Lovecké mise

Kvalitně zpracované návody, které Vám odpoví na otázky ohledně vývoje postavy.
Nejužitečnější: Vedení, Lovecké mise, Vše o koních a jezdeckých zvířatech
Odpovědět
Saggitarius
Game Administrator
Game Administrator
Dal poděkování: 8 poděkování
Dostal poděkování: 2987 poděkování

Lovecké mise

Příspěvek od Saggitarius » ned 13. čer 2010 3:40:04

Lovecké mise
Počínaje levelem 50 si Vás až do levelu 98 bude s každou získanou úrovní bude lovec Yang-Shin, kterého naleznete ve druhých vesnicích. Jeho úkolem je verbovat bojovníky, kteří mu budou pomáhat korigovat počty přemnožených příšer po celém císařství Ekura. Jakmile dovršíte požadovaný počet zabití, dostanete za odměnu body zkušeností.

Jednotlivé mise je možno kdykoliv ukončit či přeskočit a není tak povinným úkolem.Tento úkol není vůbec jednoduchý, nicméně odměny jsou lákavé. Kde se monstra nalézají sděleno není a je nutné si je najít. Úkol nemusí být splněn v daném levelu a nemá to vliv na velikost odměny.
Přejeme mnoho úspěchů v lovení.

Seznam přemnožených monster, které Vám bude lovec postupně zadávat:
  • Démoní šamany
  • Zombie přízraky
  • Ledový hmyz
  • Spárované jedovaté pavouky
  • Zombie psi
  • Driády
  • Duchy plamenů
  • Zombie
  • Ohnivé válečníky
  • Sekýrníky
  • Zombie bojovníci útrapy
  • Červené pařezy duchů
  • Červené driády
  • Zombie válečníci útrapy
  • Tisícibojovníky
  • Zombie lučišnice útrapy
  • Červené vrby duchů
  • Zombie veliltelé útrapy
  • Nebeské lehové koně
  • Zombie bojovníci s kosou
  • Nebeské rohaté plejtváky
  • Zombie lučištníci
  • Nebeský ledový hmyz
  • Zombie oštěpaři
  • Červené zlé stromy
  • Zombie mágové
  • Nebeské sněhové koule
  • Zombie velitelé
  • Nebeští ledoví muži
  • Zombie duchové
  • Nebeští sněhuláci
  • Zombie generálové
  • Nebeští ledoví golemové
  • Zombie válečníci s kosou
  • Zombie vrchní lučištníci
  • Nebeští vojáci
  • Zombie vrchní oštěpaři
  • Nebeští královští vojáci
  • Zombie vrchní mágové
  • Nebeští duchovní
  • Zombie vrchní velitelé
  • Nebeští komandanti
  • Zombie vrchní duchové
  • Nebeští vojáci Zin
  • Zombie vrchní generálové
  • Nebeští královští vojáci Zin
  • Nebeští duchovní Zin
  • Nebeští komandanti Zin
[GA]Saggi
Ekura tým

Pokud máte nějaký problém, kontaktujte nás na http://www.ekura.cz/herni_ucet/support

Electrix
Lv.22
Lv.22
Dal poděkování: 172 poděkování
Dostal poděkování: 955 poděkování

Kalkulátor loveckých misí

Příspěvek od Electrix » stř 16. lis 2011 18:10:50

Kalkulátor loveckých misí
V poslední době se nám tu často opakují dotazy typu „Kolik BZK dostanu za lovecký XXX?“, „Kolik musím udělat loveckých na level XX?“, nebo „Kde najdu příšeru XXX k loveckému úkolu?“. Rád bych všechny odpovědi na tyto otázky shrnul v malé webové aplikaci ;-).

Co jsou lovecké mise?
Lovecké úkoly jsou mise, které vám bude počínaje levelem 50 zadávat NPC Yang-Shin (ObrázekBokjung 481,329; ObrázekBakra 366,389; ObrázekJayang 564,60). Jedná se o 47 úkolů, aby jste mohli dělat úkol následující, je vždy potřeba předchozí dodělat, nebo jej ukončit (konverzací s NPC). Protože jde o lov přemnožených monster, nelze získat odměnu za méně, než 100 zabitých kusů. Na druhou stranu, pokud jich zabijete více, než 350, odměna už se nenavyšuje, aby jste je úplně nevyhubili.

