Prostor k diskuzi o všech možných droperech.
-
JaJuFaktMilujem
- Lv.10

- Dal poděkování: 10 poděkování
- Dostal poděkování: 2 poděkování
Příspěvek
od JaJuFaktMilujem » stř 24. srp 2011 9:35:12
FeRaLxD píše:JaJuFaktMilujem píše:FeRaLxD píše:Takze asi dodelam svyho WP na 57 a koupim mu nejlepe mec slunce +9.
Poradi mi nekdo kde nejlepe bez veci rychle vydelat?? Slysel jsem ze je dobry sbirat veci v metinlandu a pak je prodavat. Jelikoz jsem tu zacal od znova a stare postavy mi smazali tak mi nezbejva nic jine
Len to zbieranie nič ine nezostáva ...
Zajimalo by me u jakych metinu nejlepe sbirat a co.
Tak možno tie 55 60 65 metiny a keby ťa pustili ale tam om ešte nebol na 90 ale skôr tie male. A zbierať len to najcennejšie.
-
Pluhtík
- Lv.9

Příspěvek
od Pluhtík » stř 24. srp 2011 14:35:07
Lvl 75 mentál to rozhodně ustojí i useká, pokud má dobrou výbavu.
-
FeRaLxD
- Lv.2

Příspěvek
od FeRaLxD » stř 24. srp 2011 15:18:28
Tady jde spis o drop.
-
Cider
- Lv.2

Příspěvek
od Cider » čtv 25. srp 2011 18:26:38
a kdybych si udelal wp na konec chramu jaky 3 kouzla bych mel dat? cepel brnko a posledni nevim jesi vir nebo strach
-
Whiess
- Lv.9

Příspěvek
od Whiess » pát 26. srp 2011 8:42:37
Aurista to ustojí s elíkem a buffem odzkoušeno na lvl 57
Držím týden smutku za Karla Rachůnka,Josefa Vašíčka,Jana Marka a Pavola Demitru kteří 7.9 zahynuli když letěli nějakym zasranym ruskym křápem!!
-
wari121212
- Lv.13

- Dal poděkování: 3 poděkování
- Dostal poděkování: 4 poděkování
Příspěvek
od wari121212 » pát 26. srp 2011 10:56:14
Ray^ píše:s mentálem to ustojíš,ale neusekáš
s auristou to usekáš,ale neustojíš
takže klasika wp sura
pořádnej buff
vydělává se tam 80kk+ za hoďku
coo ? že aura neustojí a mentál neuseká to useka ale trochu dlhšie ja som to usekal aj bez buffa a to sem aura ale mal som fakt bohovské veci mal som dosť ZB dosť absorvace dost na miss atd a bol som niaka 75 ale najlépe to ide aj z bílim elikom

-
-
You do not have permission to post in chat.
-
I v chatu platí pravidla fóra! Obrázky, tabulky a YouTube videa vložte prosím do spoileru.
taková kontrolni otazka, nez mi zacne srotovat mozek s tajnym ukolem, urcite byly pridane 2 nove hodnosti? my totiz vidime jen jednu
Suko201 píše: diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
tma je pořád stejná, ale drop košťat je mnohem těžší.
Na youtube na starších videií takový tma není
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
tma je pořád stejná, ale drop košťat je mnohem těžší.
Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
Mionix píše: @Suko201, "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D
@neasy uz to bezi
tak napiste az to půjde
dneska by to šlo
no jasneee v poho
taky dobry dneska se budu poflakovat a hrat s vami ju
konečne trochu oddych od prace
joooo jde to

a co ty ?
Sviatočne
Ako dlho bude údržba prosim ?
ahoj, predpokladany konec udrzby ?
hh a stánky zas dole
TomasFoxx píše: jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
To máš na další roky, aby se nemuselo vymýšlet nic dalšího
@Narsi, Aha dobře, děkuji
Zdravím, je prázdná jen pokud neprobíhá zrovna žádný vstup.
@Suko201, "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
Takže ty časy jsou Teda 8:10 12:10 16:10 a 20:10?
nema ted bejt dalsi boj o ugoroth?
jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
Narsi píše: Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
aha, tak to si asi pamatuji špatně, dobře. Díky
Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
Mě by zajímalo, kdo jako vymyslel ty časy těch válek. Však to normální pracující člověk, co má aspoň trochu i život tam venku, nemůže stihnout. Max tak jeden ten čas a to je dobrá bída. Bylo by dobré to doupravit.
u tech kosti musi byt jmeno dyl, realne jsem ted v zamasku jen behal kolem zlute a cervene a kradl jim to ze zeme
@Valkaryan, budou. Vyčkejte prosím do zítra.
Já teda čekal že to bude 15min jedna 15min druha 15min 3 a dál

a ne že dropnu všechny naráz ale ok no
@TomasFoxx, To je záměr. Vracíme se do starých časů.
a ent je prej nejakej buglej, ze ukazuje chx
Zdravím, je to v řešení. Děkujeme za trpělivost.
Tak já tě tímto vyhlašuju
nefunguje vam vyhlaseni boha, tu cekame zbytecne
Kdy budou v prodeji kloubouky?
@Nonepovideeej, Nejdou, jediné co jdou jsou z truhel. Ty co jsou z kalendáře se nově nastavovali neprodejné. Aby si nedělali hráči 100vky účtů a pak to neprodávali.
Díky že jste udělali nějaký zajimavý vstup do Ugorohu a není to zas to stejné
Může mi někdo říct, proč nejdou dát do shopu zahradnická povolení z eventu a ani s nimi obchodovat?
Se to dostane ta údržba až na čtvrtek možná
Přicházejí velký změny (korektury)
To posouvání údržby je fakt parádní
@Mionix, Krásná práce
@Nonepovideeej, proto jsem to psal. GA byl tak šikovný, že to dokázal opravit bez údržby.
Mně se meteory dneska už spawnují celý den normálně
Tak chyba se spawnem meteorů snad opravena. Vyzkoušejte.
když tu máme soutěž ke dni tance, všimnul si někdo že není ani jeden tanec při kterém by si postava s mečem v ruce neusekla hlavu a všechny ostatní části těla (kdyby to šlo samozřejmě)?
Ráno bude chviličková mimořádná údržba kvůli spawnu meteorů. Omlouváme se, GA hledá chybu.
@Nonepovideeej,

děkuji
Ty meteory nejdou spawnout vůbec nikde, kde se normálně dají spawnout a eventové prémko mi taky nefunguje celý den..
@reeenda, on sám z nedostupného místa zmizí a objeví se jinde, do toho sahat GM nesmí