Základy dropa

Prostor k diskuzi o všech možných droperech.
Fixes
Lv.8
Lv.8
Dal poděkování: 2 poděkování
Dostal poděkování: 3 poděkování

Základy dropa

Příspěvek od Fixes » ned 11. zář 2011 14:53:15

Zdrarec.
Prosím, jaké jsou nejzákladnější základy dropa prosím ?
Co by se dalo dobrýho na dropa sehnat za 100kk ? (+- 5kk)
Moc prosím poraďte mi :( nemužu si poradit :D
FriendList
Spoiler:
CherryCokexP, CreepiXx, turbosenk31, honzajer, Vratka, Saliwer (-:
BlackList
Spoiler:
MasterStun, Edwards, iMADEiT, Celý QC tým...

Energizer7
Lv.6
Lv.6

Re: Základy dropa

Příspěvek od Energizer7 » ned 11. zář 2011 14:59:55

Ahoj.
No pořídíš za to celou výbavu :) Ale nevím za co bude stát :D Asi si udělej wára nebo Wp suru, je to jedno třeba kterej se ti více líbí :) Nakup na něj věci za těch 100kk a choď do Chrámu útrapy. Nazbírej si pokladnice a choď za dropama na 50 a zbírej od nich zlaté klíčky. Chvílí se s tím potrápíš a časem bude droper dobrej :geek:

Fixes
Lv.8
Lv.8

Příspěvek od Fixes » ned 11. zář 2011 15:05:30

Mám připravenou postavu, wara lv. 54 xD Proto se ptám, protože mám v plánu si koupit prut titanu za 100kk x)

E.: aura jenom M4 :-//
FriendList
Spoiler:
BlackList
Spoiler:

buldog
Lv.2
Lv.2

Příspěvek od buldog » ned 11. zář 2011 15:44:41

za 100kk mas tak brneni, zbran a moznaaaa stit
JSEM princik

mam ban mesic

modra? neznaji PvP bez buffu a bez kone

Fixes
Lv.8
Lv.8

Příspěvek od Fixes » ned 11. zář 2011 15:55:20

No, tak meč, to bude asi FMS+9 :D celkem dobrý, Pak si mužu sehnat zlatko+9 a štít mám :D (s antistunem od 42+3) xD Ten si duělám na +9 sám x) a nházím tam nějaké ty bonusy xP, a mám stř. náramek+9, čistej :P.
a do chrámu abych to dal na pláště, by mi stačila nějaká low výbava ? (Né zase upe low) x)
Mám na mysli low. droperskou výbavu :D.
Začal jsem tu asi před 26.8, a vydělávat na hlavní si chci, a hlavní postava bude sura WP :P, a samozřejmě si taky občas něco koupím v BM :-))
FriendList
Spoiler:
BlackList
Spoiler:

Herberth
Lv.1
Lv.1

Příspěvek od Herberth » ned 11. zář 2011 15:59:46

no tak poradil bych ti že na pokladny se ti hodí mít co nejvíc příšery,nějaký to HP a dáš to.
Neberou moc ;)
Jinak ty potvory sou neusmrcený takže kdyby se ti tam nahodou podařilo na točit neusmrcky tak ti to pomuže :)
Obrázek

Fixes
Lv.8
Lv.8

Příspěvek od Fixes » ned 11. zář 2011 16:09:08

No..:D Mám na to jenom 100kk xDDD Takže abych s tím vyšel :D
FriendList
Spoiler:
BlackList
Spoiler:

Renegade2
Lv.35
Lv.35
Dal poděkování: 49 poděkování
Dostal poděkování: 183 poděkování

Příspěvek od Renegade2 » ned 11. zář 2011 21:26:17

xD za 100kk nemám ani jednu věc na dropovi, ikdyž jak je swampu už ho neřeším.
ObrázekRenegade1ObrázekCechObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
241187
141
Jinno
GOODFELLAS
Full P
Complete
P
P
P
30
ObrázekSerpentWomanObrázekCechObrázekObrázekObrázekObrázek
25641
130
Jinno
GOODFELLAS
Full P
Complete
G2
11
Spoiler:
Herbaření P

