Ten bonus teď je proto aby se ty sd mohly přelívat nic jiného v tom není.
Black Market
-
Renegade2
- Lv.35

- Dal poděkování: 48 poděkování
- Dostal poděkování: 181 poděkování
Re: Black Market
Já se spíš obávám že ti itemácí jsou ve většinu případů postavy 100+ které ty sd kupujou a ted protože mají věci na prodej a ještě za to dostanou sd je už kupovat nebudou za reálné prachy. Tak jaké sd budou v oběhu? Já je taky nebudu jako itemák kupovat proč? protože je můžu získat za věci ve hře a jako že těch věcí mám, budu bohatej. O jednoho itemáka míň. Teď se to podle mého přelije. Doposuď kupovaly sd ve většině případy "ty lepší postavy" a ted to budou kupovat s prominutím lamky (hezké to slovo)
, aby měly sd-čka na tu lepší výbavu a takhle to bude pořád dokola. Problém je v tom že tyhle postavy jsou většinou jenom děti kteří ani nevím jak dojít na poštu a nemají bankovní účet.
![]() | Renegade1 | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
241187 | 141 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | P | P | P | 30 | ||||||||||
![]() | SerpentWoman | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
25641 | 130 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | G2 | 11 | ||||||||
Spoiler:
Herbaření P
- sem1rek
- Lv.21

- Dal poděkování: 43 poděkování
- Dostal poděkování: 131 poděkování
Nebo itemák nebude muset trávit čas na droperovi, pokud ho to nebaví, yangy proto rovnou koupí, třeba já... myslím si, že každý si už nějaké to využití tohodle systému najde 
prave o to jdeqweqwe píše:Ale mám pocit že těch itemáku není zas tolik a že těch SD bude v oběhu opravdu málo.
Cely black market je o tom aby se dalo uplne vsechno koupit za sd, nejen veci v itemu. Uz to nebude tati dej mi kapesny potrebuju si koupit premko na exp, ted to bude tati tati dej mi prachy potrebuju si koupit hrozne super vodko a taky jedak s prumkou 50
- sem1rek
- Lv.21

Provoz hry něco stojí. A dej prachy do oficiální serveru, kde ti přidaj jednu mapu za rok, a to ještě není mapa, ale prašivej dungeon, bugy se opravujou jednou za pár let. Tady v té hře jsou neustále novinky, co jsem tak vypozorovala za ten měsíc a něco, co hraju. Bugy se tady řeší, věci z IS jsou cenově mnohem dostupnější než na oficiálním serveru. Tady za svoje investice dostaneš mnohem víc než na oficiálním... takže mě to až tak ruku netrhá 
-
Renegade2
- Lv.35

Pochopitelně SD které budou v oběhu budou SD jenom ty které hráči koupí za reálně peníze takže teď budou muset hráči ty SD kupovat aby tenhle systém pokryl poptávku nabídku. Je to chytry tah.
![]() | Renegade1 | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
241187 | 141 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | P | P | P | 30 | ||||||||||
Spoiler:
Herbaření P
-
forumman
- Lv.19

- Dal poděkování: 66 poděkování
- Dostal poděkování: 102 poděkování
Omlouvám se předem moderátorům za spam, ale neodpustím si jednu hlášku ze známého českého filmu s Bolkem Polívkou.
" A teď si vás koupím všechny..."
" A teď si vás koupím všechny..."
-
rendak
- Lv.9

- Dal poděkování: 3 poděkování
- Dostal poděkování: 6 poděkování
Já peníze nikdy neposílám ( jen Sms bych poslal, kdyby byla možnost). Takže mě se to líbí
Přemejšlím, že rozprodám věci z dropa rovnou
Stejně už sem skoro lvl 100 a swamp by mě mohl uživit 
Takže na ten Market se těším, jak malej kluk
Takže na ten Market se těším, jak malej kluk
-
Renegade2
- Lv.35

Nicméně top postavy budou bohatší a bohatší protože budou moct prodávat lepší a ještě lepší věci za sd a "normální postavy si je nebudou moct koupit a jenom budou slintat nad nima. No ty rozprodáš věci z dropa, ale co takovej chudák lv 50 co ten rozprodá když má první postavu. Ve hře už si to nekupí, protože všichni budou "bakšišovat" SD a on si je nebude moct koupit nebo jenom pár od rodičů což nepokreje jeho nároky na výbavu. Podle mě to akorát zabrzdí rozvoj nových postav.
Naposledy upravil(a) Renegade2 dne úte 30. srp 2011 10:43:24, celkem upraveno 1 x.
Spoiler:
Herbaření P
- sem1rek
- Lv.21

Podle mě se tady hodně lidí snaží hledat jenom samá negativa..
já osobně si myslím, že se toho zase tolik nezmění, itemáci budou kupovat sd dál a neitemáci je budou nekupovat dál... většina věcí z IS je k dispozici i ve hře a tyhlety vydělané SD budou hráči používat hlavně na nákup prémia, to je můj názor...
A level 50, ten se bez SD myslím nějakou dobu obejde, normální výbava bude dál za yangy, osobně si myslím, že se té výbavy za SD zas tolik prodávat nebude... jasně, lidi to nějakou dobu budou zkoušet, ale podle mě se dukáty bude platit pouze za skutečně unikátní kombinaci bonusů, protože jakoukoliv normální nebo trochu nadprůměrnou kombinaci si můžete natočit sami za yangy a kameny +6 se dají už dávno koupit v IS, takže platit SD za věc s kameny +6 taky nebude mít moc smysl, když itemák si je může přidat rovnou sám...
Ale stejně si myslím, že to všechno může dopadnout jinak, až se to uvede do provozu, takže se stejně musíme asi nechat překvapit
A level 50, ten se bez SD myslím nějakou dobu obejde, normální výbava bude dál za yangy, osobně si myslím, že se té výbavy za SD zas tolik prodávat nebude... jasně, lidi to nějakou dobu budou zkoušet, ale podle mě se dukáty bude platit pouze za skutečně unikátní kombinaci bonusů, protože jakoukoliv normální nebo trochu nadprůměrnou kombinaci si můžete natočit sami za yangy a kameny +6 se dají už dávno koupit v IS, takže platit SD za věc s kameny +6 taky nebude mít moc smysl, když itemák si je může přidat rovnou sám...
Ale stejně si myslím, že to všechno může dopadnout jinak, až se to uvede do provozu, takže se stejně musíme asi nechat překvapit
Naposledy upravil(a) sem1rek dne úte 30. srp 2011 10:48:43, celkem upraveno 1 x.
-
Renegade2
- Lv.35

Právě že ti itemáci už je ted kupovat nebudou proč by je kupovaly? když mají spoustu věci ze swampu na prodej právě aby si ty SD kupily jinou cestou.
A když dá normální hráč(postava) lv 50 do toho BM nějakou věci koupí si jí za sd velké levely?
A když dá normální hráč(postava) lv 50 do toho BM nějakou věci koupí si jí za sd velké levely?
Spoiler:
Herbaření P