Swamp - mapa exp + drop od levelu 100 ? Pohled WP sury 105

Úschovna starých, avšak zajímavých témat.
Zamčeno
Forbidden
Lv.13
Lv.13
Dostal poděkování: 3 poděkování

Re: Swamp - mapa exp + drop od levelu 100 ? Pohled WP sury 1

Příspěvek od Forbidden » úte 09. srp 2011 10:46:56

eve píše:
Forbidden píše:
Adioz píše:Sice mám hodně blbý poznatek ale nedá mi to abych ho neuvedl. Všimli jste si toho že si stěžujeme jen my modří ?? Je možné že je zmenšený exp rate pro modrou říši ?? Protože modří co tam chodí si stěžují že to málo expí. Co jsem se bavil z lidma od nás z modré tak je to taky expí málo. Ale za to červení a žlutí ti si to vychvalují a říkají že za hodku maj 30%. Je to sice blbost ale něco na tom je...
jsem taky z modre, byl sjem tam hodku a mam 0,71%.. k placi...

S manželkou ve skupině, bez náčelníka dám tak +/- 4% za swamp.Bez premia, s prstýnkem samozřejmně.
ja manzelku nemam a asi vis, ze expit tam sam je hodne narocne... a kdyz ty potvory maji o 20 levlu vic, tak bych od nich taky cekal vice expu nez 0,1% za skupinu... fakt nevim kde ted expit... busit do metinu 90, cekat na jejich respawn pul hodky a za jeden dostat 0,5% taky neni nic zabavneho, kdyz uz na nich expim od 80. levlu.... pak se divim kdyz vidim nekoho se 115 levlem mi rekni kde to vzal?
kašlu na podpis

eve
Lv. 11
Lv. 11

Příspěvek od eve » úte 09. srp 2011 10:48:14

Renegade2 píše:
eve píše:
Renegade2 píše:Mě nejvíc řeknu to z plný huby sere a sere že jsem do toho narval tisíce a tisíce a nemůžu si ani pořádně zahrát. To samé kerindor tam to dává jenom war se zuřkem kterej rychle seká takže si příšera moc neškrtne, ale běda pokus schytá ránu s kritikem, nebo war v proměně když je příšera ormáčená přes skupinu nebo bm sura, kterej je odstřeluje z dálky kouzla, ostatní jsou tak nějak omezený.
Detail.A co mám dělat když mi zuřko dojde? Použiju zelenej elik.Co takhle to vyzkoušet a nenadávat tu? Jinak proč by neměli ostatní postavy mít šanci? Dyt tam vidím i ninje jak to kosí v proměně.
Když ti dojde zuřko? vtip ne ty máš zuřko a když ti hold dojde dřív než ho zabiješ tak smůla a pokud se nepletu tak než ti zuřko dojde tak ho můžeš znovu nahodit a že to ninjove ničí v proměně a proč by ne o tom to je stun a proměna, omlouvám se s tím warem v proměně to může dát každej s prominutím.... to není vůbec těžký busit do potvory která se nemůže bránit.
Ano vyzkoušel jsem to s WP surou a schytám jednu ránu a ležím a je úplně jeno kolik mám na zvířata, protože ty mě obranu nedají. Takže výsledek je takovej že můj bm sura lv 95 je mnohem efektivnější než wp108. takže proč bych neměl bejt nasranej řekni.
Až mi řekneš jak mám v proměně nahodit zuřko tak ti dám nobelovku :)
Eve---3vK---JinnoKingdom----110--war---aura(hlavní)
eveDROP---JinnoKingdom---Jinno---64---war---aura(droper)
Webber---------Jinoo---76---war----aura(droper)

Sejmutí Hnusného krále démonů[100lv]
http://www.youtube.com/watch?v=49cuDd8R2E8
OMLOUVÁM SE ZA PRAVOPISNÉ CHYBY PÍŠU HOLD RYCHLE :)

Obrázek
Za podpis děkuji TekashimeYuraki

ObrázekObrázekObrázek

ObrázekObrázekObrázek

lordsword
Lv.36
Lv.36
Dal poděkování: 39 poděkování
Dostal poděkování: 332 poděkování

Příspěvek od lordsword » úte 09. srp 2011 10:48:27

jsem taky z modre, byl sjem tam hodku a mam 0,71%.. k placi...[/quote]