Fixes
Lv.8
Lv.8

Příspěvek od Fixes » ned 11. zář 2011 21:30:04

Renegade2 píše:xD za 100kk nemám ani jednu věc na dropovi, ikdyž jak je swampu už ho neřeším.
Nechápu ,,ikdyž jak je ve swampu už ho neřeším" To jsem nepochopil :D
FriendList
Spoiler:
BlackList
Spoiler:

weidro
Lv.4
Lv.4

Příspěvek od weidro » ned 11. zář 2011 22:58:17

Pokud hodláš pustit jen 100kk do dropa, tak to budeš mít FMS +9 (dá se koupit nějaký solidní nabonovaný do 30kk.. Potom brnění, když chceš nějaký solidní padne ti na to ten zbytek peněz :)

Já bych spíš viděl solidního dropa tak do 650kk, když koupíš holatou věc +9 za 15 - 20kk tak zbytek vražení bonusů a jejich točení, tak aspoň 60kk za věcičku...

Ale ještě ty mimovýbavový základy dropa... WH je jasné, ale doporučil bych MH - vzhledem k tomu že zvyšuje pohyblivost postavy na +-70, pokud máš pohyblivvost postavy 70+ tak tako funkce opadává..
Statusy se určitě budou lišit jakýho dropa chceš.. 61 či 75, pro 61 určitě důležitým základem vitalita, s aurou se dá vypotit tak 760 obrany na 61... Ale to pokládám za extrém :) 700 určitě stačit bude...
Biologa bych pokládal za jedno veliké +, absence ale vadit nebude...

Nadále buffer... Někdo říká, že je to berlička pro malověrné :roll: Ale já bych pro lepší výdělek udělal cokoliv :lol:
Pokud máš slabší počítač bude lepší jeho absence, lagoland nikdo rád nemá...
Potom bych se ráčil uvést nějaký ballancing pvp bonusů s absencí buffera...
Samozřejmostí je 95% příšer...
Když budeš mít 8x 75 útok tvůj kritik bude cirka 35% když se hodně zapotíš (náramek, šutr, bonus v meči či botky).
No do svého výpočtu jsem zahrnul obranu cíle 200 a výsledky jsou následující:
Pokud máš ve zbytku výbavy více jak 50% průnik volil bych 4x hodnotu útoku 75 a 4x 8% kritik do pvp bonů.
Pokud máš kolem 50% průnik volil bych 5x hodnotu a 3x 8% kritika do pvp bonů.
Pokud máš pod 50% průnik volil bych 6x hodnotu útoku a 2x 8% kritika do pvp bonů.
Ale musíš mít těch 35% kritiku základ :) Pak jsou tyto volby nejlepší... No o 4% oproti 8x 75 hodnota útoku :) Což může být znát až za čas....

Pokud dropuješ na odolných cílech, tak určitě nějaký % na stun se budou hodit (8 - 13%), dále % na padání yangů... Když je tvým základem sběr čistých yangů tak rukavičky až tak zase třeba nebude. Pokud zrovna nemáš moc času tak se hodí mobové co dávají spoustu yangů a dropy se nesbírají.. takže žaby, sd2, popřípadě démoni - tam se hoděj pokladničky+, když máš postavu, která má štěstí na bilý perly (vzhledem k pseoudonáhodnému generátoru to tak funguje) tak je to dobrý uskladnění peněz na horší časy. Já už takovou mám 8-) a taky kolik toho dává 8-) 8-).

