Účet se nedá tak lehce vykrást...???

Úschovna starých, avšak zajímavých témat.
Zamčeno
ovechkin
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 45 poděkování
Dostal poděkování: 91 poděkování

Účet se nedá tak lehce vykrást...???

Příspěvek od ovechkin » pát 22. črc 2011 15:02:09

Se vší úctou BA Bethia, ale dovoluji si nesouhlasit..popsal jsem celkem podrobně co a jak měl ten můj kamarád...přesto o účet a věci přišel...jen jsem myslel ,že se zde rozvine vlákno jak je toto možné..ať i jiní ví nač bacha dáti...Lock přišel příliš brzy :-((
Hlupáci jsou si skálopevně jistí, jak jsou skvělí, jsou za hlupáky v reálném životě, kde nic nedokázali a utíkají do světa virtuálního, kde sedí 24 hodin/7 dní v týdnu a ve výsledku jsou tam na tom stejně, ale pořád si možná myslí, že jsou nej ..ale lidé inteligentní a vzdělaní jsou stále plní pochybností, zda udělali vše ok.

Mekhbet
Lv.19
Lv.19
Dostal poděkování: 8 poděkování

Re: Účet se nedá tak lehce vykrást...???

Příspěvek od Mekhbet » pát 22. črc 2011 15:21:31

Dovolim si sem prispet, byt uz jsem to psal v nekolika jinych tematech podobneho typu.

Je zde jeden jediny problem a to je LIDKSE LHANI, vetsinou totiz vasi kamaradi nepriznaji, ze sdileji ucty, pujcuji si veci atd....

Uz jen samotna logika veci totiz je, ze kdyby bylo jednoduche vykrast nekomu ucet tak tu uz neni ani LOCO, BATISTA, RUSILA, CHAOS, TICHOSLAPEK atd...... ( nevzpomenu si na vsechny velke ).
Je zajimave, ze vykradaci jdou vetsinou na postavy do 100 levlu ale nikdy se jim nepostestilo vykrast ucet nekomu velkemu :)

Dalsi nedilnou soucasti je i vas mejlovy ucet, spousta z vas jde na pocitac nekoho jineho a prihlasuje se na svuj mejlovy ucet bez toho aby se pak odhlasilo. Nasledne svuj mejlovy ucet davate na socialni site, seznamky, diskuse atd. Chcete strasne moc komunikovat a na svou vlastni bezpecnost ani nevzpomenete. Odpovidate vsem na kazdou kravinu a pak neni problem tohoto vyuzit k vasemu okradeni. Nicmene verte, ze zadny dobry hacker nema zajem o vase "hloupe ucty na metinu".

Kdyz uz jsme u toho tak se podivejte jen na jeden podvod, ktery jde uz z OFFIKU a i zde na nej naletelo spoustu lidi.

CHCES UDELAT Z JEDNOHO FMS DVE ?

Dalsi je pripoj se na tyhle stranky a dame ti penize.

Treti je jsem GM a dej me tvoje ID A HESLO, opravim ti neco na uctu.

Takto se da psat dalsi a dalsi radky. Nicmene vzdy kdyz nekdo prijde o ucet je to chyba uzivatele.

dup82
Lv.8
Lv.8
Dostal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od dup82 » pát 22. črc 2011 15:22:14

ovechkin píše:Se vší úctou BA Bethia, ale dovoluji si nesouhlasit..popsal jsem celkem podrobně co a jak měl ten můj kamarád...přesto o účet a věci přišel...jen jsem myslel ,že se zde rozvine vlákno jak je toto možné..ať i jiní ví nač bacha dáti...Lock přišel příliš brzy :-((
ne neda pokud nelezes na stranky ktere tinabizi za timto ucelem.Treba odmeny nebo hacky tyto stranky totiz slouzi pouze ke kradezi uctu

headshotkeeper
Lv.19
Lv.19
Dostal poděkování: 3 poděkování

Příspěvek od headshotkeeper » pát 22. črc 2011 15:24:38

aj tak veci nebudu vratene podla svojho ticketu som usudil ze GM si nic nemusi overovat pri vykradnuti uctu vzdy je to zdielanie a basta :D
proste kvalita
najlachsie sa vykrada ucet ked niekto pozna tvoje udaje a niekto iny ho od neho zisti
Obrázek
Za podpis ďakujem Mawiskovi :)

