SWAMP je TU !!!

Úschovna starých, avšak zajímavých témat.
Zamčeno
Trolof
Lv. 12
Lv. 12
Dostal poděkování: 10 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: SWAMP je TU !!!

Příspěvek od Trolof » čtv 21. črc 2011 20:50:28

hele u mě taky ochrana nesižuje poškození schopnosti o to kolik je tan napsáno a nevěším se :D

Rusila
Lv.17
Lv.17
Dal poděkování: 57 poděkování
Dostal poděkování: 21 poděkování

Příspěvek od Rusila » čtv 21. črc 2011 20:51:22

Kani píše:
Kittyinka píše:
Sabousek píše:Porad mate wpcka mec a ne zvon :D A taky si to tam umlatim :D
Edit: holt jste moc zhyckani no, nekdo vam vzal buchticky od stolu pred televizi a vy ted nemate oc papat :D Hlavne ze mi ostatni jsme celou dobu o chlebu
to si vystihla krasne:)...jako keca se tu o vsetkych charakterech ale o ninjovi nikdo nic....surove lizou zem a ted se zhrouti svet protoze budou na rovnake urovni jako vsechny ostatni chary....jeeee to je teda
My nedrečíme, ale zkus přijít o jednu svoji schopnost, taky se ti to nebude líbit, a chudák ninja? Podível Rusila, ta to tam prý dává jako nic, tak nevím....

No jenže ja to tam mam podstatne nákladnejší :)
A navíc mě se to zda teoreticky ferove ,Wp maj výhodu ve slůji a v rokly,tam ja třeba neudělam nic .V rokly nejde proměna a temný drak ma obranu na luky takže takové fifty fifty ;)
Obrázek

SpraTekk
Lv.17
Lv.17

Příspěvek od SpraTekk » čtv 21. črc 2011 20:56:01

Sabousek píše:
SpraTekk píše:
Sabousek píše:Jediny co zbyva je snizit dmg cepele. Nebo zkousel to uz nekdo s cepeli na ezo nebo jen na psech? z ezoteriku, uz vam to snad nebude padat do minusu. A navicp orad si myslim, ze priserek je tam dost, aby jste doabsorbovali. On by byl wp dobry i na pvp, jenze za wp hraje spousta hracu, ktere pvp nebavi a proto si zvolilu tutu postavu nebo je to prachobycejnej drop. Mozna v tom bude problem, co se tyce statistiky.
Dostavá se to do mínusu i u Ezo :(
A jak casto?
Pořát.. :(
Končím... točit bonnusy za 7 miliard a nemít nic ... zbytečně sem tu ztrácel čas.. a teď to vím ...

kyslikcz1
Lv.17
Lv.17
Dal poděkování: 15 poděkování
Dostal poděkování: 6 poděkování

Příspěvek od kyslikcz1 » čtv 21. črc 2011 20:57:08

Tohle by se mělo okamžitě opravit..
iLneaR - Shinsoo
Drak Šaman, 114 Lv

Momentálně
Vydělávání na Zdobené šperky
• Expení na HG

Postava Achiles123 již není v mém vlasnictví

,,Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist''

terpen
Lv.16
Lv.16
Dal poděkování: 53 poděkování
Dostal poděkování: 40 poděkování

Příspěvek od terpen » čtv 21. črc 2011 20:58:06

Sabousek píše:
SpraTekk píše:
Sabousek píše:Jediny co zbyva je snizit dmg cepele. Nebo zkousel to uz nekdo s cepeli na ezo nebo jen na psech? z ezoteriku, uz vam to snad nebude padat do minusu. A navicp orad si myslim, ze priserek je tam dost, aby jste doabsorbovali. On by byl wp dobry i na pvp, jenze za wp hraje spousta hracu, ktere pvp nebavi a proto si zvolilu tutu postavu nebo je to prachobycejnej drop. Mozna v tom bude problem, co se tyce statistiky.
Dostavá se to do mínusu i u Ezo :(
A jak casto?
vono lepši než sekat ezo je jit na meteor vlkodlaka bez čepele,
jedine co mne furt štve je to damage
a jestli to pude tekhle dal tak jedine šperky s obnovenim ZB :)
P.S. Clon je TOP ma BAN =)

Renegade2
Lv.35
Lv.35
Dal poděkování: 48 poděkování
Dostal poděkování: 181 poděkování