Jaké jsou odměny?
Odměnou za splnění jsou body zkušeností (BZK). Jestliže pobijete všech 350 monster, čeká vás odměna o velikosti 50% BZK z následujícího levelu (tedy například za splnění úkolu Lv. 50 dostanete 50% BZK nutných pro přechod z Lv. 51 na 52). Odměny za menší množství zabitých monster nejsou přímo úměrné jejich počtu, například za 100 zabitých kusů obdržíte jen zhruba 5%. Pokud se tedy chcete dozvědět něco konkrétního o úkolu, není nic jednoduššího, než kliknout na následující odkaz:

:arrow: Spustit kalkulátor

Dozvíte se v něm jak se příšery jmenují, kde je naleznete, jaké bonusy na ně platí a především, kolik % BZK bude splnění úkolu představovat na Vašem levelu. Pokud si nebudete vědět rady, co do kterého políčka zadat, stačí najet myší na popisky s černým pozadím a zobrazí se nápověda.

Má to nějaký háček?
:!: Dejte si pozor při přechodu na další level! Hotová lovecká mise Vám sice level dokončí, ale už nedostanete BZK do levelu dalšího. Doporučuji vždy konec levelu expit normální cestou (na příšerách), jinak se zbytečně připravíte o část odměny.
:!: Při plnění loveckých misí je třeba si uvědomit, že mohou být v konfliktu s jinými úkoly (biolog, knihy misí). V takovém případě je nejprve potřeba dodělat biologický úkol/misi a až poté pokračovat v plnění loveckého.
:!: Na velikost odměny má vliv pouze počet zabitých monster. Předměty jako prsten zkušeností, kniha vůdce, ani prémiový balíček počet obdržených BZK neovlivňují!

Další užitečné odkazy:
Mapa Zaniklé říše, Oficiální Atlas.

:!: Upozornění: Jestliže Vám nejde kalkulátor spustit, zkontrolujte, jestli nemáte v prohlížeči vypnutý JavaScript. Je také možné, že Vám poskytovatel připojení blokuje přístup na danou doménu. V tomto případě použijte nějaký zdarma dostupný proxy server (např. Proxify), nezapomeňte v něm ale povolit skripty.

Přeji hodně zábavy při plnění loveckých misí! ;-)
Naposledy upravil(a) Electrix dne čtv 17. lis 2011 21:34:30, celkem upraveno 1 x.
Návody: Bonusy I. | ObrázekBonusy II. | Biolog | Těžba | Vedení | Talismany
Pomocníci: Skillculator(Obrázek) | ObrázekExpulator | Lovecké(Obrázek) | Mapa pokladu | Dračí věci | Prům. & Pošk. | Dračí věci | Točení bonusů

„Pouze život, který žijeme pro ostatní, stojí za to.“ - [A. Einstein]