ovechkin
Lv.19
Lv.19

Příspěvek od ovechkin » pát 22. črc 2011 18:04:53

Ano BA ..i tato varianta" lhaní" přichází v úvahu ..třeba nevím o něm celou pravdu ...jen to jak mi to líčil...jak již jsem zmínil ..až vykradou mne bude to mazec :)) ke všemu znám všechny id a hesla jen já :))
Hlupáci jsou si skálopevně jistí, jak jsou skvělí, jsou za hlupáky v reálném životě, kde nic nedokázali a utíkají do světa virtuálního, kde sedí 24 hodin/7 dní v týdnu a ve výsledku jsou tam na tom stejně, ale pořád si možná myslí, že jsou nej ..ale lidé inteligentní a vzdělaní jsou stále plní pochybností, zda udělali vše ok.

Saggitarius
Game Administrator
Game Administrator
Dal poděkování: 8 poděkování
Dostal poděkování: 2825 poděkování

Příspěvek od Saggitarius » sob 23. črc 2011 1:07:12

tak z jineho soudku

mekhbet jiz nastinil cast a ted ja tu technickou
kdo se zabyva trosku tvorbou stranek, PHP jazykem, SQL databazemi ap. tak vi jednu vec a tou je system ukladani hesel

hesla jsou totiz v databazi tzv. HASHovana tzn. zakodovana tak aby se nedala dekodovat nebo alespon v rozumnem case ne (viz cast o uhodnuti hesla). verte nebo ne, ale je to tak. na tento system spolehaji vsechny databaze

proto kdyz se jedna o zapomenute heslo neni mozno jej znovu odeslat, ale je nutno vygenerovat nove

heslo pak muze vypadat nejak takto : B85710D8CBF4A6557BF206AB9C49510F8EA34518

i kdyby se stalo (jako ze se to nestalo, ale i kdyby ....) a nekdo získal vypis kompletni databaze s temito hesly, tak jsou mu naprosto k nicemu, nebot system potrebuje to nezakodovane heslo a tento kod nelze, opakuji nelze rozlustit
maximalne lze heslo UHODNOUT a to je rozdil
pokud mate lehke heslo tak je to stejne vase chyba ze jste nezvolili spravne barevne heslo jak se rika
takze pokud se nekdo dostane na postavu, tak heslo znal nebo uhadl
jak se k nemu dotycny dostal je jiz vec druha a nema s nami nic spolecneho, ale ma to na svedomi majitel ktery si dane heslo vymyslel

snad jsem tuto problematiku objasnil dostatecne

a P.S. Jediny kdo ma primy pristup do databaze jsem ja a DiRoIN, nikdo jiny. Ani nikdo na serverovne nemuze prijit a prohlidnout si jakykoliv soubor na serveru.
Kdyby tomu bylo jinak tak zde behaji tisice hracu bez vybavy a my to tu muzeme rovnou zabalit.
[GA]Saggi
Ekura tým

Pokud máte nějaký problém, kontaktujte nás na http://www.ekura.cz/herni_ucet/support

lordsword
Lv.36
Lv.36
Dal poděkování: 39 poděkování
Dostal poděkování: 332 poděkování

Příspěvek od lordsword » sob 23. črc 2011 3:12:44

Saggitarius píše:tak z jineho soudku

mekhbet jiz nastinil cast a ted ja tu technickou
kdo se zabyva trosku tvorbou stranek, PHP jazykem, SQL databazemi ap. tak vi jednu vec a tou je system ukladani hesel

hesla jsou totiz v databazi tzv. HASHovana tzn. zakodovana tak aby se nedala dekodovat nebo alespon v rozumnem case ne (viz cast o uhodnuti hesla). verte nebo ne, ale je to tak. na tento system spolehaji vsechny databaze

proto kdyz se jedna o zapomenute heslo neni mozno jej znovu odeslat, ale je nutno vygenerovat nove

heslo pak muze vypadat nejak takto : B85710D8CBF4A6557BF206AB9C49510F8EA34518

i kdyby se stalo (jako ze se to nestalo, ale i kdyby ....) a nekdo získal vypis kompletni databaze s temito hesly, tak jsou mu naprosto k nicemu, nebot system potrebuje to nezakodovane heslo a tento kod nelze, opakuji nelze rozlustit
maximalne lze heslo UHODNOUT a to je rozdil
pokud mate lehke heslo tak je to stejne vase chyba ze jste nezvolili spravne barevne heslo jak se rika
takze pokud se nekdo dostane na postavu, tak heslo znal nebo uhadl
jak se k nemu dotycny dostal je jiz vec druha a nema s nami nic spolecneho, ale ma to na svedomi majitel ktery si dane heslo vymyslel

