Ackoliv jsem psal ze se jiz nezucastnim jakekoliv diskuze:) na toto jsi velice rad pockamepileptic píše:Stále nemůžu pochopit jednu věc měl sem věci 80% zvíře a 105 příšery a beru kamenem (kterej píše sca 10k) jen 15k je to normální ? při nulové obraně bych měl brát něco kolem 30k ,ptám se mají ty monstra odolnost na magii 50%.Jestli tomu tak je ,má cenu pro magicke postavy dál hrát ,nebo mam rozjet zpatky weapona ?
SWAMP je TU !!!
-
NOSTRADAMUS
- Lv.9

Re: SWAMP je TU !!!
Daruj blbovi moc a hned jí zneužije...ber to tak, že blb, který netuší, že blbem je a chová se jako blb se domnívá, že jeho chování je normální ovšem omyl je to katastrofa pro věškeré okolí:)
-
NOSTRADAMUS
- Lv.9

Díky za radu je nám všem určitě přínosem.....kingkasek píše:Ja vám to řeknu takle ja do nedávna taky byl lvl 95 a do 5ti dnů možna mín (neexpil sem nejak brutalne jen tak trochu dene 1lvl) sem udelal lvl 100 na metinech 90 uplne krásne (dokonce i cca 6 dusí mi padlo a nejakej ten perg expak zlodejka atd)a ty KECY ze na metinech 90 lvl se dela pomalu NEBO UDELAT NEJDE![]()
![]()
![]()
![]()
zanam lidi kteri na tom expili treba do 103 a nestezovali si proste udelat lvl 100 neni tezky na metinech 90 potrebujes cca 800 obrany davat do metinu utok pres 3k tak 25na kritik a kdyz to porad nedas tak si sehnat buff to je celí nic víc
Daruj blbovi moc a hned jí zneužije...ber to tak, že blb, který netuší, že blbem je a chová se jako blb se domnívá, že jeho chování je normální ovšem omyl je to katastrofa pro věškeré okolí:)
- Karl
- Lv.22

- Dal poděkování: 33 poděkování
- Dostal poděkování: 41 poděkování
Abnormalita: Co dělají ve SWAMPU divocí pěšáci z 2. města to fakt nechápu....
Nebojuji za sebe bojuji za říši Shinsoo!
Mariness
Primo Victoria
- epileptic
- Lv. 18

- Dostal poděkování: 12 poděkování
No zřejmě mi na to nikdo neodpoví ptal jsem se už po druhé ,jako asi je to všem jedno ale mě ne.Já chci vědět proč beru tak málo a že by monstrum mělo 15k obranu o tom silně pochybuju.Tohohle jsem si všiml už při první návštěvě swampu jen jsem to nechal odležet.Ono totiž s weaponem a věcma který mam bych si tam u metinu nelehnul v tom sem si jistej ,ale bmko má problém s jednou skupkou zvířat a to s kostma na 300 obrany a elikem na obranu + buffy.
Edit no když bych ŕěkl že monstrum bude mít dejme tomu 30% odolnost na meč tak je to ze seku za 3k sca 1k dolů ,ale u magie to bude u kouzla za 30k už 10k dolu jako tohle já prostě nepochopim proč jsou magické postavy takto omezeny.
Edit no když bych ŕěkl že monstrum bude mít dejme tomu 30% odolnost na meč tak je to ze seku za 3k sca 1k dolů ,ale u magie to bude u kouzla za 30k už 10k dolu jako tohle já prostě nepochopim proč jsou magické postavy takto omezeny.
KONEC HRY
-
dup82
- Lv.8

- Dostal poděkování: 1 poděkování
Jo a k cemu mas lovecke ukoly tak nerikej ze nemuzes expit"""""""z lv90na 100 to s nima das v pohode!!!!!!!!a nemusis na nic cekatNOSTRADAMUS píše:Všichni máte pravdu je nesmyslné se tu zůčastnit jakékoliv diskuze...... přeji vám krásné prázdniny.... a do budoucna možná nashledanou..... nic jiného nemá smysl psát na zdejší forum............
- HrochDavid
- Lv.20

- Dostal poděkování: 12 poděkování
DekoraceKarl píše:Abnormalita: Co dělají ve SWAMPU divocí pěšáci z 2. města to fakt nechápu....

- Trolof
- Lv. 12

- Dostal poděkování: 10 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
On je ten swapm stejne divne postavenej, nehorazny rozdili vydelku u ruznych postav 
Ano ano ..Trolof píše:On je ten swapm stejne divne postavenej, nehorazny rozdili vydelku u ruznych postav
Končím... točit bonnusy za 7 miliard a nemít nic ... zbytečně sem tu ztrácel čas.. a teď to vím ...
- Karl
- Lv.22

- Dal poděkování: 33 poděkování
- Dostal poděkování: 41 poděkování
Proč myslíš?Trolof píše:On je ten swapm stejne divne postavenej, nehorazny rozdili vydelku u ruznych postav
Nebojuji za sebe bojuji za říši Shinsoo!
Mariness
Primo Victoria
- Trolof
- Lv. 12

- Dostal poděkování: 10 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
z ničím jiným než z WP nedáš, takový výdělek a to si u toho můžeš ruce ztrhat s tím u mě padá celá logika téhle hryKarl píše:Proč myslíš?Trolof píše:On je ten swapm stejne divne postavenej, nehorazny rozdili vydelku u ruznych postav