Všechno o šamance- Prosím o radu

Prostor k diskuzi o sličných šamanech oplývajících léčivými schopnostmi i těch, kteří vládnou mocí draka.
ShillinKa
Lv.5
Lv.5

Re: Všechno o šamance- Prosím o radu

Příspěvek od ShillinKa » čtv 02. čer 2011 11:40:43

No ja mam samanku..ale ako buff som dobra ale ako bojovnicka v pvp nic moc..uz ma dala aj sura 42 lv Bm a ja mam samanku lv 84 takze drak je do lv 80 alebo 90 trosku nuda a je slaba v pvp..na druhej strane je dobra v pvm:) ale vzdy samanky budu najsilnejsie v pvp:) ja za samanku budem hrat dalej:P
Obrázek

Shillia šamanka dráčik 98lv
ShilliaDropik válečníčka aura 61lv
Shillinka surka BM 70lv

Zatial metinujem kamienky chamtivosti :) ale uz ma to nudi

Anikik
Lv.9
Lv.9

Příspěvek od Anikik » čtv 02. čer 2011 13:30:07

ShillinKa píše:No ja mam samanku..ale ako buff som dobra ale ako bojovnicka v pvp nic moc..uz ma dala aj sura 42 lv Bm a ja mam samanku lv 84 takze drak je do lv 80 alebo 90 trosku nuda a je slaba v pvp..na druhej strane je dobra v pvm:) ale vzdy samanky budu najsilnejsie v pvp:) ja za samanku budem hrat dalej:P
Nemůžu s tebou souhlasit já sice za šamana teď nehraju ,ale kamarád si ho nemůže vynahválit jinak co vím tak šaman drak může být taky dobrý na pvp jinak je to strašně ajimavá postava a když to za ní umíš porází hodně lidí.
Kikinka [Sem kluk to holky mi daly takovouhle přezdívku ]
Modrá je voda, která obtéká náš kraj.
Červená je krev, která koluje v nás.
Žluté je slunce, které svítí na náš svět.
A dohromady
jsme siNDICATE.

Endyman
Lv. 12
Lv. 12

Příspěvek od Endyman » úte 07. čer 2011 6:47:07

ShillinKa píše:No ja mam samanku..ale ako buff som dobra ale ako bojovnicka v pvp nic moc..uz ma dala aj sura 42 lv Bm a ja mam samanku lv 84 takze drak je do lv 80 alebo 90 trosku nuda a je slaba v pvp..na druhej strane je dobra v pvm:) ale vzdy samanky budu najsilnejsie v pvp:) ja za samanku budem hrat dalej:P
to je pěkný kec.....stačí to jen trochu umět a mít aspoň trochu solidní výbavu...já se šamankou 89 jsem dal i BMko 93 a wara 95.... na PVP je dost dobrá když dáváš každým kouzlem kritik není to na škodu a že ty kouzla nejsou slabé

ShillinKa
Lv.5
Lv.5

Příspěvek od ShillinKa » stř 08. čer 2011 10:13:07

Endyman píše:
to je pěkný kec.....stačí to jen trochu umět a mít aspoň trochu solidní výbavu...já se šamankou 89 jsem dal i BMko 93 a wara 95.... na PVP je dost dobrá když dáváš každým kouzlem kritik není to na škodu a že ty kouzla nejsou slabé

ja viem ze je dobra na pvp lenze samanka bez Pcok je nic moc a ak ma veci tak aspon nieco ustoji lenze dracie schopnosti su aj na pvm:)
Obrázek

Shillia šamanka dráčik 98lv
ShilliaDropik válečníčka aura 61lv
Shillinka surka BM 70lv

Zatial metinujem kamienky chamtivosti :) ale uz ma to nudi

CHeese
Lv.16
Lv.16
Dostal poděkování: 2 poděkování

Příspěvek od CHeese » pát 10. čer 2011 20:35:27

Stačí 75% kritik 75% příšery a pohodička