snad jsem tuto problematiku objasnil dostatecne

a P.S. Jediny kdo ma primy pristup do databaze jsem ja a DiRoIN, nikdo jiny. Ani nikdo na serverovne nemuze prijit a prohlidnout si jakykoliv soubor na serveru.
Kdyby tomu bylo jinak tak zde behaji tisice hracu bez vybavy a my to tu muzeme rovnou zabalit.
Saggi s tim heslem souhlasim,ale nejak zkus udelat skakani mezi Ch bez opetovneho prihlasovani a budu si moct dat superextra heslo(podobne) jak si uvedl.) Jinak se z toho pri skakani mezi CH asi zblaznim:D
Smrt vždycky stojí po boku bojovníka,
jídá s ním u stolu a uléhá s ním na lože.
Smrt je ta nejvěrnější milenka.
Ale je zbytečné si jí všímat,
dokuď vás nepožádá o polibek.

ovechkin
Lv.19
Lv.19

Příspěvek od ovechkin » sob 23. črc 2011 7:40:44

Napadl mne třeba nějaký počítačový hacker, co by se mohl nabourat do serveru jako před lety onen pán z Německa :)) Ale to už jistě nehrozí , protože od té doby se to již žádnému jinému nepodařilo...takže můžeme být klidní...mockrát díky pane Saggitarius za vyčerpávající výklad co se týče IT... tento bych zde nechal nějakou delší dobu viset, ať má co největší počet bojovníku jasno :-)

Reini
Lv.16
Lv.16
Dal poděkování: 13 poděkování
Dostal poděkování: 7 poděkování

Příspěvek od Reini » sob 23. črc 2011 7:54:50

Onén pán z německa se sem naboural díky tomu že sindicate nemělo ochranu API, api není jen na okrádání puvodně bylo vymyšleno na ochranu serveru ale pak se toho dalo využít,...
Starej známej

Saggitarius
Game Administrator
Game Administrator
Dal poděkování: 8 poděkování
Dostal poděkování: 2825 poděkování

Příspěvek od Saggitarius » sob 23. črc 2011 7:57:08

1. vec ... to co sem uvedl bylo kodovane smyslene heslo (napr. aaabbb) jen v zakodovanem stavu, nekdo nepobral tu delku ale coz

2. co se tyce toho "nemce" tak to nebyl zadny hacker a na zadny server se nedostal, nekdo si plete pojmy a dojmy
jedine co zvladl je vyuzit bugu hry pro otevreni moznosti admina a to je vse zadny hack, zadne nabourani na server

;)
[GA]Saggi
Ekura tým

Pokud máte nějaký problém, kontaktujte nás na http://www.ekura.cz/herni_ucet/support