Pokud je to v tvojich silách doporučuji sehnat si premium než rukavice... Je lepší 2x víc yangů než o pár prutů navíc, které získáš rukavicema, k jinačím věcem rukavky u droperů nefungují :)

Pokud nemáš moc peněz na rozjezd dropera tak WP. Beru to takto, málo peněz -> menší obrana a útok. Takže funkce čepele a její sosání ZB by se určitě hodilo... Pokud si připadáš jako bezedná studna na prachy, tak samozřejmě aura... Správná kombinace bonusů u aury vytvoří nejvýkonějšího dropera. U nich také bývají největší mezery mezi špičkou a slabšími...

Potom dropeři 75... Tak bych viděl lokaci wattery 2. Než si ochočíš ovládání v týto lokaci doporučil bych stuny, celkem se mi tam osvědčily. Tam bych viděl buffera jako velmi důležitého, ale na druhou stranu bych tam neviděl takové rozdíly ve výkonosti různých charů jako na 61. Ale zase bych tam dal trošičku navrch WPčku než auře, mentál taky k zahození nebude...

Ještě mě tak napadá, že by šel utvořit i droper 40 - 45. U něj bych převážne dělal obranu a sbíral či skupoval normální metiny. Z metinů stínu lezou příšery z pouště a z meteorů duší orkové, a to jsou jediné 2 zdroje fialových bylinek a jejich cenu bych vůbec černě neviděl... Lze také běhat kolem vstupu do chrámu v údolí, kde se nacházejí 3 metiny na každý kanál. Nevýhoda je hledání metinů a nutnost změn kanálů...

Ono s droperama jde hlavně o fantazii, lze vydělávat skoro na všem... Třeba vydělávat skupováním levných věcí a pak je dráž prodávat, tam bych viděl jeden dobrej kauf za uherák :roll:

Výdělek pomocí těžení rud no nevím, nic extra to nebude...

Nebo výdělek rybařením, taky málo výnosné... Ale pokud jsou tady na sindi všechny ryby a jejich funkce po ugrilování tak tu mám pár tipů :idea:
Pamatuji si, že ve wiki byla uvedena ryba, která po ugrilování a snězení dodávala neviditelnost na 10 minut.. Před chvílí jsem si to ověřil, ale už tam neni, mihule mám dojem se jmenovala, ale nebudu tu udávat co už není, vím, že na ni byl potřeba prut +4 a lovila se v 2. městě...
Pročet jsem si aktuálnější verzi, nejvíc co se asi teďka hodí je grilovaný okoun - odstraňuje negativní efekty - otrava, zpomalení i stun (takže pápá minutovým stunům..). Jinak na toho okouna si připravte pruty +3.. a do 2. měst :)

