jinak s tím schopnost ,že je to nemožný :DD
tak to sou kecy,to ste neviděli mě :DDD
Zbraň pro WP suru lvl 100
-
- Lv. 18
- Dal poděkování: 12 poděkování
- Dostal poděkování: 6 poděkování
Re: Zbraň pro WP suru lvl 100
Uránek jsem dostal od manželky 2. den po otevření kerindoru a už jenom ho vylepšit 

- Electrix
- Lv.22
- Dal poděkování: 172 poděkování
- Dostal poděkování: 955 poděkování
Na PvP Meč barona nebo Meč Uranu, spíše bych se ale klonil k Baronu, tam si přecijen k 10% lidi natočíte ještě bezvědomí, INT, otravu, atd ... a to se při vysokém poškození na Uranu povede jen málokomu. Čas ale ukáže, a třeba budou ty zbraně od 100lvl opravdu na PvP použitelné
.
Na PvM jednoznačně Korálový meč, magickou hodnotu útoku má nižší (je konstatní, proto se nepíše), to ale v PvM nikoho trápit nemusí, protože ovlivňuje pouze poškození Zrušit kouzlem. Těch pár bodíků do hodnoty útoku je sice málo, ale proč je nemít, když to nestojí nic navíc
.
EDIT: Teď jsem si všiml že původní dotaz byl pouze na PvP, proto se omlouvám za offtopic. Korálový meč na PvP bych nedoporučoval, protože má znatelně nižší magickou hodnotu útoku => nižší DMG zrušit kouzla. A při souboji postav s vysokými odolnostmi, příp. ve válce říší kde mají všichni maximum obran je zrušit kouzlo zabiják, protože proti němu prakticky neexistuje obrana.

Na PvM jednoznačně Korálový meč, magickou hodnotu útoku má nižší (je konstatní, proto se nepíše), to ale v PvM nikoho trápit nemusí, protože ovlivňuje pouze poškození Zrušit kouzlem. Těch pár bodíků do hodnoty útoku je sice málo, ale proč je nemít, když to nestojí nic navíc

EDIT: Teď jsem si všiml že původní dotaz byl pouze na PvP, proto se omlouvám za offtopic. Korálový meč na PvP bych nedoporučoval, protože má znatelně nižší magickou hodnotu útoku => nižší DMG zrušit kouzla. A při souboji postav s vysokými odolnostmi, příp. ve válce říší kde mají všichni maximum obran je zrušit kouzlo zabiják, protože proti němu prakticky neexistuje obrana.
Návody: Bonusy I. |
Bonusy II. | Biolog | Těžba | Vedení | Talismany
Pomocníci: Skillculator(
) |
Expulator | Lovecké(
) | Mapa pokladu | Dračí věci | Prům. & Pošk. | Dračí věci | Točení bonusů
„Pouze život, který žijeme pro ostatní, stojí za to.“ - [A. Einstein]

- Electrix
- Lv.22
- Dal poděkování: 172 poděkování
- Dostal poděkování: 955 poděkování
Ne neplatí, a jsem velice zvědav, jak 20%lidi a 20% poškození v uranu s přehledem vynahradí 35% na lidi v baronu, větší rychlost útoku a spoustu dalších užitečných bonů co si tam natočíte (nehledě na to, že 20% poškození je asi jako točit 50% průmku, neříkám nemožné, ale pokud vám k tomu padne třeba magický útok a 2x silný proti....). Ale zatím nevím o nikom, kdo by tam těch 20% natočil a dal na +9, takže, jak už jsem řekl, necháme se překvapitDzejdy píše:Na zrušit kouzlo neplatí meč/magie ?
Určitě Uranu, a ty lidi v baroně xD těch 20% a poškození ti to vynahradí!

Když nad tím tak přemýšlím, mít ty zbraně od levelu 100 4 sloty na kameny, nikdo by ani na vteřinu nezaváhal (ani u PvP)

Návody: Bonusy I. |
Bonusy II. | Biolog | Těžba | Vedení | Talismany
) |
Expulator | Lovecké(
) | Mapa pokladu | Dračí věci | Prům. & Pošk. | Dračí věci | Točení bonusů