S manželkou ve skupině, bez náčelníka dám tak +/- 4% za swamp.Bez premia, s prstýnkem samozřejmně.[/quote]

ja manzelku nemam a asi vis, ze expit tam sam je hodne narocne... a kdyz ty potvory maji o 20 levlu vic, tak bych od nich taky cekal vice expu nez 0,1% za skupinu... fakt nevim kde ted expit... busit do metinu 90, cekat na jejich respawn pul hodky a za jeden dostat 0,5% taky neni nic zabavneho, kdyz uz na nich expim od 80. levlu.... pak se divim kdyz vidim nekoho se 115 levlem mi rekni kde to vzal?[/quote]
v rokli treba?:)
Smrt vždycky stojí po boku bojovníka,
jídá s ním u stolu a uléhá s ním na lože.
Smrt je ta nejvěrnější milenka.
Ale je zbytečné si jí všímat,
dokuď vás nepožádá o polibek.

epileptic
Lv. 18
Lv. 18
Dostal poděkování: 12 poděkování

Příspěvek od epileptic » úte 09. srp 2011 10:49:49

DragonShade píše:Kantáčku...
Stěžuješ si tu na to že Bm ten metin neuseká,nebo že ti to tam trvá dlouho,a co by se stalo kdyby se přidali obrany na obojručky,Ale,vzpomenme si na rokli;) Zkoušels tam jít s warem a s obojručkou? to se nedali nic a ani s tím mečem se pomalu nedalo kouzlit když brali jen magická kouzla,Bm sura tam byl jako v ráji,a stěžoval si snad někdo? pokud vím tak ne,TAK CO KDYBYS TY TED NECHAL TOHO STĚŽOVÁNÍ?
Co sem taháš rokli.Už si někdy viděl že by tam bmko expilo ,ja teda ne tak se seber a di si nabrousit meč ,protož doufám že se do swampu dá na obouručku.Jinak co sem tě chvíli pozoroval ,tak nemáš ani s půlky výbavu co já takže se ani nedvim pokud nedáš to co jiný.Pokud máš pocit že se dá kouzlama expit - tak to se dá praktikovat možná na bosse ale ne na 50 příšer který se na tebe nalepej
Naposledy upravil(a) epileptic dne úte 09. srp 2011 10:51:37, celkem upraveno 1 x.
KONEC HRY

Forbidden
Lv.13
Lv.13
Dostal poděkování: 3 poděkování

Příspěvek od Forbidden » úte 09. srp 2011 10:50:02

lordsword píše:jsem taky z modre, byl sjem tam hodku a mam 0,71%.. k placi...

S manželkou ve skupině, bez náčelníka dám tak +/- 4% za swamp.Bez premia, s prstýnkem samozřejmně.[/quote]

ja manzelku nemam a asi vis, ze expit tam sam je hodne narocne... a kdyz ty potvory maji o 20 levlu vic, tak bych od nich taky cekal vice expu nez 0,1% za skupinu... fakt nevim kde ted expit... busit do metinu 90, cekat na jejich respawn pul hodky a za jeden dostat 0,5% taky neni nic zabavneho, kdyz uz na nich expim od 80. levlu.... pak se divim kdyz vidim nekoho se 115 levlem mi rekni kde to vzal?

[/quote]v rokli treba?:)[/quote]

ty metiny davaji porad vic nez rokle...
kašlu na podpis

Adioz
Lv.7
Lv.7
Dostal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od Adioz » úte 09. srp 2011 10:51:43

