Očista
- ThePunisher
- Lv.7
- Dal poděkování: 2 poděkování
- Dostal poděkování: 6 poděkování
Očista
Očista část 1.
Kdysy dávno žil ve městě Gizma muž jménem Martos,který žil se svou ženou a třemi dětmi.Jednou když šel v noci domů,přepadl ho v malé uličce bandita.
"Dej mi všechny tvé peníze!"oslovil ho bantita,"nebo zemřeš."
Martos mlčel a bandita zaútočil.Martos se vyhl vzal mu dýku a probodl mu hruď.
"Co sem to udělal?"zeptal se sám sebe Martos
"Co sem to udělal?"zopakoval.
Martos šel do kostela pro odpuštění u nejvyššího boha Hephasta.ten se mu zjevil a řekl že pro očištění své duše musí splnit 10 těžkých úkolů.
"Splň je,tvá duše bude očištěná,a rodina volná."řekl duch a zmiznul.
"Cože?"zeptal se Martos,"rodina svobodná?"
Martos došel domů.Byl prázdný.
"Haló?"zakřičel Martos,"už chápu co myslel tou slobodnou rodinou."
"Co je tohle?"podíval se na stůl kde býl zrolovaný pergamen.
"Tvůj první ůkol bude jenom pro tvoji ochranu.Musíš si koupit zbroj a meč."četl Martos.
Martos šel na tržiště kde si koupil lehkou zbroj a meč.Vytáhlv meč z pochvy.Okolo čepele byl zrolovaný další pergamen.
"Tvůj druhý úkol prověří tvou mysl.Musíš najít ve městě vlčí hlavu a vstoupit do ní."četl Martos.
"To přece nedává zmysl.Vstoupit do vlčí hlavy."udivil se Martos,"no co už,začnu hledat."pomyslel si Martos a začal hledat.
Chodil po městě,díval se okolo sebe a přemýšlel nad tím,co tím mohl bůh Hephastos myslet.Zrazu se rozhlédl vedle sebe a zahlédl vstup do kanalizace na kterém byl vyryta vlčí hlava.
"Ahá!"pomyslel si Martos
Vstoupil do dveří,no kanalizace tam nebyla,byla tam temná síň,kterou osvětlovali dvě pochodně.Před ním stály velké dveře z klikou na niž visel další pergamen.
Martos začal číst:"Tenhle úkol prověří tvou sílu."
Když Martos dočetl objevili se vedle něho velké pootevřené dveře.Martos vykukl spoza nich a viděl velkého trola s klíčem pověšeným na krku.
Martos se tiše rozběhl a než si ho troll stihl všimnout,sekl ho do nohy.
Troll pomalu a neohrabaně mával kyjem sem a tam
,až netrefil Martose do hrudě.Martos spadl no rychle se zvedl a začal sekat trollovi do nohy.troll se chytil za nohu,zatím co mu Martos sekal do té druhé.Troll spadnul na zem a Martos mu usekl hlavu.Sebral mu klíč a vrátil se zpět do místnosti se zavřenými dveřmi.Když vstoupil,dveře do místnosti s trollem se zavřeli a zmizli.Martos otevřel velké dveře a za nimi dlouhá chodba s neuvěřitelným množstvem pastí.Na stěně vedle neho visel pergamen z nápisem:myslím že úkol je jasný.
Martosovi se začalo zdát trochu podezřivé že si s ním bůh Hephasto takhle pohrává.Ale chtěl osvobodit rodinu a tak se pustil do třetího úkolu.