Vydělávat lze různě ;)
kostky jsou lepši

Odpovědět

• You do not have permission to post in chat.
@ ChunjoKing « pát 11:24 am »
@Mionix,  veľa premýšľania, ale pre istotu tak spravím. Ďakujem za odpoveď:)
@ Mionix « pát 10:58 am »
@ChunjoKing,  ozdobte je nyní a máte po starostech.
@ 07lukasek071 « pát 10:27 am »
silouette
@ ChunjoKing « pát 9:35 am »
daju sa dorty ozdobit aj po evente, prosim vas?
@ Suko201 « čtv 9:40 pm »
A mohli by to udělat třeba jako premka. Že bys mohl mít ten offline stánek na měsíc za třeba 200-300sd, vedení by vydělalo a lidi by byli spokojeni, že prodali pvm či pvp po roce :D
@ Suko201 « čtv 9:38 pm »
Pokud chcete offline stánky, tak na to jít lépe než finančně přes elektriku, například, že v offline stáncích nebude spotřebak, ale jen pvm a pvp hadry, či eliky max. To si myslím, že by šlo.
@ Suko201 « čtv 9:36 pm »
ChunjoKing píše:
Suko201 píše:
jsemlamka33 píše: Dobrý den. Vím,že se vám do toho asi pouštět nechce ale nebylo by od věci se na jednu věc zaměřit?. :)) Offline stánky? Já jen,že by to ocenil uplně každý hráč už jen kvůli učtu za elektřinu a v dnešní době je to fakt znát navíc i zbytečné opotřebení počítače. :) Je to jen návrh ale každý hráč by to ocenil :)) a zase takový problém to udělat nemůže být.
a docela by mě zajímalo, kolik teda platíš za elektriku, já mam herní pc, který při největší zátěži bere cca 145W a mam ho zapnutý denně klidně 7h a při plné zátěži 3-5h, víkend i klidně 10-12h s tím,že na plný výkon cca 7-8h výkon + jiné spotřebiče atd a měsíčně mám zálohy 420kč a nedoplácím nikdy nic :-)
veď si napísal, že ti herný PC pri najväčšej záťaži žere 145W, tak ja moc nerozumiem teraz
jo moje chyba, já myslel grafiku, nečekal sem, že zbytek bere kolem 40-50w dalších. Každopádně nové grafiky 40tky ti berou jen kolem 100w a to jsou 8gb, co zvládají full HD :-) takže nemusí to brát tolik, pokud nemáš 90tky verzi, tam už je to jiná, ale reálně ruku na srdce. Na ekuře takovou grafiku má tak 10% lidi, možná ani to ne. Takže ikdyby mu to bralo mnohem víc než mě, třebas 300,tak určitě měsíčně nedá za elektriku víc jak litr a co je litr v dnešní době? Za mě furt levná částka za elektriku.
@ ChunjoKing « čtv 9:14 pm »
Suko201 píše:
jsemlamka33 píše: Dobrý den. Vím,že se vám do toho asi pouštět nechce ale nebylo by od věci se na jednu věc zaměřit?. :)) Offline stánky? Já jen,že by to ocenil uplně každý hráč už jen kvůli učtu za elektřinu a v dnešní době je to fakt znát navíc i zbytečné opotřebení počítače. :) Je to jen návrh ale každý hráč by to ocenil :)) a zase takový problém to udělat nemůže být.
a docela by mě zajímalo, kolik teda platíš za elektriku, já mam herní pc, který při největší zátěži bere cca 145W a mam ho zapnutý denně klidně 7h a při plné zátěži 3-5h, víkend i klidně 10-12h s tím,že na plný výkon cca 7-8h výkon + jiné spotřebiče atd a měsíčně mám zálohy 420kč a nedoplácím nikdy nic :-)
veď si napísal, že ti herný PC pri najväčšej záťaži žere 145W, tak ja moc nerozumiem teraz
@ Suko201 « čtv 8:22 pm »
ChunjoKing píše: @Suko201,  150 watov mi žere notebook, tak to nemáš moc herný PC :D na stánky je si dobre kúpiť starší ntb/low PC
nevím no, moje grafika žere víc než 40tky od nvidie a to asi o 1/3, takže nesmysl co píšeš dle mě :D
@ ChunjoKing « čtv 7:47 pm »