lordsword píše:
Adioz píše:Sice mám hodně blbý poznatek ale nedá mi to abych ho neuvedl. Všimli jste si toho že si stěžujeme jen my modří ?? Je možné že je zmenšený exp rate pro modrou říši ?? Protože modří co tam chodí si stěžují že to málo expí. Co jsem se bavil z lidma od nás z modré tak je to taky expí málo. Ale za to červení a žlutí ti si to vychvalují a říkají že za hodku maj 30%. Je to sice blbost ale něco na tom je...
Ale no tak to uz fakt nemyslis vazne ne?
Jinak ja nevim co porad mate s tim ze to tam ninja dava v promene?Vite jaka je to pakarna to v ty promene ustat a kdyz padaj stuny jaka je spotreba kulicek? Na dyky maj stejnou obranu jako na mece:) ninja nema zadne pomocne kouzlo.Jinak zkuste si tam nekdy vzit normalni samanku a ne jen bufku a i ty stuny prezijete:) Ona zarvani pri stunu kolikrat hodne pomuze:)
Jinak metiny boucham uz malo je lepsi davat jen skupiny a taky me to neexpi ani s premiem a prstenem:) ve 3 za hodinu a pul 3%:D A to sem jel jak fretka po davech:))
Jinak nevim co tu porad rikate o ulomkach.Padaj porad a docela dost.Ja za jeden Kerindor mam min. 4-5 ulomku:) a kdyz to tam delaj se stunem a v promene tak to delejte taky ne? Ale to by jste tam musely s nekym jit a ne jen s buffem:))
No problém je v tom že ti ninjové tam jsou v proměně s lukem sépie. Kamarádka tam v proměně s lukem opravdu "skilí" má tolik mramorů a věcí z metinů že mi ee dává jen tak. Posledně když jsem s ní mluvil říkala že metinu dává i 60k na sek !!! A potvůrky co lezou dává na ránu. Takže ninjové to mají ve swampu nejlepší. A proč by je neměli ustát když je zabijí dřív než si potvora zaůtočí.
Kreveta lv105-3vK
Bankomat lv57 (mořský drop)
AIRSOFT IS MY LIFE!!!

forumman
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 66 poděkování
Dostal poděkování: 102 poděkování

Příspěvek od forumman » úte 09. srp 2011 10:52:24

Ještě jednou na vás apeluji, aby jste zanechali osobních útoků a přispívali pouze k tématu swampu, vaše osobní problémy mezi sebou si řeště jinde, díky ;)

PS: Kdyby ani to nepomohlo, poprosil bych moderátory o dohled nad tématema k případnému promazání příspěvků týkajících se vzájemného obviňování a osočování, díky ;)

Žampion
Lv.21
Lv.21
Dostal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od Žampion » úte 09. srp 2011 10:52:37

epileptic píše: JJ přesně když sme u toho tak ta skupina psů po 4 jak sou mi dá s premiem a prstenem + kniha náčelníka 0,1% bzk :lol: :lol: jinak takto sem naexpil už 65% a už se na další expení můžu vybodnout mam toho plný kecky takhle se dřít - to není hra ale galeje.
to je divný,ja tam chodím vetšinou sam,jen se šamankou,s Bm to nema cenu a jedna skupka psu mi tech O,5% da,premko nemam jen expák...ALE když jsem si expil BM suru ;) mel jsem ho ve skupině+kniha načelníka+BM premko na exp+expák tak jsem dal max 5%...je teda fakt že BM tam jen stal a makala šamanka ale i tak by to teoreticky melo expit více,ale opak je pravdou
AmoresPerros
Dragon shaman --- 119lvl.

Drop na prd,exp naprd...nehraju.

"Jak se do lesa volá,tak z lesa draci řvou"
Zvon záhrobí+9 46% prumkahttp://m2.sindicate.cz/forum/viewtopic.php?f=14&t=50031

Karl
Lv.22
Lv.22
Dal poděkování: 33 poděkování
Dostal poděkování: 42 poděkování

Příspěvek od Karl » úte 09. srp 2011 10:52:48

Včera jsem dal návrh na zlepšení swampu-ZAMÍTNUTO

Jinak s tou obrnou na meč to je hrůza, jsem BM sura, mám korálový meč +9, s průmkou 39% s kamenama +6 a bonusem na zvířata 20%, ve věcech mám 5x hodnotu útoku a když si dám elík na útok L, manželka mi dá skupinu a dá mi útok a když k tomu přihodím kosti na útok tak dostanu klasický útok na hodnotu 2k, kritikem 5k a kritikem+průnikem 6,5k. Jinak taky se mi stává že dostanu 4x zasebou bezvědomí, při 5. už většinou umřu poněvadž nemám takovou výdrž jako WP sura, ale nejsem žádné tintítko- 22k zb, 1037 obrana +600 když dám kosti+ obrana skupky a elik na obranu, dále mám buffy na P 72,2% a miss na max. A přijede war mentál s obouručkou který si dává bez kritiku za 5k sekem a přišery umřou dřív než se ho dotknou a nepotřebuje ani kosti, max elík na obranu+ buff.