Kdysy dávno žil ve městě Gizma muž jménem Martos,který žil se svou ženou a třemi dětmi.Jednou když šel v noci domů,přepadl ho v malé uličce bandita.
"Dej mi všechny tvé peníze!"oslovil ho bantita,"nebo zemřeš."
Martos mlčel a bandita zaútočil.Martos se vyhl vzal mu dýku a probodl mu hruď.
"Co sem to udělal?"zeptal se sám sebe Martos
"Co sem to udělal?"zopakoval.
Martos šel do kostela pro odpuštění u nejvyššího boha Hephasta.ten se mu zjevil a řekl že pro očištění své duše musí splnit 10 těžkých úkolů.
"Splň je,tvá duše bude očištěná,a rodina volná."řekl duch a zmiznul.
"Cože?"zeptal se Martos,"rodina svobodná?"
Martos došel domů.Byl prázdný.
"Haló?"zakřičel Martos,"už chápu co myslel tou slobodnou rodinou."
"Co je tohle?"podíval se na stůl kde býl zrolovaný pergamen.
"Tvůj první ůkol bude jenom pro tvoji ochranu.Musíš si koupit zbroj a meč."četl Martos.
Martos šel na tržiště kde si koupil lehkou zbroj a meč.Vytáhlv meč z pochvy.Okolo čepele byl zrolovaný další pergamen.
"Tvůj druhý úkol prověří tvou mysl.Musíš najít ve městě vlčí hlavu a vstoupit do ní."četl Martos.
"To přece nedává zmysl.Vstoupit do vlčí hlavy."udivil se Martos,"no co už,začnu hledat."pomyslel si Martos a začal hledat.
Chodil po městě,díval se okolo sebe a přemýšlel nad tím,co tím mohl bůh Hephastos myslet.Zrazu se rozhlédl vedle sebe a zahlédl vstup do kanalizace na kterém byl vyryta vlčí hlava.
"Ahá!"pomyslel si Martos
Vstoupil do dveří,no kanalizace tam nebyla,byla tam temná síň,kterou osvětlovali dvě pochodně.Před ním stály velké dveře z klikou na niž visel další pergamen.
Martos začal číst:"Tenhle úkol prověří tvou sílu."
Když Martos dočetl objevili se vedle něho velké pootevřené dveře.Martos vykukl spoza nich a viděl velkého trola s klíčem pověšeným na krku.
Martos se tiše rozběhl a než si ho troll stihl všimnout,sekl ho do nohy.
Troll pomalu a neohrabaně mával kyjem sem a tam
,až netrefil Martose do hrudě.Martos spadl no rychle se zvedl a začal sekat trollovi do nohy.troll se chytil za nohu,zatím co mu Martos sekal do té druhé.Troll spadnul na zem a Martos mu usekl hlavu.Sebral mu klíč a vrátil se zpět do místnosti se zavřenými dveřmi.Když vstoupil,dveře do místnosti s trollem se zavřeli a zmizli.Martos otevřel velké dveře a za nimi dlouhá chodba s neuvěřitelným množstvem pastí.Na stěně vedle neho visel pergamen z nápisem:myslím že úkol je jasný.
Martosovi se začalo zdát trochu podezřivé že si s ním bůh Hephasto takhle pohrává.Ale chtěl osvobodit rodinu a tak se pustil do třetího úkolu.