-
- Lv.14
- Dal poděkování: 14 poděkování
- Dostal poděkování: 20 poděkování
ElectriX píše:Ne neplatí, a jsem velice zvědav, jak 20%lidi a 20% poškození v uranu s přehledem vynahradí 35% na lidi v baronu, větší rychlost útoku a spoustu dalších užitečných bonů co si tam natočíte (nehledě na to, že 20% poškození je asi jako točit 50% průmku, neříkám nemožné, ale pokud vám k tomu padne třeba magický útok a 2x silný proti....). Ale zatím nevím o nikom, kdo by tam těch 20% natočil a dal na +9, takže, jak už jsem řekl, necháme se překvapitDzejdy píše:Na zrušit kouzlo neplatí meč/magie ?
Určitě Uranu, a ty lidi v baroně xD těch 20% a poškození ti to vynahradí!.
Když nad tím tak přemýšlím, mít ty zbraně od levelu 100 4 sloty na kameny, nikdo by ani na vteřinu nezaváhal (ani u PvP).
Já meč země budu dělat rohodně jen na PvM. Na PvP mám dobrej baron. Nevím kde naženu rychlost kouzla, kritik a 10% na lidi navíc. Se jen tak s vysokou schopností nenatočí :/

Darksider
Z5 V Jinno
war - tělo LVL 118
S 3VK je bohužel konec. Armagedon je teď novým domovem.
Z5 V Jinno
war - tělo LVL 118
S 3VK je bohužel konec. Armagedon je teď novým domovem.
- Donald
- Lv.21
- Dal poděkování: 4 poděkování
- Dostal poděkování: 16 poděkování
Na pvp nejsou urceny zbrane lv 100. Kdyz mas v baronovi 25% na lidi a dalsich 10% jako bonus tak to je 35%. V ty novy mas 20% a poskozeni schopnosti by muselo bejt minimalne 15% aby se vyrovnal baronovi a to nepocitam ze das do barona este dalsi dobry bonusy. Do tech novejch budes rad kdyz tam budes mit aspon tu schopnost
DonDonald - Ninja blizko(lv95) hl. postava
Lusyn - Shaman drak(lv103)
Donald - War aurak(lv55)
"Tolerance je ctnost člověka, který nemá na věc žádný názor. (Chesterton)"
Lusyn - Shaman drak(lv103)
Donald - War aurak(lv55)
"Tolerance je ctnost člověka, který nemá na věc žádný názor. (Chesterton)"
-
- Lv. 18
- Dal poděkování: 12 poděkování
- Dostal poděkování: 6 poděkování
No já už dělám toho urana. Bonusy už mám řekl bych dobře udělaný a zatím je nehodlám měnit. O 5% vyšší schopnost mi průmku sníží tak o 20% a o to fakt nestojím. Takže jen doexpit lvl 108, hodit kameny. A pak napíšu, jestli baron anebo uranDonald píše:Na pvp nejsou urceny zbrane lv 100. Kdyz mas v baronovi 25% na lidi a dalsich 10% jako bonus tak to je 35%. V ty novy mas 20% a poskozeni schopnosti by muselo bejt minimalne 15% aby se vyrovnal baronovi a to nepocitam ze das do barona este dalsi dobry bonusy. Do tech novejch budes rad kdyz tam budes mit aspon tu schopnost

-
- Lv.8
- Kontaktovat uživatele:
Zbrane od lv 100 bych videl spis na PVM ,vyjimku pouze u BM kde Jaspisovy mec ma o 100 vetsi mag.utok a u samana kde novy zvon a hul ma taky mag.utok taky o dost vetsi ,tam to u kouzel muze byt zajimave znat i s mensim % na lidi u zbrani od lv 100DarthMaul píše:No já už dělám toho urana. Bonusy už mám řekl bych dobře udělaný a zatím je nehodlám měnit. O 5% vyšší schopnost mi průmku sníží tak o 20% a o to fakt nestojím. Takže jen doexpit lvl 108, hodit kameny. A pak napíšu, jestli baron anebo uranDonald píše:Na pvp nejsou urceny zbrane lv 100. Kdyz mas v baronovi 25% na lidi a dalsich 10% jako bonus tak to je 35%. V ty novy mas 20% a poskozeni schopnosti by muselo bejt minimalne 15% aby se vyrovnal baronovi a to nepocitam ze das do barona este dalsi dobry bonusy. Do tech novejch budes rad kdyz tam budes mit aspon tu schopnost
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Hakan « úte 6:14 pm »

@
TomasFoxx « úte 5:58 pm »

@
TomasFoxx « úte 5:58 pm »

@
TomasFoxx « úte 5:20 pm »

@
Azaril « úte 5:17 pm »

@
Hakan « úte 4:47 pm »