Pojďme trochu zavzpomínat na začátek:)

Úschovna starých, avšak zajímavých témat.
Odpovědět
replik1
Lv.3
Lv.3

Re: Pojďme trochu zavzpomínat na začátek:)

Příspěvek od replik1 » sob 09. črc 2011 3:57:21

Jo kde jsou ty doby kdy jsme museli jit na vodniho v 10 lidech a stejnak jsme ho nedali a hadali se proc nas kosi a mi jeho ne :)) A kdyz si vzpomenu jak jsem pak dal prvniho draka a nepadla truhla to jsem byl dosti nastvanej :D ale nic oproti tomu kdyz jsem dal druheho a z tuhly padly dyky +7 (cekal jsme vic) :D
Kazdopadne zacatky byly opravdu super kort kdyz v bosslandu mi kazil naladu jen chaozz a tichos ze mi nenechavaji bose :D
zde:PVM sura WP 105lvl cíl mé mise je dát všechny věci na P cíl splněn
SURA říše Zelene po tom co vidim ty agresivní lidi v pritazlivce chci mit vlastni říší chovate se jak exoti http://www.youtube.com/watch?v=0gTKoVE2 ... r_embedded

Snape
Lv.13
Lv.13
Dostal poděkování: 3 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Snape » sob 09. črc 2011 7:48:04

To já sem začínal:No nebylo to nejhorší na poddaných padaly docela pruty, ale nejhorší bylo kde u poddaných v Jinno najít trocha místa. Pak to docela už šlo jedině na pařezích tam bylo plno :D .
Come back !!

Weol
Lv.7
Lv.7

Příspěvek od Weol » sob 09. črc 2011 8:32:12

Já začínal za Wp suru, nikdy nezapomenu na ty začátky s Jimmym3, Naše expy ve veži s bílým elkem :D jsem byli štastní že jsme se tam vůbecdostali....Jimmy3 skočil a Hraje nevo jineho..ztratil jsem nejlepšího kamaráda na Metinu jak ofiku tak tady.......ale ted´ jsem potkal ty nejlepší lidi !!!!!

silenth
Lv.6
Lv.6
Dal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od silenth » sob 09. črc 2011 8:51:36

To jak sem začínal a vyšlo mi BS na +9 tak jsem skákal radostí a pak jsem se dozvěděl že z něho jde udělat vodní =D

PanP
Lv.4
Lv.4

Příspěvek od PanP » sob 09. črc 2011 9:45:48

Můj začátek s metinem byl na UK metinu, to českej ještě nebyl... Chytat ryby se dalo už v lvlu 7. Pak přišel cz metin, tam sem taky občas hrál, ale byla to spíš nuda... Tam platí: Nemáš prachy? Nehraješ. A pak přišel sindi... Začal sem ho hrát někdy v zimě a jen co sem si udělal 7 lvl už mi padla 2kk cihla :-D To je jediný co si pamatuju :-D
Bender000 - 81lvl
Fjodor - 43lvl

Aurimek
Lv.4
Lv.4

Příspěvek od Aurimek » sob 09. črc 2011 9:46:34

Nejlepší jak sem začínal jsem myslel že metinland neexistuje a lidi si dělají srandu z ostatních :lol:
Také byly super ty raty 100% atd.. ;-)
Smrt je hrozná svině ale stejně je to sranda :D :D :D
Láska je jak rakovina ale stejně si zapálíš... a hulíš a hulíš....

Shard
Lv. 11
Lv. 11
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shard » sob 09. črc 2011 9:47:28

Začal jsem za WP suru, kterého jsem v lvlu 96 prodal. To jrál se mnou ještě původní nej kámoši DoubleM a Molis. Pak jsem hrál chvíli za archerku 75 lvl (Denji) a pak už jsem střídal šamík, BM sura, zase WP sura a ted dagger.
Ahoj

Mekhbet
Lv.19
Lv.19
Dostal poděkování: 8 poděkování

Příspěvek od Mekhbet » sob 09. črc 2011 10:05:19

Kdyz presel clovek z offiku tak zde byl asi kazdy zcela rozcarovan a myslim, ze i dnes tomu porad tak je. Tedy pokud nezna nic jineho nez offik.

Ja prisel cca 20 dni po spusteni sindi a byl jsem jak Alenka v risi divu. Veci tu padalo, ze clovek nevedel kam s nima, prvni zlata cihla ( aniz bych vedel, ze to existuje) padla asi po 10 levlech. V chatu se nustale objevovalo DROP navysen 100 %, yang navysen 100 %..... GM hazel vseude prisery, o kterych clovek ani nevedel, ze existujou.

No a nejvic me dostal kovar s tim, ze mel uvedeno na kolik procent vylepsovana vec vyjde a svete div se me pak prvnich asi 5 vylepsovanych veci vyslo okamzite bez zniceni na plus 6.

Shard
Lv. 11
Lv. 11
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shard » sob 09. črc 2011 10:07:41

Jojo, začátky jsou hodně drsný ale hezký.
Ahoj

Belichar
Lv. 18
Lv. 18
Dal poděkování: 16 poděkování
Dostal poděkování: 10 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Belichar » sob 09. črc 2011 12:11:12

Začínal sem minulí rok koncem prázdnin, to tu byli furt nějaká eventky, bonusy téměř u všeho neustále 100%, byl sem první lvl a asi hned z první skupinky psů proutek 2kk, nemusel sem mít žádnýho dropa, vydělával sem si sám s hlavní v lese, jo to byli časy, moc hezký, ted to tu není jako bývalo. Před sindi sem projel nespočítaně privátků, ale u tohohle jsem zůstal díky tomu že tu nemáme hned vše co si přejeme jako na jiných privátech. Něco pro to musíme udělat a to se mě líbí, i když někdy mě to pekně štve dropit hodiny a nic z toho :lol:

Odpovědět