@Suko201,  150 watov mi žere notebook, tak to nemáš moc herný PC :D na stánky je si dobre kúpiť starší ntb/low PC
@ Cassper17 « čtv 7:05 pm »
Proism date men medailon na samnaku Tingra dekuji
@ Tomori « čtv 6:43 pm »
libast píše: někde sem čet že při piňatě bude bloknuto PvP a je vydět že nic
Dobrý den, PVP zóna kolem piňat je. Včera se to kontrolovalo skrze námitku jednoho hráče :hello:
@ Suko201 « čtv 6:40 pm »
@ libast « čtv 6:39 pm »
někde sem čet že při piňatě bude bloknuto PvP a je vydět že nic
@ Suko201 « čtv 6:37 pm »
vedení už několkrát řeklo, že offline stánky nechce kvůli ekonomice, takže bohužel.
@ Relly « čtv 6:03 pm »
@jsemlamka33, Problém technický to určitě není. Ale ekonomicky, to už ano. Například co se spotřebáků týče, to by šlo rapidně dolů atp. Osobně třeba offline stánky tu vůbec nechci.
@ Grout « čtv 5:43 pm »
Jako ty ceny energií, to je hnus, pak si člověk fakt rozmýšlí jestli má ten stánek dělat nebo počká až stánku bude mít 10, aby se mu to "vyplatilo" :D
@ jsemlamka33 « čtv 5:38 pm »
Dobrý den. Vím,že se vám do toho asi pouštět nechce ale nebylo by od věci se na jednu věc zaměřit?. :)) Offline stánky? Já jen,že by to ocenil uplně každý hráč už jen kvůli učtu za elektřinu a v dnešní době je to fakt znát navíc i zbytečné opotřebení počítače. :) Je to jen návrh ale každý hráč by to ocenil :)) a zase takový problém to udělat nemůže být.
@ SELDA « čtv 5:34 pm »
Malé války
@ Revus « čtv 5:21 pm »
čus, nevíte o někom kdo kupuje chitin?
@ Fogru « čtv 5:20 pm »
jogurd007 píše: Čus. Za složení slov dostanu jaký kus talismanu? Univerzální a nebo jednu jakoukoliv část. Díky
Uni
@ jogurd007 « čtv 5:16 pm »
Čus. Za složení slov dostanu jaký kus talismanu? Univerzální a nebo jednu jakoukoliv část. Díky
@ Suko201 « čtv 5:05 pm »
A budou ve statistikách na webu ukazány i záznamy, kolik těch asistů padlo?
@ Suko201 « čtv 5:05 pm »
Chtěl bych ocenit přidání možnosti získat CB za asistkill. Hodněkrát se i mě stalo, že sem dal za nechutnost a zbylo klidně 2k a neměl sem nic, takže super. To abych si zase koupil pvp :-)
@ LazyMole « čtv 1:42 pm »
nechcete dát prosím nějakej nerf těm ledovým golemům v arénce..? :D se skupinou jsme vyčistili každou vlnu pomalu do 10-15s ale na golemech nedostatek dmg... :D celkem masakr co oni snesou
@ Makarov « čtv 1:17 pm »
Jako myslím, že to "oživí" velké války ...... :-)
@ Vydesenej « čtv 12:50 pm »
To bych asi taky tvrdil kdybych byl v týmu :D až čas ukáže
@ Narsi « čtv 12:37 pm »
Zdravím. Střední války rušit nebudeme. Máme velký zájem na tom, aby se tyto dvě kategorie nadále rozvíjely ke spokojenosti hráčů. Čeká nás teď pár kroků, jak toho docílit a budeme rádi, když se do vývoje zapojí pvp komunita.
@ Vydesenej « čtv 12:29 pm »
Otázka je jestli vůbec má smysl dělat něco do střední. Když by se stalo že do velké nebudou chodit lidi tak někdo zabrečí a zruší se i střední :D :D aby jsme ty lidi prostě přinutili za každou cenu
@ suja97 « čtv 12:28 pm »
Až na to zrušení malé války pro mě jako rekreačního hráče po dlouhé době dobrý a smysluplný update. (y)
@ suja97 « čtv 12:27 pm »
Grout píše: tam se presunou ty s generacema ne? :D A ve středních budou mít šanci i noví hráči.. jsem pochopil
Amen. Chudák Fogru musel dělat 12 generací aby ve střední dával aspoň 200cb a ted mu to zruší :(
