DIKY vs HEALER

Prostor k diskuzi o sličných šamanech oplývajících léčivými schopnostmi i těch, kteří vládnou mocí draka.
STARman
Lv.5
Lv.5

DIKY vs HEALER

Příspěvek od STARman » čtv 28. črc 2011 14:43:12

co muze vihrat v lvlu 80 ninja diky nb saman healer priblizne take iste veci
Chunjo 4for Ever :chunjo:

BM se blíži K 125k na kámen V keri :)))

:-) :chunjo:

NiNjaMaNka55
Lv.15
Lv.15
Dostal poděkování: 1 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: DIKY vs HEALER

Příspěvek od NiNjaMaNka55 » čtv 28. črc 2011 14:43:44

healer kvuli healu
Hraju tu za postavy KalerStar a NiNjaMaNka55
Kayler je muj Brácha tak se nedivte

Obrázek

Za podpis Vděčím Justice

Sindicate OoOKaylaOoO Dragon shaman lvl 85+

Kayla se opět vrací

Gabika
Lv.7
Lv.7

Příspěvek od Gabika » čtv 28. črc 2011 19:09:36

healer

Dzordi
Lv.13
Lv.13

Příspěvek od Dzordi » čtv 28. črc 2011 23:16:32

STARman píše:co muze vihrat v lvlu 80 ninja diky nb saman healer priblizne take iste veci
SAKRA PO D SE PÍŠE TVRDÉ Y. H CH K R D T N TO JSOU TVRDÉ SOUHLÁSKY (UČÍ SE VV PRVNÍCH ROČNÍCÍCH ZÁKLADNÍ ŠKOLY) PO KTERÝCH SE V ČESKÝCH SLOVECH PÍŠE VŽDY TVRDÉ Y. Jinak k tématu záleží jen na výbavě a síle skillů.
Snuser 90+
5xP
Nejlepší říše pro mě byla je a bude JINNO,ale zkouším novou štaci v CHUNJU.
jsem salát a jsem na to hrdý
Suležité je mít tuhle hru v pi*i teprve potom je to jen odreagování a ne žrout času.

undnwmxd
Lv.3
Lv.3
Dal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od undnwmxd » čtv 28. črc 2011 23:27:13

Dzordi píše:
STARman píše:co muze vihrat v lvlu 80 ninja diky nb saman healer priblizne take iste veci
SAKRA PO D SE PÍŠE TVRDÉ Y. H CH K R D T N TO JSOU TVRDÉ SOUHLÁSKY (UČÍ SE VV PRVNÍCH ROČNÍCÍCH ZÁKLADNÍ ŠKOLY) PO KTERÝCH SE V ČESKÝCH SLOVECH PÍŠE VŽDY TVRDÉ Y. Jinak k tématu záleží jen na výbavě a síle skillů.

jzysy noaco ? koho tadi zajima gramatyka ?

Dzordi
Lv.13
Lv.13

Příspěvek od Dzordi » čtv 28. črc 2011 23:32:04

undnwmxd píše:
Dzordi píše:

jzysy noaco ? koho tadi zajima gramatyka ?
Myslím, že většinu lidí gramatika zrovna zajímá. Neříkám, že nikdy nenapíšu nějakou chybu, ale napsat po d měkké i to je k pláči. Jinak to i celkem dost vypovídá o člověku to jak píše jakým stylem a jak gramaticky správně, ale budeme se radši držet tématu .
Snuser 90+
5xP
Suležité je mít tuhle hru v pi*i teprve potom je to jen odreagování a ne žrout času.

undnwmxd
Lv.3
Lv.3
Dal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od undnwmxd » čtv 28. črc 2011 23:38:57

jzysy noaco ? koho tadi zajima gramatyka ?[/quote]
Myslím, že většinu lidí gramatika zrovna zajímá. Neříkám, že nikdy nenapíšu nějakou chybu, ale napsat po d měkké i to je k pláči. Jinak to i celkem dost vypovídá o člověku to jak píše jakým stylem a jak gramaticky správně, ale budeme se radši držet tématu .[/quote]

naposledy dale se uz vyjadrovat nebudu .... divej se ae to ze kdyz clovek pise rychle treba cos delavam i ja tk ty chybi delam casto docela + preklepy ... tk se jako zrovna nedivam na gramatiku

Dzordi
Lv.13
Lv.13

Příspěvek od Dzordi » čtv 28. črc 2011 23:52:27

undnwmxd píše:jzysy noaco ? koho tadi zajima gramatyka ?
Myslím, že většinu lidí gramatika zrovna zajímá. Neříkám, že nikdy nenapíšu nějakou chybu, ale napsat po d měkké i to je k pláči. Jinak to i celkem dost vypovídá o člověku to jak píše jakým stylem a jak gramaticky správně, ale budeme se radši držet tématu .[/quote]

naposledy dale se uz vyjadrovat nebudu .... divej se ae to ze kdyz clovek pise rychle treba cos delavam i ja tk ty chybi delam casto docela + preklepy ... tk se jako zrovna nedivam na gramatiku[/quote]
Promiň ale v zakladatelově větě jsem pomalu nenašel slovo bez překlepu, takže na to bych se nevymlouval,Neříkám , že člověk nemůže udělat chybu nebo že já je nedělám, ale něco prostě bije do očí a když někdo napíše diky tak to promiň,ale to už jsem si ten koment nemohl odpustit a něco k tomu napsat..................... Jinak ještě raz k tématu nezáleží na ničem jiném jak na výbavě hráče a jeho umění tohle hrát.
Snuser 90+
5xP

Popcorn
Lv.10
Lv.10

Příspěvek od Popcorn » pát 29. črc 2011 19:03:23

zajimave jak lide s podpruměrnou inteligenci pořad zakladaji podobne temata :o

Žampion
Lv.21
Lv.21
Dostal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od Žampion » úte 02. srp 2011 0:32:59

Popcorn píše:zajimave jak lide s podpruměrnou inteligenci pořad zakladaji podobne temata :o
asi se jim zda,že je to jednodušší než použít tlačítko "hledat"
AmoresPerros
Dragon shaman --- 119lvl.

Drop na prd,exp naprd...nehraju.

"Jak se do lesa volá,tak z lesa draci řvou"
Zvon záhrobí+9 46% prumkahttp://m2.sindicate.cz/forum/viewtopic.php?f=14&t=50031

Odpovědět