Taky jsem tak začínalLulinka píše:zacatek na sindicate kdyz si vzpomenu jako by to bylo ted az na ten drop zacinala sem za ninju na blizko a dropovala sem na psech pruty jaj to bylo![]()
Pojďme trochu zavzpomínat na začátek:)
- despr
- Lv.20

- Dal poděkování: 9 poděkování
- Dostal poděkování: 121 poděkování
Re: Pojďme trochu zavzpomínat na začátek:)
-
wajgl1K
- Lv.3

- Dal poděkování: 2 poděkování
Dragoon píše:Když jsem se ptal na ofíku itemaku kolik do toho už vrazili nestačil jsem se divit18.000kč 24.000kč
omg
Takto bych se zde nevyjadroval.
Mekhbet
- PospeDrop
- Lv.13

- Dal poděkování: 53 poděkování
- Dostal poděkování: 10 poděkování
wajgl1K píše:Dragoon píše:Když jsem se ptal na ofíku itemaku kolik do toho už vrazili nestačil jsem se divit18.000kč 24.000kč
omg
![]()
No to mě pose*
Ja bych do toho vrazil tak maximalně tisícovku
Ale nikdy ne na offiku, když už, tak tady
Takto bych se zde nevyjadroval.
Mekhbet
Někdo si to může hold dovolit a někdo ne..
-
qweqwe
- Lv.19

- Dal poděkování: 18 poděkování
- Dostal poděkování: 8 poděkování
Někdo prý byl kuli metinu za dluženej tak byl stíhán
Jinak to jde i bez těch velkejch částek, první 99lvl udělal 15 letej kluk prej 
-
NOSTRADAMUS
- Lv.9

První kdo dosáhl na lvl 99 na ofiku pokud se nepletu je Leandra....qweqwe píše:Někdo prý byl kuli metinu za dluženej tak byl stíhánJinak to jde i bez těch velkejch částek, první 99lvl udělal 15 letej kluk prej
-
wajgl1K
- Lv.3

- Dal poděkování: 2 poděkování
Jojo, první byla Leandra na Thalionu.NOSTRADAMUS píše:První kdo dosáhl na lvl 99 na ofiku pokud se nepletu je Leandra....qweqwe píše:Někdo prý byl kuli metinu za dluženej tak byl stíhánJinak to jde i bez těch velkejch částek, první 99lvl udělal 15 letej kluk prej
-
heparinsan
Si vzpomínám , jak jsem ze svým prvním mentálem poprvé sekla metin 75.. Trvalo mi to 34minut! 
on je kluk ne holka takze prvni BYLwajgl1K píše:Jojo, první byla Leandra na Thalionu.NOSTRADAMUS píše:První kdo dosáhl na lvl 99 na ofiku pokud se nepletu je Leandra....qweqwe píše:Někdo prý byl kuli metinu za dluženej tak byl stíhánJinak to jde i bez těch velkejch částek, první 99lvl udělal 15 letej kluk prej
-
Tommo
- Lv.13

- Dal poděkování: 6 poděkování
- Dostal poděkování: 24 poděkování
Tak to jsi se tedy ptal moooc slabých itemákůDragoon píše:Když jsem se ptal na ofíku itemaku kolik do toho už vrazili nestačil jsem se divit18.000kč 24.000kč
omg
Trošku mimo topic pardon.
-
NOSTRADAMUS
- Lv.9

To jsi ještě n slabé částce:) co se týče ofikuTommo píše:Tak to jsi se tedy ptal moooc slabých itemákůDragoon píše:Když jsem se ptal na ofíku itemaku kolik do toho už vrazili nestačil jsem se divit18.000kč 24.000kč
omg
)))))). Tu částku si vynásob několikrát a zjistíš kolik do toho vrazila topka. Vím o jednom hráči, který za rok utopil v metinu přes 70.000.-Kč a rozhodně nebyl ten nej. To už je na léčení, ale závislost se netýká jen ofiku, zde mi z nějakých příspěvků na foru připadá, že někteří by se měli léčit též.
Trošku mimo topic pardon.