Styl Expeni

Úschovna starých, avšak zajímavých témat.
Zamčeno

Jaky je pro vas lepsi styl expeni ?

Celkem hlasů: 0

fernet236
Lv.5
Lv.5
Dal poděkování: 2 poděkování

Re: Styl Expeni

Příspěvek od fernet236 » pát 29. črc 2011 16:18:05

nebyt tech stunu (swamp rokle )tk tm kazdy nazene co pude,
ale kdyz ve swampu dostanu s WP surou 3 kat po sobe stun,tk to je nejnudnejsi expeni co je (plati i v rokly > ale tm nejsou lagy ..)
hlavne kdyz by se zvysovali levly tk at hlavne to jde co nejpomaleji , jelikoz se pak bude zvysovat az kdo vi kam (200 by bylo fakt trapny )

epileptic
Lv. 18
Lv. 18
Dostal poděkování: 12 poděkování

Příspěvek od epileptic » pát 29. črc 2011 16:33:36

Půjdu opět proti vodě ,ale napíšu svůj názor na věc.Ono je hezké expení když toho dá člověk mraky a teď má na zemi haldu věcí ,bylinek ,yangů atd... jenže tímhle expením jsme si prošli všichni sd1,sd2,lesy jeskyně teď swamp ,ale abych řekl pravdu mě se líbí i kerindor natáhnu si na sebe kolik unesu (2-3) a s těma prostě bojuju přijde mi ten boj mnohem realnější než mít na sobě haldu potvor ani nevidím co mi padá.Osobně si myslím že hra by měla mít vývoj a expení v haldě potvor co si budem nalhávat je pro sekací postavy.Bmko ,lukař a healer je na boj z dálky a není pro ně dobrý toho mít na sobě haldy.

Stojím za názorem že expení různých povolání se liší a měl by být výběr.Silná monstra co dávaj pecky ,ale hodně expu a dál pak haldy monster co tolik neberou a expí méně.Abstinuje tato hlasovací otázka a to sice "mít na výběr" proto nehlasuji.

DiFI
Lv.3
Lv.3

Příspěvek od DiFI » pát 29. črc 2011 16:47:38

Přesně jak to řekli ti nahore... doufám, že tu nedáte expiště, kde zachvilku bude plno obrovskejch levelu .. protože když tu bude i ten lvl 150 k dosažení, a lidi ho po chhvilce budou mít, tak to už bude jako všechny ostatní priváty,, jen muj názor,, :)

qweqwe
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 18 poděkování
Dostal poděkování: 8 poděkování

Příspěvek od qweqwe » pát 29. črc 2011 17:39:26

Přesně, a pěkně mě mrzí že expí jen hrstka hráčů :( . Jinak jsem pro expeni ne po malo ani ne po hodně :)

Mekhbet
Lv.19
Lv.19
Dostal poděkování: 8 poděkování

Příspěvek od Mekhbet » pát 29. črc 2011 18:08:43

Epileptic, vubec to neabstinuje.

Saggi proste chtel nazor hracu co se jim libi vice za styl hry. Zda solo expeni jako v SD2 a nebo Kerindor.

Je to navazani na to velke tema, ktere tu bylo ohledne Kerindoru, ze to je dalsi mapa pro skupinovy system expu.

Ja jako BM sura a tim padem i ostatni maji moznost pak zvolit jak budou expit a nebo dropovat. Bud plaste a pokud to neustoji tak si nazenou rucne 3 - 5 skupinek, ktere daji. Nicmene v pripade skupinoveho expeni tuhle moznost urcite nemas.

Navic jsem presvedcen, byt to neni asi tematem, ze by to pak i ponechal tak jako u jinych map. To znamena to co jsi psal i ty. Velka a silna prisera bude davat podstatne vice dropu i expu nez naplastovana skupina.

V ten okamzik hlasovat muzes, bez toho aby bylo dalsich xxx moznosti na vyber :)

Ostea
Lv.13
Lv.13
Dal poděkování: 4 poděkování
Dostal poděkování: 4 poděkování

Příspěvek od Ostea » pát 29. črc 2011 18:12:54

Tak, mě osobně vyhovujou pláště :). Jednak se tím líp expí, můžeš stahovat, co to dá a respawn je dobrej, kdyzto kdyz jdu treba na bosse (1 nepřítele), tak tam nejakou dobu není a navíc, kdyz ti s ním někdo "pomůže" :roll: .

Nepočítám kerindor, tam to totiž neexpí :).

Scorpio
Lv.5
Lv.5
Dal poděkování: 28 poděkování
Dostal poděkování: 6 poděkování

Příspěvek od Scorpio » pát 29. črc 2011 19:14:05

Mě by se líbilo zabíjet monstra po jednom. Hraju ninju dýkaře.
Představuji si ho jako vraha nemaže se s hrdinstvím a na boj se připravuje:), utíká když je potřeba, nemlátí vše kolem sebe, nepřítele si vybírá a snaží se ho zabít dřív než se nepřítel zmůže k obraně.

u mě vede v zábavnosti jasně kerindor
na expení to tam ale moc není

bohužel rychlejší je expit pláštěma.

SkillWarrior
Lv.15
Lv.15
Dal poděkování: 48 poděkování
Dostal poděkování: 15 poděkování

Příspěvek od SkillWarrior » pát 29. črc 2011 20:49:07

ja som dal ten sposob cerveny les atd je to lepsi a mohli by sa dat metiny nake lv 96-99lv :) aby davali vela bzk

BuyAndSell
Lv.3
Lv.3
Dostal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od BuyAndSell » sob 30. črc 2011 18:10:14

Pokuř^ píše:Jak už jsem zde již několikrát psal.

Uvítal bych tu prostě mapu, aby byla na bázy "ofiku"..Cave2, červený les..

Prostě hodím buff, hodím plášť a jedu..Nějaké expení po třech skupinách je opravdu nuda :? (Netvrdím, že to v rokli tahám po 3 skupinách..)

A hlavně bych prosil bez nějakých limitů, jakožto doba po kterou tam budu moci zůstat, týmová práce apod.

Třeba se portnout u teleportéra za 100 mega :)
Limitú?Hodíš buff...chudáku.Dávej to bez buffu a nech si raději pomoct od skupky,a netahej za sebou otroka...a týmová práce je pro tebe limit?Obmedzení?Týmová práce by tě měla těšit...od toho ta hra je,když chceš mít vše sám a hned,hraj singleplayer.
Mě osobne se líbí po méně skupkách,a nejvíc se mi líbí Kerindor.Kdyby se expilo stylem že musí být 8 hráčú- z toho každý jinej char a ta jedna nestvúra by dala dost všem,ale sám by jí nikdo nezložil.To je dobrý styl expení pro mě,takže z tohto ani jeden :)

No2
Lv.1
Lv.1

Příspěvek od No2 » úte 02. srp 2011 12:13:09

tak něco jako červený les by bylo super :)
to mi vyhovuje ;)

Zamčeno