KuBkO píše:skvelej spamVr4k0uš píše:SLOVAKdropp píše:
Skvělej koment
KuBkO hlavně že ty píšeš za každou mojí zprávu nějakou hovadinu..!!!
KuBkO píše:skvelej spamVr4k0uš píše:SLOVAKdropp píše:
Skvělej koment
vieš čo nespamuj mi tu už, choď si radšej na skilly zarábaťVr4k0uš píše:KuBkO píše:skvelej spamVr4k0uš píše:
Skvělej koment
KuBkO hlavně že ty píšeš za každou mojí zprávu nějakou hovadinu..!!!
bóóóóóóže...vieš ako sa vraví múdrejší ustúpiVr4k0uš píše:A ty utíkej naučit svoje lidi aby nekradly..!
o akú čiastku ide? keď tu bude tak sa na to pozriemclimb píše:Kubko prosímtě napsal bys Slovakovidroppovi jestli by mi vrátil ty peníze o které škemral ? dělá jen ostudu tvojemu cechu díky moc..
KuBkO píše:o akú čiastku ide? keď tu bude tak sa na to pozriemclimb píše:Kubko prosímtě napsal bys Slovakovidroppovi jestli by mi vrátil ty peníze o které škemral ? dělá jen ostudu tvojemu cechu díky moc..
Dennis nemůžu než souhlasit jako jde jen o 13kk ale už to dluží 3 dny není to moc ale jde o princip říká že si posílaá sd (1500) a takový kraviny říká že nemá peníze a přitom kupuje vodko kameny +6 atd..a uplne me ignoruje a takovy hraci jsou proste na nicDennis píše:KuBkO píše:o akú čiastku ide? keď tu bude tak sa na to pozriemclimb píše:Kubko prosímtě napsal bys Slovakovidroppovi jestli by mi vrátil ty peníze o které škemral ? dělá jen ostudu tvojemu cechu díky moc..
on je tu furt