Ále hlasují pro Sd/les
![]() | Renegade1 | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
241187 | 141 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | P | P | P | 30 |
![]() | SerpentWoman | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
25641 | 130 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | G2 | 11 |
Tak - takhle přesně to vnímám i já. Akorát to neumím tak dobře popsat jako Mekhbet :)Ale nemám ráda agresivní příšery...ráda si je naháním sama a po svém..Mekhbet píše:Neznam lepsi pocit ve hre, nez kdyz jsem na nejakem miste ( je jedno kde ) nahrnu na sebe celou mistnost mobu a vymlatim je.
Pro kazdeho hrace si myslim je uspokojujici kdyz jde treba celou vez sam a dokaze ji vymlatit. Nebo je v chramu utrapy skoro nahore, nahrne si doprostred celou mistnost z obou stran a ustoji to a vidi jak mu do inventu padaji veci a penizeTo same je v pripade PVP dovedu si predstavit pocit hracu, kteri si na sebe "nahrnou" 10 lidi ve valce risi a tento boj ustoji. Tohle vsechno je ze samotneho jadra cloveka jako takoveho a proto je v oblibe solove hrani.
O tom dle meho tahle hra je predevsim a skupinove veci jsou jen doplnek
Tim jsem jen chtel malinko jinak vyjadrit to, proc asi vetsina z nas ma radeji mapy jako jsou SD2, chram utrapy, jeskyne vyhnanstvi a nebo meteory.
Díky kolego, že jsem to nemusel datlovat sám, neřekl bych to lépe.Mekhbet píše:Neznam lepsi pocit ve hre, nez kdyz jsem na nejakem miste ( je jedno kde ) nahrnu na sebe celou mistnost mobu a vymlatim je.
Pro kazdeho hrace si myslim je uspokojujici kdyz jde treba celou vez sam a dokaze ji vymlatit. Nebo je v chramu utrapy skoro nahore, nahrne si doprostred celou mistnost z obou stran a ustoji to a vidi jak mu do inventu padaji veci a penizeTo same je v pripade PVP dovedu si predstavit pocit hracu, kteri si na sebe "nahrnou" 10 lidi ve valce risi a tento boj ustoji. Tohle vsechno je ze samotneho jadra cloveka jako takoveho a proto je v oblibe solove hrani.
O tom dle meho tahle hra je predevsim a skupinove veci jsou jen doplnek
Tim jsem jen chtel malinko jinak vyjadrit to, proc asi vetsina z nas ma radeji mapy jako jsou SD2, chram utrapy, jeskyne vyhnanstvi a nebo meteory.