a v tychto novych mapach ako je kerindor a SWAMP prisery uz nebudu davat pruniky? alebo nedavaju?Saggitarius píše:jako prohlasit mapa pro wp a ninje beru jako spam .... to nezmeni na situaci vubec nic
SWAMP je TU !!!
- 
				Massimo
 - Lv.15

- Dostal poděkování: 2 poděkování

Re: SWAMP je TU !!!
- Senci
 - Lv.15

- Dal poděkování: 26 poděkování
 - Dostal poděkování: 37 poděkování

Jasně ještě aby ti nestačilo že Královny v Kerindoru dávaj pecky že chcípneš skoro na ránu a ještě aby dávali průniky no fujMassimo píše:a v tychto novych mapach ako je kerindor a SWAMP prisery uz nebudu davat pruniky? alebo nedavaju?Saggitarius píše:jako prohlasit mapa pro wp a ninje beru jako spam .... to nezmeni na situaci vubec nic
Pohroma se vrací..Již brzy..
Clones.
						Clones.
- 
				Renegade2
 - Lv.35

- Dal poděkování: 48 poděkování
 - Dostal poděkování: 181 poděkování

Saggi ale nemůžeš popřit že jedinej wp má nejvíc obranných kouzel na snižení poškození narozdíl od jiných postav, ale je nic platné tady.

![]()  | Renegade1 | ![]()  | Cech | ![]()  | ![]()  | ![]()  | ![]()  | ![]()  | ![]()  | ||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
241187  | 141  | Jinno  | GOODFELLAS  | Full P  | Complete  | P  | P  | P  | 30  | ||||||||||
![]()  | SerpentWoman | ![]()  | Cech | ![]()  | ![]()  | ![]()  | ![]()  | ||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
25641  | 130  | Jinno  | GOODFELLAS  | Full P  | Complete  | G2  | 11  | ||||||||
 Spoiler: 
Herbaření P
- 
				Massimo
 - Lv.15

- Dostal poděkování: 2 poděkování

ja som sa len spytal ze ci davaju pruniky ja nechcem aby davaliSenci píše:Jasně ještě aby ti nestačilo že Královny v Kerindoru dávaj pecky že chcípneš skoro na ránu a ještě aby dávali průniky no fujMassimo píše:a v tychto novych mapach ako je kerindor a SWAMP prisery uz nebudu davat pruniky? alebo nedavaju?Saggitarius píše:jako prohlasit mapa pro wp a ninje beru jako spam .... to nezmeni na situaci vubec nic
- 
				NOSTRADAMUS
 - Lv.9

To je tezke.... rad bych navazal nejakou inteligentni komunikaci .... ovsem psat ti pm na ticket to je na delsi dobu nez-li se proberes ke konkretnimu prispevku.... nechapu proc neexistuje nejaka rozumna komunikace alespon pres PM nebo jina varianta mezi hraci u kterych vekova hranice dosahuje komunikativniho lvlu... je to jednoduche staci nejaka rozumna selekce... a vse urcite jde.... jak jsem zminil server sindicate osobne povazuji za top .. a tvou tvorbu take...!!!!Saggitarius píše:jako prohlasit mapa pro wp a ninje beru jako spam .... to nezmeni na situaci vubec nic
Daruj blbovi moc a hned jí zneužije...ber to tak, že blb, který netuší, že blbem je a chová se jako blb se domnívá, že jeho chování je normální ovšem omyl je to katastrofa pro věškeré okolí:)
						- 
				Renegade2
 - Lv.35

- Dal poděkování: 48 poděkování
 - Dostal poděkování: 181 poděkování

No jo jenomže si vem co je to rozumná selekce, jenom tobě kolik chodí spamu ohledně vyexpení atd a at chceš nebo ne to pm musíš otevřít......

![]()  | Renegade1 | ![]()  | Cech | ![]()  | ![]()  | ![]()  | ![]()  | ![]()  | ![]()  | ||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
241187  | 141  | Jinno  | GOODFELLAS  | Full P  | Complete  | P  | P  | P  | 30  | ||||||||||
![]()  | SerpentWoman | ![]()  | Cech | ![]()  | ![]()  | ![]()  | ![]()  | ||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
25641  | 130  | Jinno  | GOODFELLAS  | Full P  | Complete  | G2  | 11  | ||||||||
 Spoiler: 
Herbaření P
Ve Swampu jsem byl a jako Bm sura docela orisek, ale i tak chvalim i ja pridavam video z teto nove mapy.
http://www.youtube.com/watch?v=W4isqHT6rD8

http://www.youtube.com/watch?v=W4isqHT6rD8
TheEssence už není můj
						- Zeleninový Salátek
 - Lv.25

- Dostal poděkování: 20 poděkování

Věřte mi,že i s aurákem se to dá.Jeho hlavní předností jsou silné rány,ne?To vážně nikoho z vás nenapadlo občas popoběhnout?

Přišel jsem,viděl jsem a nevěřil vlastním očím.
Mám rád svoje klubíčko.
CHAOS-ZMATEK-PANIKA-TO JE MOJE TAKTIKA!
Ten co chrastí s myší
- epileptic
 - Lv. 18

- Dostal poděkování: 12 poděkování

No nevim je to prostě sekací mapa je jasný že aura a čepel bude mít výhodu.Co sem jen tak projížděl a vyděl co ustojí wp u jednoho metinu.No to neustojíme ve 3 lidech z cechu.Příde mi že maj odolnost na magii ,nebo 5k obranu beru kamenem 15k mi příjde dost málo ,ale zase určite maj odolnosti na meč.Nevim myslel sem si že budu používat korála ,ale nemá magickej a stejně s nim beru málo.Takže čepel vede ze země nemá chybu a pochybuju Že kdybych vzal jaspise že tou rychlostí něco usekám  

Jinak lepší mapa prostě nemohla být.

Jinak lepší mapa prostě nemohla být.
KONEC HRY
						- 
				Markoman
 - Lv. 12

- Dal poděkování: 1 poděkování
 - Dostal poděkování: 6 poděkování

Salatku, opravdu jsou vsichni tak blbi a jedine tebe napadlo se pohnout z mista !!!Zeleninový Salátek píše:Věřte mi,že i s aurákem se to dá.Jeho hlavní předností jsou silné rány,ne?To vážně nikoho z vás nenapadlo občas popoběhnout?
Samoyrejme, ze to lidi napadlo, ale jak uz tu bylo receno, bez buffu si tam neskrtne nikdo. Ja tam nemel zatim moznost s buffem jit, takze nemuzu posoudit, jak si to tam budu davat.
Jediny co vim je, ze zapnout zureni se rovna sebevrazde
Linux is like a teepee - no Windows, no Gates, Apache inside.
Mám mnoho podob !!!
Občas jsem velkej BOB
někdy trošku menší BOBničitel
a určitě by se ještě nějaká podoba našla
						Mám mnoho podob !!!
Občas jsem velkej BOB
někdy trošku menší BOBničitel
a určitě by se ještě nějaká podoba našla