Zamčeno

• You do not have permission to post in chat.
@ fenylalanin « úte 8:33 pm »
ten už mám mám i z ohnivky a z forka
@ Janko.Tlcik « úte 7:45 pm »
skús skompletizovať stránky, to dá univerzálny dielik talizmanu
@ fenylalanin « úte 6:38 pm »
ahoj už mám 3ks amuletu a poslední chybějící získám jen z ox a nebo to jde i jinde ?
@ Tsurugi « pon 5:24 am »
Jinno: 142Chunjo: 180 Shinsoo : 60 Tsurugi
@ Zuzzi « pon 1:38 am »
Slova
@ ChunjoKing « pon 12:43 am »
@Ezzo95,  tipovačka už skončila. Pri zapojení sa, buď do tipovačky, alebo do vytvárania priania, získaváš tú istú časť talizmanu. Šancu na získanie amuletu pumy máš už len do 6.7.
@ Ezzo95 « ned 9:51 pm »
ta tipovacka neni potreba?
@ ChunjoKing « ned 9:13 pm »
@Ezzo95,  ahoj, ak prejdeš v stredu OX až do konca a ešte si sa nezapojil do vytvárania priania tu na fóre, tak áno.
@ Ezzo95 « ned 7:48 pm »
Ahoj. Je jeste mozne ziskat pumu do konce eventu?
@ ChunjoKing « ned 4:10 pm »
Zdravím. Už vieme, že sa dajú dorty použiť aj po evente. Ale budú sa dať aj ozdobiť po evente? Ďakujem za odpoveď.
@ ChunjoKing « sob 4:44 pm »
tak ale aspoň pre to prvé nasadnutie na pumu by mohla vyskočiť tabuľka s aktivovaním. Lebo teraz som nechtiac stlačil J a puma už zbytočne odpočítava.
@ noxforko « sob 4:30 pm »
a co udělat mimořádnou OX i ted v neděli? tím by se dostalo na více lidí
@ Grout « sob 1:54 pm »
EDIT na fóru - Event - slova (např. info o tom univerzálním dílku)
@ CrazyBull « sob 1:50 pm »
Grout píše: mam cernou pumu a uz mam dalsi dva univerzalni dilky, nechcete na ne udelat nejake vyuziti, nebo odmenu za ne nejakou nebo tak? :D
Třeba k tomu přidat barvu na vlasy a mohlo by se jezdit třeba na zelený nebo odbarvený by bylo pecka k těm barveným brnkům :D
@ diver « sob 1:48 pm »
@Grout,  Nebo možnost vyměnit univerzální dílek za libovolný, který mu chybí? Jen nápad
@ Grout « sob 1:40 pm »
mam cernou pumu a uz mam dalsi dva univerzalni dilky, nechcete na ne udelat nejake vyuziti, nebo odmenu za ne nejakou nebo tak? :D
@ ChunjoKing « sob 10:33 am »
To mi nejde už pol roka. Odkedy som začal hrať
@ OrangEE « sob 10:13 am »
Prečo nejde textové zobrazenie hodností?
@ matesWSW « sob 9:37 am »
Díky za rozpis, chápu to tedy správně že příští středa je poslední termín kdy bude ox?
@ Tomori « sob 9:34 am »
Dobrý den,
OX probíhá čtyřikrát – proto jsme ji záměrně rozdělili tak, aby se konala dvakrát o víkendu a dvakrát ve všední den. Bohužel se nikdy netrefíme do dne a času, který by vyhovoval všem hráčům. Vstupuje do toho mnoho proměnných – práce na směny, různá zaměstnání, rodinné povinnosti, koníčky, výlety, dovolené apod. 1. OX proběhla v sobotu 7. 6., 2. OX v neděli 15. 6., 3. OX ve čtvrtek 19. 6. a 4. OX proběhne ve středu 2. 7. Jak jsem již psala níže zkuste se pozeptat třeba přátel, zda by nezašel za Vaši postavu.
@ Tomas142 « sob 9:07 am »
Dobry den bilo by fajn kdyby OX bilo ovikendu je to ve stredu a jsem haji mam odpoledni
@ Tomori « sob 8:42 am »
Dobrý den, za OX je vždy horní pravý dílek.
@ silouette « sob 7:52 am »
Dobrý den, Tomori, víte prosím, jaký dílek se bude rozdávat za středeční OX? Bude to pravý dolní dílek, jako minule?
@ Tomori « pát 10:33 pm »
jogurd007 píše: Tak budu počítat na další víkend :D
Zkuste se pozeptat třeba přátel, zda by za Vás někdo nezašel ;) To máte jistější.
@ Tomori « pát 10:30 pm »
Grout píše: Tomori, tak si 3. zarybaříme? <3 :D
Budu tam! Doporučím Vám trénovat :D
@ jogurd007 « pát 10:30 pm »
Tak budu počítat na další víkend :D
@ Tomori « pát 10:29 pm »
@Ashen @jogurd007 Bohužel, i kdybych Vám dala anketku tak se nikdy neshodneme na jednotný den ani čas..
@ Grout « pát 10:21 pm »
Tomori, tak si 3. zarybaříme? <3 :D
@ jogurd007 « pát 10:09 pm »