Příspěvek od Renegade2 » čtv 21. črc 2011 21:01:27

Ale ale jakápak výhoda prosímtě příjít o jednu ruku násilím. Pokud jsi nehrála nikdy za wp suru tak nemůžeš vědět jakej je to rozdíl hrát s čepelí a bez ní a vůbec nejde o ten damage. K čemu je mě asi schopnost kterou nemůžu použít protože jako že wp sura má výhodu, to tu čepel nemusí mít vůbec, doteď se to nerešílo a teď co jen nová lokace je kolem toho humbuch protože ostatní to tam nedávají. Můžu ti říct že i WP sura má problémy s elíkem L na obranu a kostma na obranu když přijde do tuhého.
ObrázekRenegade1ObrázekCechObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
241187
141
Jinno
GOODFELLAS
Full P
Complete
P
P
P
30
ObrázekSerpentWomanObrázekCechObrázekObrázekObrázekObrázek
25641
130
Jinno
GOODFELLAS
Full P
Complete
G2
11
Spoiler:
Herbaření P

Sabousek
Lv.26
Lv.26
Dal poděkování: 895 poděkování
Dostal poděkování: 455 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sabousek » čtv 21. črc 2011 21:07:17

Renegade2 píše:Ale ale jakápak výhoda prosímtě příjít o jednu ruku násilím. Pokud jsi nehrála nikdy za wp suru tak nemůžeš vědět jakej je to rozdíl hrát s čepelí a bez ní a vůbec nejde o ten damage. K čemu je mě asi schopnost kterou nemůžu použít protože jako že wp sura má výhodu, to tu čepel nemusí mít vůbec, doteď se to nerešílo a teď co jen nová lokace je kolem toho humbuch protože ostatní to tam nedávají. Můžu ti říct že i WP sura má problémy s elíkem L na obranu a kostma na obranu když přijde do tuhého.
Ale pozor, cepel neni vyuzitelna jen na jedne mape, vsude jinde funguje jak ma. A da se to umlatit i bez ni. Kdyby neslo, tak nereknu. Ja se tady nechci ohanet vsema chybama hry a kde je nekdo ve vyhode a kdo ne. Pokud to bylo od sagiho bylo zamerne, bduete to muset prijmout, jako ninjy bez luku na draka apod. Saggi udelal jedine chybu v tom, ze vas tam nechal uchutnat raj... Kdyby to bylo od otevreni, verim, ze to takove ohlasy mit nebude,
Hra je pro lidi duchaplné rozptýlení, pro hlupáky vášní. - Dumas

Belichar
Lv. 18
Lv. 18
Dal poděkování: 16 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Belichar » čtv 21. črc 2011 21:11:46

Eště chvíli se hádejte a zamknou to. Tak prostě to tak je no. S tím nic neuděláte. Co já vím tak co sem tam byl s WP surama tak s tím neměli pomalu problém. Jo párkrát lehli ale skoro vždy to ustáli. Ale to už je ve vás co do toho dáte atd. :)

A teď šup do mě weapoňáčci. :lol:

kyslikcz1
Lv.17
Lv.17
Dal poděkování: 15 poděkování
Dostal poděkování: 6 poděkování

Příspěvek od kyslikcz1 » čtv 21. črc 2011 21:15:54

Belichar píše:Eště chvíli se hádejte a zamknou to. Tak prostě to tak je no. S tím nic neuděláte. Co já vím tak co sem tam byl s WP surama tak s tím neměli pomalu problém. Jo párkrát lehli ale skoro vždy to ustáli. Ale to už je ve vás co do toho dáte atd. :)

Já myslel, že jsi chtěl být také WPčko.. když jsi to tak hlásil :lol: :lol:
iLneaR - Shinsoo
Drak Šaman, 114 Lv

Momentálně
Vydělávání na Zdobené šperky
• Expení na HG

Postava Achiles123 již není v mém vlasnictví

,,Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist''

Belichar
Lv. 18
Lv. 18
Dal poděkování: 16 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Belichar » čtv 21. črc 2011 21:18:09

kyslikcz1 píše:
Belichar píše:Eště chvíli se hádejte a zamknou to. Tak prostě to tak je no. S tím nic neuděláte. Co já vím tak co sem tam byl s WP surama tak s tím neměli pomalu problém. Jo párkrát lehli ale skoro vždy to ustáli. Ale to už je ve vás co do toho dáte atd. :)

Já myslel, že jsi chtěl být také WPčko.. když jsi to tak hlásil :lol: :lol:
A ty si kdo? :lol:

Zamčeno