Toť vše, kdyby semnou nechodila manželka tak bych NIKDY nebyl tam kde jsem teď! PS: Díky Lorry
Nebojuji za sebe bojuji za říši Shinsoo!
Mariness
Primo Victoria

DragonShade
Lv.22
Lv.22
Dostal poděkování: 4 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DragonShade » úte 09. srp 2011 10:54:24

epileptic píše:
DragonShade píše:Kantáčku...
Stěžuješ si tu na to že Bm ten metin neuseká,nebo že ti to tam trvá dlouho,a co by se stalo kdyby se přidali obrany na obojručky,Ale,vzpomenme si na rokli;) Zkoušels tam jít s warem a s obojručkou? to se nedali nic a ani s tím mečem se pomalu nedalo kouzlit když brali jen magická kouzla,Bm sura tam byl jako v ráji,a stěžoval si snad někdo? pokud vím tak ne,TAK CO KDYBYS TY TED NECHAL TOHO STĚŽOVÁNÍ?
Co sem taháš rokli.Už si někdy viděl že by tam bmko expilo ,ja teda ne tak se seber a di si nabrousit meč ,protož doufám že se do swampu dá na obouručku.Jinak co sem tě chvíli pozoroval ,tak nemáš ani s půlky výbavu co já takže se ani nedvim pokud nedáš to co jiný.Pokud máš pocit že se dá kouzlama expit - tak to se dá praktikovat možná na bosse ale ne na 50 příšer který se na tebe nalepej
Zajímalo by mě kdes zjistil jakou mám výbavu:DD A jen takovej dotaz,posedli expil na psech?:DD

Jdu zkusit hrát od začátku,takže se pečlivě koukejte jak se to nemá dělat:-)