Odpovědět

• You do not have permission to post in chat.
@ Pitulix « ned 11:49 pm »
A co takový Medvýdek Pů? :D
@ NikolAstrid « ned 11:32 pm »
@schvarz,  Neurážej ten nebohý chatGPT takovým přirovnáním... :D
@ Mionix « ned 12:39 pm »
@schvarz:-D
@ Suko201 « sob 7:39 pm »
schvarz píše: Ať mi nikdo netvrdí, že Medvídek není rozhraní ChatGPT pro zdejší fórum. Odmítám tomu věřit.
taky si to tolikrát říkám..možná to je nějaký pomocný bot ekury :-)
@ Dejvx « sob 5:29 pm »
@schvarz:D
@ schvarz « sob 5:05 pm »
Ať mi nikdo netvrdí, že Medvídek není rozhraní ChatGPT pro zdejší fórum. Odmítám tomu věřit.
@ Jeeza « čtv 11:29 pm »
Všechno jde když se chce. :D
@ fyxicek « čtv 10:08 pm »
Bisky píše: V aréně přežití lze nově vytvářet skupiny bez nutnosti dodržet maximální rozdíl levelů. Do skupiny můžete tedy přijímat postavy jakékoliv úrovně. Detail údržby naleznete na https://www.ekura.cz/patchlog :hello:
Za me supr, diky. Jen jsem jelen z jedne veci, pred tydnem jsem s timhle “napadem” prisel s udelal tiket a z odpovedi, kterou jsem na nej dostal jsem pochopil, ze to nejde a za tyden je to pridano do hry..
@ Elear « čtv 5:58 pm »
nefunguje to :D
@ gagefranjo « čtv 5:33 pm »
bomba paráda :-)
@ Bisky « čtv 2:54 pm »
V aréně přežití lze nově vytvářet skupiny bez nutnosti dodržet maximální rozdíl levelů. Do skupiny můžete tedy přijímat postavy jakékoliv úrovně. Detail údržby naleznete na https://www.ekura.cz/patchlog :hello:
@ Suko201 « pon 2:39 pm »
Diky za info , Mio.
@ Mionix « pon 2:37 pm »
Tma byla opravena. Bohužel se nám zatím nepodařilo odhalit, proč po čtvrtku nejdou v Entu použít pečetě. Do této části hry se nesahalo. Nějaký šotek. Bádáme dál.
@ Nejko123 « pon 9:41 am »
Nastala doba temnoty
@ Suko201 « pon 9:00 am »
Dobre ranko , proc nevyslo slunicko na Ekure ?
@ Mionix « ned 8:34 am »
@Elear,  Je to chyba. Předával jsem GA k opravě.
@ Elear « sob 9:09 pm »
Už nejde použiť VIP pečať pri plneni ent biológa ? Alebo je to len nejaká chyba u mňa ?
@ Medvidek « pát 9:59 pm »
schvarz píše: A teď nevíte, jestli jsem napsal něco sprostýho a někdo to smazal
Zdravím, přesně tak o to jde. Pokud budu "sprosták", pak si můžu myslet něco sprostýho, ale to pak nedělá sprostáka z vás ale ze mě :-) Nu a pokud jste napsal vtip, pak se nic neděje, jen zustane otázka o jaký vtip šlo a na čí účet se máme smát - a pokud se o to takhle budu zajímat, pak se ostatní budou bavit opět ne na váš účet, ale jen a pouze na můj - s tím tak nějak musím počítat. PRoto se neurazím a budu nad věcí .. ale to neřešte co brumlá méďa ... :-) Příjemnou zábavu nejen ve vám všem přeje brumla :-)
@ kovardominik « pát 7:58 pm »
:D
@ schvarz « pát 7:36 pm »
A teď nevíte, jestli jsem napsal něco sprostýho a někdo to smazal
@ schvarz « pát 7:36 pm »
xxx
@ kovardominik « stř 7:28 pm »
jako ukázkový čech na dovolené, igelitka kaufland, pivo v ruce, ponožky v žabkách, prostě dokonalé
@ schvarz « stř 12:23 pm »
neasi, to je zlato - fakt, že jste to neocenili, je zločin
@ kovardominik « stř 6:20 am »
za mě je jasným vítězem fotografické soutěže Powerm
@ kovardominik « pon 3:03 pm »
to je hluboký....
@ Medvidek « pon 12:56 pm »
Zdravím - úvaha pro dnešní den - Nikdy věci ani skutečnost není taková, jakou jí vidíme svýma očima. Protože to je jen to co my chceme vidět - ne skutečnost. Stačí se nad věci povznést, brát to s notnou dávkou nadsázky a najednou nám věci které jsme vůbec nemohli vidět vyvstanou okamžitě na očích .... :-):-)
@ O3VRS « pon 11:04 am »
xxx
@ Mionix « pon 9:14 am »
xxx
@ Skullhlav « pon 8:37 am »
xxx
@ Powerm « ned 8:44 pm »
:)
@ Medvidek « ned 7:54 pm »
Pokud řešíme orientaci lidu - potom nemůžeme vidět možná jejich bídu. Mají pčání, svoje touhy, nedělejme si z nich slouhy. :-) Dneska mě chytá zas básnické střevo - no nic, mejte se fajn .-)
