I tak. Ono to není jen o mlácení šutrů a proti příšerám se se šamanam bojuje líp ze země, protože má plošná kouzla. U mě to tak funguje..cesminus píše:i kdyz budu jen pvm ?
sila nebo POH ?
-
Salabazar
- Lv.13

- Dostal poděkování: 1 poděkování
Re: sila nebo POH ?
- cesminus
- Lv.20

- Dal poděkování: 3 poděkování
- Dostal poděkování: 6 poděkování
-
Salabazar
- Lv.13

ale prd..cesminus píše:takze metiny mam sundavat zesdola?
Jinak jak jsem hrál ze začátku serveru za šamana, tak se mi zdá že mi tam Pohna 90 přidávala více do hodnoty útoku než síla, ale je to možná jen zdání. Poh je u šamana velmi důležitá, zvyšuje mu skoro vše.
Snuser 90+
5xP
Nejlepší říše pro mě byla je a bude JINNO,ale zkouším novou štaci v CHUNJU.
jsem salát a jsem na to hrdý
Suležité je mít tuhle hru v pi*i teprve potom je to jen odreagování a ne žrout času.
5xP
Nejlepší říše pro mě byla je a bude JINNO,ale zkouším novou štaci v CHUNJU.
jsem salát a jsem na to hrdý
Suležité je mít tuhle hru v pi*i teprve potom je to jen odreagování a ne žrout času.
Salabazar píše:I tak. Ono to není jen o mlácení šutrů a proti příšerám se se šamanam bojuje líp ze země, protože má plošná kouzla. U mě to tak funguje..cesminus píše:i kdyz budu jen pvm ?
me se bojuje lepe z kone
Drači šamanka
lvl 82
požehnani P
pomoc draka P
řev P
talisman G4
střílení 13
lvl 82
požehnani P
pomoc draka P
řev P
talisman G4
střílení 13
-
Salabazar
- Lv.13

Každý si bojuje, jak chce. Ovšem šaman bojující z koně, nebude asi moc velká zábava, když je dělanej na kouzla..Lulinka píše:Salabazar píše:I tak. Ono to není jen o mlácení šutrů a proti příšerám se se šamanam bojuje líp ze země, protože má plošná kouzla. U mě to tak funguje..cesminus píše:i kdyz budu jen pvm ?
me se bojuje lepe z kone
celkem rychlovka nataham plaste REV vylezu na kone sekam jak se nabije rev zeslezu a konec bez kone v cave2 bych to asi ani neustala
Drači šamanka
lvl 82
požehnani P
pomoc draka P
řev P
talisman G4
střílení 13
lvl 82
požehnani P
pomoc draka P
řev P
talisman G4
střílení 13
-
Salabazar
- Lv.13

Až se dostaneš do lokací, kde se bojuje pouze ze země, tak si na mě vzpomen..Lulinka píše:celkem rychlovka nataham plaste REV vylezu na kone sekam jak se nabije rev zeslezu a konec bez kone v cave2 bych to asi ani neustala
Jinak teda v cv2 je jasné, že použiješ koně, tam se naopak víc vyplatí mlátit to z něj.