máš nějaký volný účet bez postav?NOSTRADAMUS píše:Já když začínal tomu již je dávno někdy na začátku minulých prázdnin:)
To byl chaos nikdo nic neměl...Jedáček stál ve stánku 65KK a to byl +0 a hrůza průmka:) šperky nikdo neměl ....nikdo nevěděl kde je chrám útrapy natož kde je bossland:) a o metinech nemluvím tam nebyla ani noha :)co se týče svaté tak ta byla pro 5 lidí uff to byl ale drop) jak jste na tom se vzpomínkama:))))???? žádný spam prosím jen realita:)
Mám několi účtů ovšem všude jsou postavy....gumma123 píše:máš nějaký volný účet bez postav?NOSTRADAMUS píše:Já když začínal tomu již je dávno někdy na začátku minulých prázdnin:)
To byl chaos nikdo nic neměl...Jedáček stál ve stánku 65KK a to byl +0 a hrůza průmka:) šperky nikdo neměl ....nikdo nevěděl kde je chrám útrapy natož kde je bossland:) a o metinech nemluvím tam nebyla ani noha :)co se týče svaté tak ta byla pro 5 lidí uff to byl ale drop) jak jste na tom se vzpomínkama:))))???? žádný spam prosím jen realita:)
Plně souhlasím sám bohužel žádný screen ze začátků sindicate nemámHanzs32 píše:Mám nápad....poprosím jestli mi to autor schválí .....co tady vkládat screene nebo aspoň odkazy na ně , kde jsou vyfocené naše začátky .
CO NA TO ŘÍKÁTE ?