@ Mionix « ned 7:52 pm »
@Keriden,  Pardon. TransGandalf. :-D
@ Keriden « ned 7:51 pm »
Mionix píše: A Gandalf šedý nebo bílý?
to je rasistické Mio. V dnešní době je to neutrální nebo duhová barva 😅
@ Medvidek « ned 7:46 pm »
Nezáleží přeci na barvě, ale na herní - zábavě. To co tvoří dobrou pařbu - nejsou barvy - ale komunita (hráči) přec. Bez nich to prostě také nejde, ale nanávidět se, hádáat se, to je možná důvod proč ta hra zajde ... :-)
@ Mionix « ned 7:39 pm »
A Gandalf šedý nebo bílý?
@ Medvidek « ned 7:37 pm »
Gandalf to je jiná liga, možná píše kde je chyba. :-) Může to být jakkoliv, ale hádat se, nenávidět se i ve hře - NIKOLIV :-)
@ Skullhlav « ned 7:32 pm »
Gandalf by ti na to něco řekl
@ Medvidek « ned 7:29 pm »
Situace byla skvělá, a kde a kdy nastala výrobní chyba? Není třeba chyba lávky, vyvolávat zbytečné hádky? Podstatné je účel přece, přejít v klidu po nebezpečné řece ... :-)
@ Skullhlav « ned 7:18 pm »
Keriden píše:
Mionix píše: @Skullhlav,  Nedělal jsi lávku v Troji?
tak už vím proč ty haly tak padají 🤣
Výrobní chyba 😂
@ Skullhlav « ned 7:16 pm »
Praha není moje působiště, vlastně ani ČR
@ Mionix « ned 7:16 pm »
@Keriden,  Já tím chtěl jen naznačit, že jeho práce kontroluje korm něj dalších xy lidí. Zde není nikdo jiný krom GA. Tak že přiznávám, ano zapomínají se resetovat flagy na eventy. Neb hráči neskončí minulý event doděláním úkolu, ale třeba v půlce.
@ Keriden « ned 7:11 pm »
tak už vím proč ty haly tak padají 🤣
@ Mionix « ned 7:09 pm »
@Skullhlav,  Nedělal jsi lávku v Troji?
@ Skullhlav « ned 7:08 pm »
To je jejich problém že mají na to jednoho člověka, no o té údržbě bych pomlčel když se tu náhodou objevím a je nějaký event tak to nefunguje. Chtěl bych vidět těch 100 aktivních hráču. Projektant ocelových konstrukcí.
@ kovardominik « ned 7:01 pm »
Tím jsem myslel obecně, ne někoho konkrétně
@ kovardominik « ned 6:59 pm »
nejhorší je že jeden kokos je víc "vidět" než sto hráčů, kteří si vaší práce váží, jsou vděční za každý event jen o sobě nedávají vědět. A věřtě že takový existují
@ Mionix « ned 6:52 pm »
@Skullhlav,  By mě zajímalo, co ty děláš? :-)
@ fyxicek « ned 6:37 pm »
Skullhlav píše: Za takovou "práci" bych dostal padák
opravdu nevidíš, co vše je potřeba i pouhopouhému provozu serveru v jednom člověku toho má opravdu Saggi hodně.
@ Skullhlav « ned 6:30 pm »
Za takovou "práci" bych dostal padák
@ schvarz « sob 9:25 pm »
@ Medvidek « sob 9:00 pm »
Mionix píše: Musíte všichni pochopit jednu věc. Všichni v týmu krom GA + GP, kteří to mají jako primární práci, my všichni ostatní máme také reálné práce, studia, vlastní životy, někteří děti, rodiny. A někteří opravdu nálož. Přál bych vám vědět, kde kdo dělá, kolik hodin denně, co a jak, jak se najezdí a tak podobně. Pak prostě přijdeme, máme čas a řekneme si, že něco pro hráče uděláme. A šup, je tu opět negace, kritika. Co vám mám vykládat? :-)
Zdravím, skutečně ted jen v žertu - znám váš postoj k eventům - ale napadl mě takový speciální ... mohl by se jmenovat - třebááá Zachranme Bisky :-) (Jméno je smyšleno, nejedná se o konkrétní osobu) - a tato osoba by byla uvězněna zlým demonem chaosu. Hráčským úkolem by bylo jí zachránit, mohli bysme se urážet, psát vulgarity, pomlouvat, zbytečně se mlátit hlava nehlava apod. Jenže, čas by se nám přesně tímhle krátil, tzn, odečet času pro záchranu oné postavy by se zkracoval za každou zbytečnoz půtku, vulgaritu atp.(podobné steepl.. A ta otázka zůstává stále stejná - dokážeme jí pak zachránit? :-) Jinak jistě že to chápu, i když to je asi zvláštní .... :-))
@ LittleNessa « sob 7:41 pm »