- plug1
- Lv.24
- Dal poděkování: 225 poděkování
- Dostal poděkování: 310 poděkování
Re: Očista
Pěkný, už se těším na další část 

╔═╗✩✩✩✩✩✩✩✩✩✩✩✩
║═╬╦╦═╦═╦═╦══╦═╦═╗
╠═║║║╬║╩╣╔╣║║║╬║║║
╚═╩═╣╔╩═╩╝╚╩╩╩╩╩╩╝
✩✩✩✩✩✩✩✩✩✩✩✩✩
© plug1 2014 - všechna práva vyhrazena
║═╬╦╦═╦═╦═╦══╦═╦═╗
╠═║║║╬║╩╣╔╣║║║╬║║║
╚═╩═╣╔╩═╩╝╚╩╩╩╩╩╩╝
✩✩✩✩✩✩✩✩✩✩✩✩✩
© plug1 2014 - všechna práva vyhrazena
- ThePunisher
- Lv.7
- ThePunisher
- Lv.7
Očista část 2.
Martos stál v dlouhé chodbě a předním mnoho pastí.Martos se přiblížil k první pasti,hojpající se sekerovité čepeli.Postavil se na milimetr před ni a vytáhl z kapsy kapesník a dal ho k pasti hned jak past přetla kapesník udělal hbytí krok a vyhel se první pasti.Druhá past byla mnohem težší.Dvě rotující ozubené klády hýbající se sem horu a dolů.Klády jezdili nahoru a dolů a v polovici se střetli.Martos toho využil a když byly u sebe nechali prostor u podlahi a Martos podlezu spodem,přičemž zacítil jak se jeden ostrý hrot zaryl do jeho chrbta.Další past byla jednoduchá,10 sloupú vystřelujících po celé výšce místnosti.Martos si všimnul že vždy jeden sloup nestřílí,a tak vždy když šli sloupy vystřelit posunul se na místo kde nestříleli.Před ním stály masivní dveře,otevřel je a před sebou viděl město.Ale ne své rodné město ale velké pouštní město přišel k němu zahalený muž v róbě,takže mu neviděl do tváře.
"Tohle je pro vás."řekl,podal mu pergamen a zmiznul v davu.Martos si přečetl pergamen na kterém stálo:další úkoly bys sám nezvládl a tak si musíš najít pomocníka,to je tvůj čtvrtý úkol.Martos chodil po městě a nevěděl jak si má toho pomocníka najít.Skusil jít mimo města a tam vidí muže bojovat ze skřetama.Bylo to dvá na jednoho.Martos přistoupil zezadu k jednomu skřetovi a probodl ho,druhý se obhlédl a ve chvilce jeho nepozornosti ho ten muž zabil.
"Děkuju,zachránili ste mi život."poděkoval za záchranu muž.
"Nemáš zač,sem Martos,a schánim společníka abych mohl vyslobodit moji rodinu."zeptal se ho Martos.
"Nejprv mi řekni svůj příběh."zasmál se muž,"a jmenuju se Sirius.
"Takže,začalo to kdyžsem šel domů a přepadl mně jeden bandita kterého sem omylem v sebeobraně zabil.A tak sem prosil o odpuštění u boha Hephasta,který mi za to sebral rodinu a chce abych splnil 10 úkolů,a když je splním tak propustí moji rodinu a očistí moji duši."vyprávěl svůj příběh Siriusovi Martos.
"Nějak se mi nezdá že by ti bůh vzal rodinu."zamyslel se Sirius.
"Mně se to taky nezdá."odpověděl Martos.
"No to teď nechme plavat a vydejme se splnit pátý úkol."řekl Martos.
to be continued =D
Martos stál v dlouhé chodbě a předním mnoho pastí.Martos se přiblížil k první pasti,hojpající se sekerovité čepeli.Postavil se na milimetr před ni a vytáhl z kapsy kapesník a dal ho k pasti hned jak past přetla kapesník udělal hbytí krok a vyhel se první pasti.Druhá past byla mnohem težší.Dvě rotující ozubené klády hýbající se sem horu a dolů.Klády jezdili nahoru a dolů a v polovici se střetli.Martos toho využil a když byly u sebe nechali prostor u podlahi a Martos podlezu spodem,přičemž zacítil jak se jeden ostrý hrot zaryl do jeho chrbta.Další past byla jednoduchá,10 sloupú vystřelujících po celé výšce místnosti.Martos si všimnul že vždy jeden sloup nestřílí,a tak vždy když šli sloupy vystřelit posunul se na místo kde nestříleli.Před ním stály masivní dveře,otevřel je a před sebou viděl město.Ale ne své rodné město ale velké pouštní město přišel k němu zahalený muž v róbě,takže mu neviděl do tváře.
"Tohle je pro vás."řekl,podal mu pergamen a zmiznul v davu.Martos si přečetl pergamen na kterém stálo:další úkoly bys sám nezvládl a tak si musíš najít pomocníka,to je tvůj čtvrtý úkol.Martos chodil po městě a nevěděl jak si má toho pomocníka najít.Skusil jít mimo města a tam vidí muže bojovat ze skřetama.Bylo to dvá na jednoho.Martos přistoupil zezadu k jednomu skřetovi a probodl ho,druhý se obhlédl a ve chvilce jeho nepozornosti ho ten muž zabil.
"Děkuju,zachránili ste mi život."poděkoval za záchranu muž.
"Nemáš zač,sem Martos,a schánim společníka abych mohl vyslobodit moji rodinu."zeptal se ho Martos.
"Nejprv mi řekni svůj příběh."zasmál se muž,"a jmenuju se Sirius.
"Takže,začalo to kdyžsem šel domů a přepadl mně jeden bandita kterého sem omylem v sebeobraně zabil.A tak sem prosil o odpuštění u boha Hephasta,který mi za to sebral rodinu a chce abych splnil 10 úkolů,a když je splním tak propustí moji rodinu a očistí moji duši."vyprávěl svůj příběh Siriusovi Martos.
"Nějak se mi nezdá že by ti bůh vzal rodinu."zamyslel se Sirius.
"Mně se to taky nezdá."odpověděl Martos.
"No to teď nechme plavat a vydejme se splnit pátý úkol."řekl Martos.
to be continued =D

