Zdravím, lidi, prosím Vás poraďte mi, jak mám udělat výbavičku, abych dával už na lvlu 85 ty lepší bossy... Skilly mám aura/zuřko-P,troják,smršť-G1,pádit-12. Chtěl bych radu, jaké bonusy mám točit na draky... vodního i červenýho... Taky se chci zeptat na jakém minimálním lvlu dám červeného draka.. Jakou výbavu... Jestli dávat v proměně, nebo bez ní-z koně.. Jestli jsou buffy nutné, nebo ne... Takže.. 1)jaké bonusy na vodního draka,jaký lvl nejlepší na něj a co z něj cenného padá. 2)jaké bonusy na červeného draka,jakou výbavu na něj, kam je nejlepší na něj chodit, co nejcennějšího z něj padá. 3) jaké bonusy natočit popřípadě na ostatní bossy v zaniklé, a od jakého llvu je nejlepší na ty určité bossy chodit... Moc bych potřeboval radu od někoho, kdo s tím má zkušenosti... Viděl jsem na netu pár videí, kde složili červeného draka a z té truhly ten drop!

Nemalá závist..

Takže poraďte no.. A ještě jedna otázka... jestli na tyto bossy musím chodit se zlodějkama aby mi padly ty truhly a další věci z nich.... Prostě kompletí zkušenosti a rady ohlwedně skládání bossů s aurákem a hlavně... jaké bonusy platí na jakého Bosse .. Díky Vám lidi předem