No paráda. OX by bylo lepší dát o víkendu. Ta neděle od 21:00 byla fajn. V týdnu mám odpolední směnu, takže jsem v háji :D
@ Vydesenej « pát 9:48 pm »
Ashen píše: OX zrovna na den kdy začíná B4L hm :-D
Podle téhle logiky by ta OX nemohla bejt nikdy :D pokaždé by si někdo stěžoval, že zrovna dneska když musím jít ....
@ Ashen « pát 9:39 pm »
OX zrovna na den kdy začíná B4L hm :-D
@ Tomori « pát 9:31 pm »
Dobrý večer, byl přidán rozpis dalšího soutěžního týdne :hello:
@ fenylalanin « pát 9:24 pm »
Ahoj kdy bude ox prosím
@ TomasFoxx « pát 7:55 pm »
Je hezký jak je tu aktivní ta Tomori a nemusí to tu táhnout na zádech už jen Mio, máš u mě uplně naprosto bezvýznamnej plus Tomori <3
@ Uncut69 « pát 7:43 pm »
Kdy má být OX? děkují.
@ domcopvp « pát 6:20 pm »
@Mionix jasny chapu dekuju :D
@ Mionix « pát 5:44 pm »
@domcopvp,  Myslím si, že nám to vůbec nevadí, ale pak si nestěžujte případně, že vám event nefunguje tak jak má. :-)
@ domcopvp « pát 4:50 pm »
Dobrý den, mužu se zeptat zda je zakázano si udelat víc veder u kovare ? Dekuju za odpoveď :)
@ LazyMole « pát 4:47 pm »
nepřemýšleli jste o tom, že bychom viděli jak dlouho budou účinky pumy ještě sloužit? třeba jako buff nahoře vedle premek? děkuju za odpověď :)
@ Tomori « pát 4:26 pm »
Dobrý den, do půlnoci přidám rozpis dalšího soutěžního týdne ;)
@ silouette « pát 3:25 pm »
Dobrý den, kdy přidáte další rozpis soutěží pro tento víkend a příští týden?
@ matesWSW « pát 2:42 pm »
Ahoj, bude rozpis minieventů pro další týden, nebo už minieventy v rámci eventu nebudou?
@ OrangEE « pát 1:18 pm »
upečené pochutiny platia len pokedy nezomrem, alebo hodinu aj s úmrtiami?
@ Tomori « pát 10:38 am »
lukyno10 píše: Zeptám se, ozdobené dorty půjdou sníst i po eventu? děkuji :)
Dobrý den, ano půjdou :hello:
@ lukyno10 « pát 10:29 am »
Zeptám se, ozdobené dorty půjdou sníst i po eventu? děkuji :)
@ Tomori « pát 10:10 am »
KigiB00S píše: Chunjo: 121 Shinsoo: 144Jinno: 192 K1G1
Dobrý den, výroční tipovačka byla uzavřena již 25. 6. pokud Vám jde o dílek amuletu, poprosím Vás zúčastnit se "vytváření přáníčka". Tento tip již nebude započítám.
@ KigiB00S « pát 8:54 am »
Chunjo: 121 Shinsoo: 144Jinno: 192 K1G1
@ KigiB00S « pát 8:53 am »
1
@ ChunjoKing « pát 8:31 am »
Že aj šedú aj čiernu :D to by ma ani nenapadlo, že sa to vôbec dá mať obe vlastne
@ Vydesenej « pát 7:50 am »
No už vím čím to je u mě :D já mám totiž šedou i černou v inventáři a když mačkám J tak to neví kterou zvolit. Když jsem si dal jednu do skladu tak to funguje v pořádku.
@ Grout « pát 7:44 am »
Ale puma už je od updatu opravena jen na "J", alespoň mi to tak včera večer fungovalo :D
@ Triton « pát 7:37 am »
tiež sa mi stalo niečo podobne
@ Vydesenej « pát 7:28 am »
To zapínání pumy přes inventář mi teda příjde horší než odklikávat hlášku ano :(
@ Uncut69 « čtv 11:14 pm »
aha, já stihal jen 3 krát soutěžní týden a bohužel jsem nedostal :) , mohli jste být skromější :D
@ Tomori « čtv 11:12 pm »
Dobrý večer, bylo předáno 59 dílků za soutěže na fóru a zároveň 26 univerzálních dílků za soutěžní týden :hello:
@ Uncut69 « čtv 11:02 pm »
a za mini eventy už byly amulety s těma co přišli na přání nebo to přijde jinačí várku?
@ Uncut69 « čtv 10:33 pm »
Zdravím, kdy se budou rozdávat amulety?
@ Tomori « čtv 7:55 pm »
silouette píše: Ahoj, pro získání dílku amuletu je potřeba v OX odpovědět na vše správně nebo se jen zúčastnit?
Dobrý den, je potřeba OX dojít. Ale nebojte jsou to lehké otázky.
@ silouette « čtv 6:14 pm »
Ahoj, pro získání dílku amuletu je potřeba v OX odpovědět na vše správně nebo se jen zúčastnit?
@ Mionix « čtv 5:50 pm »

Who is chatting

offline Anorak 
offline Azaril 
offline Cassper17 
offline Explou 
offline KigiB00S 
offline Mionix 
offline OrangEE 
offline cutedust 
offline libast 
offline radecek24