Ahoj, pomohl by mi někdo hodný najít URL adresy červené vlajky do popisku na profil zde? :)
@ fyxicek « sob 7:41 pm »
Já bych upřímně to, co jsem napsal já jako kritiku neviděl. Já tu byl, mně to nevadilo, spíše jsem vysvětloval, proč to mělo menší účast.
@ Mionix « sob 7:38 pm »
Musíte všichni pochopit jednu věc. Všichni v týmu krom GA + GP, kteří to mají jako primární práci, my všichni ostatní máme také reálné práce, studia, vlastní životy, někteří děti, rodiny. A někteří opravdu nálož. Přál bych vám vědět, kde kdo dělá, kolik hodin denně, co a jak, jak se najezdí a tak podobně. Pak prostě přijdeme, máme čas a řekneme si, že něco pro hráče uděláme. A šup, je tu opět negace, kritika. Co vám mám vykládat? :-)
@ Medvidek « sob 6:24 pm »
fyxicek píše: Nemyslím si, že by byl problém aktivity lidí, spíš ten event byl oznámen 1,5hod předem v pátek odpoledne a byl v 16:00, kdy většina bych si troufl říct je stále ještě v práci.
Zdravím, pokud to něčemu pomůže tak s tímto názorem naprosto souhlasím. Možná to je problém. Ale opět, co navhnout nějaký způsob - řešení? Tak aby jsme si to mohli zahrát my všichni? To není kritika, jen názor. A vlastně, co když ony 2 nebo kolik, eventů byly spuštěny vlastně jako dárek admin. týmu nám - sice ne všem, ale těm, kteří chodí do školy. Jako ukončení prázdnin. A všimněme si prosím ohlasu ... takže já i přesto že mám reálný život, práci, a i jiné zájmy, přesto všem co se podíleli a podílejí nejen na spuštění eventů mnohokrát děkuji. Za zájem a zpestření hry pro nás hráče .. :-)
@ fyxicek « sob 5:29 pm »
Nemyslím si, že by byl problém aktivity lidí, spíš ten event byl oznámen 1,5hod předem v pátek odpoledne a byl v 16:00, kdy většina bych si troufl říct je stále ještě v práci.
@ Suko201 « sob 1:22 pm »
a pane medvidek ,neberte to nějak moc urážlivě ,ale vždy když sem něco napíšete ,tak žiju v domnění ,že máte v hlavě slušný paskvil. Však to se občas nedá ani číst
@ Suko201 « sob 1:21 pm »
Medvidek píše:
MoCKeR píše: Zmrtvýchvstání :D za tu aktivitu jaka je na hre by ste meli davat OX 2x za den ..hraje tu 10 lidi a z toho pujdou behat po mapach tak 3 :D chce to víc kreativity né zapínat event jen proto že ukažou že neco delaji ...klk lidi tohle muže bavit? steeplechase tohle sou eventy ktere máte delat..ne hledani vlajek tvl :D :D
Zdravím, J.K.N. ježíš kristus nazaretský - zmrtvých vstání - to je tematické. To že to mnozí nechápou, je mimo. 10 lidí? Fakt vážně? A kde je důkaz? Ano - to je problém, kdy zapnout event, jelikož je tu reálný život, a mnohdy i práce. Takže všední prac. dny - to moc lidí hrát nebude, Ale děti to hrát mohou ... Bavit? Pokud vás to nebaví, vypněte hru, PC a prosím, běžte s kamarádky a kamárdkama ven. Je krásné počasí a vyvětrá to hlavu. A nezapomente se zmínit o Ekuře. Že pomalu mnoho propadá závislosti na hře. A co od kámočů uslyšíte ... to pane bude ale překvapení, pak možná přehodnotíte některé ty uštěpačné komenty ... :-):-)
no v all chatu bylo napsáno ,že se účastnilo 13 lidí. Což je mnohem méně než OX ,nebo steepko minule (minule bylo myslím cca 36 účastníku )
@ MoCKeR « sob 12:23 pm »
Skullhlav píše: @MoCKeR,  Ony se dělají holky pro takové individua jako seš ty jo? Nekecej :D A zrovna ty se máš od dětí co naučit měl by ses jim víc věnovat. Hlavně si žádné neudělej to by tahle planeta už nevydržela :*
hahaha to bylo vtipne (?) ty si žádne nedelej..at tu pak nepišu stejne ho*na jako ty
@ Skullhlav « sob 12:18 pm »
@MoCKeR,  Ony se dělají holky pro takové individua jako seš ty jo? Nekecej :D A zrovna ty se máš od dětí co naučit měl by ses jim víc věnovat. Hlavně si žádné neudělej to by tahle planeta už nevydržela :*

Who is chatting

offline Hakan 
offline Mionix