Zamčeno

• You do not have permission to post in chat.
@ Suko201 « čtv 5:10 pm »
diver píše:
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
tma je pořád stejná, ale drop košťat je mnohem těžší.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
yes tak na starších videích je to zorne pole mnohem menší.. Ale takto černě je to už minimálně druhým rokem. Bohužel
@ TomasFoxx « čtv 4:05 pm »
taková kontrolni otazka, nez mi zacne srotovat mozek s tajnym ukolem, urcite byly pridane 2 nove hodnosti? my totiz vidime jen jednu
@ diver « čtv 3:34 pm »
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
@ Suko201 « čtv 3:07 pm »
@ diver « čtv 2:01 pm »
Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
@ Suko201 « čtv 11:21 am »
Mionix píše: @Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D
@ neasy « čtv 9:59 am »
:heart:
@ VOJTTANOOO « čtv 9:46 am »
@neasy uz to bezi :D
@ neasy « čtv 9:41 am »
tak napiste az to půjde :fight:
@ p4tresss « čtv 9:39 am »
dneska by to šlo :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:34 am »
no jasneee v poho :-) :D
@ neasy « čtv 9:32 am »
taky dobry dneska se budu poflakovat a hrat s vami ju
@ p4tresss « čtv 9:31 am »
konečne trochu oddych od prace
@ VOJTTANOOO « čtv 9:31 am »
joooo jde to :-) a co ty ? :D
@ neasy « čtv 9:31 am »
je to tak
@ p4tresss « čtv 9:30 am »
Sviatočne :D
@ neasy « čtv 9:30 am »
a jak se mate?
@ p4tresss « čtv 9:29 am »
Ako dlho bude údržba prosim ? :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:25 am »
ahoj, predpokladany konec udrzby ? :D
@ TomasFoxx « čtv 9:23 am »
@neasy,  čaaau kamo
@ neasy « čtv 9:17 am »
CUS CUS
@ Vydesenej « čtv 9:06 am »
hh a stánky zas dole :(
@ Hakan « stř 11:44 pm »
TomasFoxx píše: jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
To máš na další roky, aby se nemuselo vymýšlet nic dalšího
@ MastnyRozek « stř 7:44 pm »
@Narsi,  Aha dobře, děkuji :)
@ Narsi « stř 7:43 pm »
Zdravím, je prázdná jen pokud neprobíhá zrovna žádný vstup.
@ MastnyRozek « stř 7:41 pm »
@Mionix,  Ahoj na vývěsní tabuli ve městě po zvolení možnosti vstup do ugorohu se objevuje pouze prázdná tabulka https://i.imgur.com/f1lsa1D.png
@ Mionix « stř 5:46 pm »
@Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
@ Suko201 « stř 5:04 pm »
Takže ty časy jsou Teda 8:10 12:10 16:10 a 20:10?
@ Narsi « stř 4:09 pm »
V 16:10
@ TomasFoxx « stř 4:05 pm »
nema ted bejt dalsi boj o ugoroth?
@ TomasFoxx « stř 1:50 pm »
jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
@ Suko201 « stř 1:03 pm »
Narsi píše: Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
aha, tak to si asi pamatuji špatně, dobře. Díky :-D
@ Narsi « stř 1:02 pm »
Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
@ Suko201 « stř 12:58 pm »
Mě by zajímalo, kdo jako vymyslel ty časy těch válek. Však to normální pracující člověk, co má aspoň trochu i život tam venku, nemůže stihnout. Max tak jeden ten čas a to je dobrá bída. Bylo by dobré to doupravit.
@ TomasFoxx « stř 12:44 pm »
u tech kosti musi byt jmeno dyl, realne jsem ted v zamasku jen behal kolem zlute a cervene a kradl jim to ze zeme
@ Mionix « stř 12:41 pm »
@Valkaryan,  budou. Vyčkejte prosím do zítra.
@ Vydesenej « stř 12:40 pm »
Já teda čekal že to bude 15min jedna 15min druha 15min 3 a dál :D a ne že dropnu všechny naráz ale ok no
@ Relly « stř 12:30 pm »
@TomasFoxx,  To je záměr. Vracíme se do starých časů.
@ TomasFoxx « stř 12:25 pm »
a ent je prej nejakej buglej, ze ukazuje chx
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
1v1 poust ch3
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
@Vydesenej,  tak pod
@ Narsi « stř 12:21 pm »
Zdravím, je to v řešení. Děkujeme za trpělivost.
@ Vydesenej « stř 12:03 pm »
Tak já tě tímto vyhlašuju
@ TomasFoxx « stř 12:01 pm »
nefunguje vam vyhlaseni boha, tu cekame zbytecne
@ Valkaryan « stř 10:07 am »
Kdy budou v prodeji kloubouky?
@ Mionix « stř 7:39 am »
@Nonepovideeej,  Nejdou, jediné co jdou jsou z truhel. Ty co jsou z kalendáře se nově nastavovali neprodejné. Aby si nedělali hráči 100vky účtů a pak to neprodávali.
@ Vydesenej « stř 7:00 am »
Díky že jste udělali nějaký zajimavý vstup do Ugorohu a není to zas to stejné :)
@ Nonepovideeej « úte 11:38 pm »
Může mi někdo říct, proč nejdou dát do shopu zahradnická povolení z eventu a ani s nimi obchodovat? :(
@ Vydesenej « úte 5:47 pm »
Se to dostane ta údržba až na čtvrtek možná
@ gagefranjo « úte 4:11 pm »
Přicházejí velký změny (korektury)
@ Hakan « úte 12:53 pm »
To posouvání údržby je fakt parádní :lol:
@ Nonepovideeej « čtv 8:55 pm »
@Mionix,  Krásná práce :)
@ Mionix « čtv 6:57 pm »
@Nonepovideeej,  proto jsem to psal. GA byl tak šikovný, že to dokázal opravit bez údržby. :-)
@ Nonepovideeej « čtv 4:35 pm »
Mně se meteory dneska už spawnují celý den normálně :)
@ Mionix « čtv 7:48 am »
Tak chyba se spawnem meteorů snad opravena. Vyzkoušejte.
@ kovardominik « stř 9:55 pm »
když tu máme soutěž ke dni tance, všimnul si někdo že není ani jeden tanec při kterém by si postava s mečem v ruce neusekla hlavu a všechny ostatní části těla (kdyby to šlo samozřejmě)?
@ Mionix « stř 7:31 pm »
Ráno bude chviličková mimořádná údržba kvůli spawnu meteorů. Omlouváme se, GA hledá chybu.
@ Mionix « stř 6:00 pm »
@Nonepovideeej:up: děkuji
@ Nonepovideeej « stř 5:39 pm »
Ty meteory nejdou spawnout vůbec nikde, kde se normálně dají spawnout a eventové prémko mi taky nefunguje celý den..
@ Mionix « stř 4:52 pm »
@reeenda,  on sám z nedostupného místa zmizí a objeví se jinde, do toho sahat GM nesmí

Who is chatting

offline Matesak 
offline Mionix 
offline tasik1