Mohu se zeptat z čeho Tvá teorie vychází?Neboť dvouručka je od slova DVOU RUČNÝ meč(tzn.meč který se třímá oběma rukama)(též OBOURUČNÝ MEČ-K jeho použítí je totiž zapotřebí obou ruk)a pokud vím a z vlastní zkušenosti mohu říci,že hole drží šamani i šamanky v jedné ruce.brianac píše:ja do swampu třeba bych učitě bral hůl jelikož jeto "dvojručka" tudiř tam nani nema skoro nikdo(mobove)
Shaman Zbrane
- GurenaimeYuraki
- Lv.23

- Dal poděkování: 54 poděkování
- Dostal poděkování: 175 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Shaman Zbrane

- Žampion
- Lv.21

- Dostal poděkování: 1 poděkování
to sice drží,ale obrana je na hul stejna jako na obouruč...jak ji kdo drží o to tu vubec nejde,je to proste takhle nastavenýGurenaimeYuraki píše:Mohu se zeptat z čeho Tvá teorie vychází?Neboť dvouručka je od slova DVOU RUČNÝ meč(tzn.meč který se třímá oběma rukama)(též OBOURUČNÝ MEČ-K jeho použítí je totiž zapotřebí obou ruk)a pokud vím a z vlastní zkušenosti mohu říci,že hole drží šamani i šamanky v jedné ruce.brianac píše:ja do swampu třeba bych učitě bral hůl jelikož jeto "dvojručka" tudiř tam nani nema skoro nikdo(mobove)
AmoresPerros
Dragon shaman --- 119lvl.
Drop na prd,exp naprd...nehraju.
"Jak se do lesa volá,tak z lesa draci řvou"
Zvon záhrobí+9 46% prumkahttp://m2.sindicate.cz/forum/viewtopic.php?f=14&t=50031
Dragon shaman --- 119lvl.
Drop na prd,exp naprd...nehraju.
"Jak se do lesa volá,tak z lesa draci řvou"
Zvon záhrobí+9 46% prumkahttp://m2.sindicate.cz/forum/viewtopic.php?f=14&t=50031
- GurenaimeYuraki
- Lv.23

- Kontaktovat uživatele:
Oh,tak to děkuji za novou informaci.Vůbec jsem nečekal,že se bere hůl jako oboruč.No je to každopádně + do Swampu.Žampion píše:to sice drží,ale obrana je na hul stejna jako na obouruč...jak ji kdo drží o to tu vubec nejde,je to proste takhle nastavenýGurenaimeYuraki píše:Mohu se zeptat z čeho Tvá teorie vychází?Neboť dvouručka je od slova DVOU RUČNÝ meč(tzn.meč který se třímá oběma rukama)(též OBOURUČNÝ MEČ-K jeho použítí je totiž zapotřebí obou ruk)a pokud vím a z vlastní zkušenosti mohu říci,že hole drží šamani i šamanky v jedné ruce.brianac píše:ja do swampu třeba bych učitě bral hůl jelikož jeto "dvojručka" tudiř tam nani nema skoro nikdo(mobove)

-
MetalAireen
- Lv.2

Ale podle me se hul bere jako zvon jenom s jinym DMG .... ona i zvoni 
(sry za chyby v pravopisu)
Legoria ... Ninja lvl 73
Jinno
Slavnostně přísahám že zabiju každého žlutého kterého potkám!
Proč? Protože to jsou hovada!
Legoria ... Ninja lvl 73
Jinno
Slavnostně přísahám že zabiju každého žlutého kterého potkám!
Proč? Protože to jsou hovada!
- GurenaimeYuraki
- Lv.23

- Kontaktovat uživatele:
Hůl je vlastně zvon akorát s jinou texturou(skinem)a má trochu jinak upravený DMG.Co se týče run,které má společné s obouručkami se od zvonu žadným dalším způsobem neliší.

Hůl se i vylepšuje runami na obouručky, takže to nejspíš bude obouruční zbraň.
Snuser 90+
5xP
Nejlepší říše pro mě byla je a bude JINNO,ale zkouším novou štaci v CHUNJU.
jsem salát a jsem na to hrdý
Suležité je mít tuhle hru v pi*i teprve potom je to jen odreagování a ne žrout času.
5xP
Nejlepší říše pro mě byla je a bude JINNO,ale zkouším novou štaci v CHUNJU.
jsem salát a jsem na to hrdý
Suležité je mít tuhle hru v pi*i teprve potom je to jen odreagování a ne žrout času.