- ThePunisher
- Lv.7
ty časti sú malé pretože ich bude veľa,asi každý deň jedna.Ja viem že sa mi to do toľkých častí nevýde ale tým,že splní úlohy to neskončí

- Johanides
- Lv.23
- Dal poděkování: 32 poděkování
- Dostal poděkování: 43 poděkování
je to pekne ale pekne ta prosim popracuj na pravopise a uprave

Nádej zomiera posledná. Prvý zomiera nepiateľ
End of the story - už len na fóre
100lv dosiahnutý 27.7.2011 war Johanides
Paris 4ever
End of the story - už len na fóre
100lv dosiahnutý 27.7.2011 war Johanides

- ThePunisher
- Lv.7
- BlackHunter
- Lv.16
- Dal poděkování: 4 poděkování
- Dostal poděkování: 1 poděkování
Johanides je tiež SlovákThePunisher píše:ja som Slovák ja neviem váš pravopis

Ale inak príbeh v pohode

Ďakujem JeSTeRSK za parádny podpis

Come Here You Fucking B@#ch!
- ThePunisher
- Lv.7
Očista část 3.
"Hele,pergamen."ukázal Sirius na pergamen ležící na zemi.
Martos pergamnen zvedl a přečetl si ho.
"Píše se tam,že pátý úkol prověří naši tímovou práci."řekl Martos
"Čti dál."nabádal ho Sirius.
"Před vámi je velká budova.Vstupte do ní."četl Martos.
"Já žádnou budovu nevidím."podivil se Sirius.
Jakmile Sirius dopověděl větu,zjevila se před nimi obrovská budova.
Vstoupili do budovi a před sebou viděli draka.