@ suja97 « čtv 12:26 pm »
Makarov píše:
tzn ti, co si pracně udělali gen a schopnosti, dělali to kvuli středni valce zbytečněě
však si s tím mužou chodit do velké, Saggi stejně psal že je zajímá jen velká válka a střední a malou dělali jen jako ,,přípravku,,
@ Grout « čtv 12:15 pm »
tam se presunou ty s generacema ne? :D A ve středních budou mít šanci i noví hráči.. jsem pochopil
@ Vydesenej « čtv 12:14 pm »
Rozhodli jsme se zrušit malé války, protože jsou dlouhodobě mimo zájem :D tak doufám že se zruší i velké, když jsou dalo by se říct také už dlouhodobě mimo zájem
@ Makarov « čtv 12:07 pm »
tzn ti, co si pracně udělali gen a schopnosti, dělali to kvuli středni valce zbytečněě
@ Grout « čtv 12:00 pm »
Makarov píše: chtělo by to do IS přidat "vyhledávání" :D
naprostý souhlas!
@ Makarov « čtv 10:36 am »
chtělo by to do IS přidat "vyhledávání" :D
@ Cassper17 « čtv 10:08 am »
Tingra 15
@ ChunjoKing « čtv 6:13 am »
@Revus,  mne tiež kamarát hovoril, že jeho známemu padla v ľadovej zemi. Alebo som počul aj to, že niekomu padla v 2. meste
@ Uncut69 « stř 11:33 pm »
mě padla wifi na ox je možný že dostanu amulet do IS skladu? děkují.
@ Revus « stř 10:42 pm »
Jsem dostal info že ta jedna co má padat v ohnivce dokonce padla i jinde
@ noxforko « stř 10:41 pm »
ahoj, nebyla by možnost udělat ještě poslední OX v sobotu? když probíhá event až do noci ze 6. 7. ?
@ Revus « stř 10:10 pm »
Nekdo treba dostane i za min slov. treba za 30 :D I kdyz to asi ne. ale u kazdyho to je prej jinak. Nahodně.
@ Revus « stř 10:08 pm »
Jeden je z ohnivky, druhy OX, treti forum, 4 bud dort ( už nejde péct) nebo stránky knih, nebo zničení 30 pinat, nebo poskladaní slov 45-60 ( každý to má jinak). a myslím že team přidal i nějaký další možnosti. kdo ví
@ Ezzo95 « stř 10:02 pm »
respektive vim ze jde jeste z ohnivky a jeden za stranky.. ale ten ctvrty?
@ Ezzo95 « stř 10:02 pm »
Ahoj. mam cast amuletu za ox .. daji se nejak ziskat jeste ty zbyle tri?
@ Relly « stř 9:53 pm »
@Azi123,   Na stránkách ekury...herní účet - support. Taky jdu toho Taymena nahlásit. Si dovolil moc.
@ diver « stř 9:46 pm »
@silouette,  Bylo pár dnů zpět řečeno, že hráč musí dojít k 20. otázce, aby dostal amulet
@ Cassper17 « stř 9:40 pm »
Tingra 15
@ silouette « stř 9:38 pm »
Dobrý den, byl jsem na OX - odpověděl jsem sice špatně ale amulet jsem nedostal. Říkali jste, že je potřeba se zúčastnit. Dostanu amulet? Díky za info
@ Azi123 « stř 9:36 pm »
Ahoj, prosím, kde se píše ticket? děkuju :)
@ beautyy « stř 8:49 pm »
Jinno
@ Uncut69 « stř 8:19 pm »
Ahoj chci se zeptat zda půjde udělat černá puma i po skončení eventu ?
@ Revus « stř 4:31 pm »
Dík
@ Tomori « stř 4:28 pm »
Revus píše: Ahoj,chci se zeptat, je nějaký minimální level na OX? Potřebuju dílek na pumu ale nemam žadnej velkej level. jen dropa 40
Dobrý den, hráč musí mít minimálně lvl 50
@ Revus « stř 4:24 pm »
Ahoj,chci se zeptat, je nějaký minimální level na OX? Potřebuju dílek na pumu ale nemam žadnej velkej level. jen dropa 40
@ Tomori « stř 1:44 pm »
Dobrý den, bylo předáno dalších 30 dílků amuletu. :hello:
@ Relly « stř 1:29 pm »
@noxforko,  A v čem, když byly 4 ox ? A to i o víkendech.
@ Nonepovideeej « stř 12:10 pm »
Tohle ale nebyla jediná OX, celkově byly 4

Who is chatting