Mám suru 70 3xP a šamana drači moc 90 lvl 3xP a nevím za co hrát
SURA BM -ŠAMAN DRAGON
SURA BM -ŠAMAN DRAGON
LIDI PORADTE CO JE LEPŠI BM SURA NEBO DRAČÍ MOC ŠAMAN
- KingTemplar
- Lv. 11

- Dostal poděkování: 4 poděkování
Re: SURA BM -ŠAMAN DRAGON
Proč jako?.. hraj za suru, a buffuj se šamanemPopcorn píše:BM šaman za tyhle temata by se mel davat bann
Asi tak noKingTemplar píše:Proč jako?.. hraj za suru, a buffuj se šamanemPopcorn píše:BM šaman za tyhle temata by se mel davat bann
Buffa mám taky ninju mam tež a sura měl byt do male svate ale jak tam dali za zabiti 1CB tak mě to omrzelo a udělal mu lvl a ted nevim jesi hrat za BM a expit si ho nebo hrát za šamana bo nevim jakej je šaman v pvp 
-
forumpesicka550
- Lv.8

yoville píše:Asi tak noKingTemplar píše:Proč jako?.. hraj za suru, a buffuj se šamanemPopcorn píše:BM šaman za tyhle temata by se mel davat bann
Rekl bych to stejne
tyto temata sou zde porad dokola proc se ptas lidi tady za co mas hrat jen ty vis co te bavi vice a zaco umis lepe hrat je to jen otom 
- Žampion
- Lv.21

- Dostal poděkování: 1 poděkování
tak asi takhle...BM na PvP dobrý,to je jasne,do lvl 100 v poho expeni,nad lvl 100 ve swampu o ničem...k tomu PvP,obranu na suru a magii ma snad každej...na druhou stranu,ma nejvíc utočných kouzel+obranu na mag.utoky...ale expení je dřina
dragon..expeni uplne v pohodě,na PvP pokud nepotkam vyložene fullaře tak v poho,kritiky a ohen dela divy
moc PvP nevyhledavam,ale když už nekoho musím sejmout,nemam s tím problem
ale asi nejlíp udelas to,že budeš hrat za co tě to baví
dragon..expeni uplne v pohodě,na PvP pokud nepotkam vyložene fullaře tak v poho,kritiky a ohen dela divy
ale asi nejlíp udelas to,že budeš hrat za co tě to baví