Rudý drak je zahlédl a vychrlil ohnivou kouli která je těsně minula.Martos vytasil meč,a rozběhl se přímo do draka.Na poslední chvíli zabočil a pořezal draka na prsou.Drak se ani neohlédnul.
"Takhle to nepujde."řekl Sirius vysrašeně.
"To sem si všiml."sarkasticky odpověděl Martos.
"Mám plán."řekl Martos.
"Jaký."zeptal se Sirius.
Martos neodpověděl a rozběhl se po drakovi.Vyhl se třem ohnivím koulím.Drak se chystal Martose sežrat,když se o to pokusil,Martos se mu vyhl a těsně minul jeho krk.Otočil se a rozběhl se k Siriusovi,zastal a povídá:
"Tímová práce.Já ho vylákám a hlavu mu usekneš ty."
"To nepujde,má tvrdou kůži a já mám jen podomácku vyrobený meč."oznámil Sirius.
"Tak to uděláme víc než jednou."řekl Martos a rozběhl se k drakovi.
Drak se zas napřáhl kousnul a Sirius mu sekl do krku.Drak zařval a vrhnul po Siriusove ohnivou kouli.Sirius se lehce vyhnul a zařval:"Znovu!"
Martos se zas rozběhl k drakovi,vyhýbal se ohnivím koulím,a všimnul si že drak nechce udělat stejnou chybu dvakrát.
"Co budeme dělat?"zeptal se Martos,který se už s tažkostemi vyhíbal ohnivím koulím.Sirius se napřáhl a hodil mečem po drakovi.Martos už nevládal a padl na zem.Meč zasáhl Draka do tlamy.Drak zařval začal se svíjet a padl.Vyčerpaný Martos se zvedl a všimnul si pergamenu na zdi.
"Splnil si pátý úkol,gratuluji,zasloužíš si odměnu."četl Martos.
na zemi se objevili dva velké a ostré meče.

"Hele,pergamen."ukázal Sirius na pergamen ležící na zemi.
Martos pergamnen zvedl a přečetl si ho.
"Píše se tam,že pátý úkol prověří naši tímovou práci."řekl Martos
"Čti dál."nabádal ho Sirius.
"Před vámi je velká budova.Vstupte do ní."četl Martos.
"Já žádnou budovu nevidím."podivil se Sirius.
Jakmile Sirius dopověděl větu,zjevila se před nimi obrovská budova.
Vstoupili do budovi a před sebou viděli draka.

Rudý drak je zahlédl a vychrlil ohnivou kouli která je těsně minula.Martos vytasil meč,a rozběhl se přímo do draka.Na poslední chvíli zabočil a pořezal draka na prsou.Drak se ani neohlédnul.
"Takhle to nepujde."řekl Sirius vysrašeně.
"To sem si všiml."sarkasticky odpověděl Martos.
"Mám plán."řekl Martos.
"Jaký."zeptal se Sirius.
Martos neodpověděl a rozběhl se po drakovi.Vyhl se třem ohnivím koulím.Drak se chystal Martose sežrat,když se o to pokusil,Martos se mu vyhl a těsně minul jeho krk.Otočil se a rozběhl se k Siriusovi,zastal a povídá:
"Tímová práce.Já ho vylákám a hlavu mu usekneš ty."
"To nepujde,má tvrdou kůži a já mám jen podomácku vyrobený meč."oznámil Sirius.
"Tak to uděláme víc než jednou."řekl Martos a rozběhl se k drakovi.
Drak se zas napřáhl kousnul a Sirius mu sekl do krku.Drak zařval a vrhnul po Siriusove ohnivou kouli.Sirius se lehce vyhnul a zařval:"Znovu!"
Martos se zas rozběhl k drakovi,vyhýbal se ohnivím koulím,a všimnul si že drak nechce udělat stejnou chybu dvakrát.
"Co budeme dělat?"zeptal se Martos,který se už s tažkostemi vyhíbal ohnivím koulím.Sirius se napřáhl a hodil mečem po drakovi.Martos už nevládal a padl na zem.Meč zasáhl Draka do tlamy.Drak zařval začal se svíjet a padl.Vyčerpaný Martos se zvedl a všimnul si pergamenu na zdi.
"Splnil si pátý úkol,gratuluji,zasloužíš si odměnu."četl Martos.
na zemi se objevili dva velké a ostré meče.

-
- Lv.40
- Dal poděkování: 3576 poděkování
- Dostal poděkování: 845 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Suko201 « čtv 5:10 pm »

@
TomasFoxx « čtv 4:05 pm »

@
diver « čtv 3:34 pm »

@
Suko201 « čtv 3:07 pm »

@
diver « čtv 2:01 pm »

@
Suko201 « čtv 11:21 am »