom tím můžeš i při expení odehnat lidi, když tě budou otravovat
Brnění je na vyšším lvlu skoro zbytečný. 200 obrany sem, 200 obrany tam
A o tom, že wp sura se nedá používat na pvp. Ehm... budu dělat, že jsem to neviděl
Moc rád se s tebou pohádámheadshotkeeper píše:Darth ja som Snow kludne mi to napis v hre pohadame sa o tom pvpDarthMaul píše:Měl jsem dřív stejné dilema jako ty. A nakonec jsem dal strach na P. Resetnul brnění a dal na P i zrušit kouzlo. A ani na vteřinu jsem toho nelitoval. Navíc zrušit kouzlo ignoruje pvp obrany, potom tím můžeš i při expení odehnat lidi, když tě budou otravovat
Brnění je na vyšším lvlu skoro zbytečný. 200 obrany sem, 200 obrany tam
A o tom, že wp sura se nedá používat na pvp. Ehm... budu dělat, že jsem to neviděl