Shaman - Swamp Jedna Otázka ?
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
- Soundwave
- Lv.6

- Dal poděkování: 1 poděkování
Shaman - Swamp Jedna Otázka ?
Čo sa týka (pvp) bonusoch
Dávať 8int+10príšery
ALEBO
Dávať 75/10príšery
Alebo mať dve výbavy ? Jedna s int a druha s hodnotou útoku ? (+10%príšery)
Prosím vyriešte mi tuto dilemu =)) ,
Dávať 8int+10príšery
ALEBO
Dávať 75/10príšery
Alebo mať dve výbavy ? Jedna s int a druha s hodnotou útoku ? (+10%príšery)
Prosím vyriešte mi tuto dilemu =)) ,
- TS96
- Lv.19

- Dal poděkování: 22 poděkování
- Dostal poděkování: 81 poděkování
Re: Shaman - Swamp Jedna Otázka ?
Záleží jestli jsi šaman drak nebo healer.
Předpokládejme že když se takhle ptáš tak zjevně drak.
Podívej- mám šamana draka-droppera/buffera, a ve výbavě uplně full int (buff 90%), kromě talismanů(zatím).
Takže oni mě berou prd, a já jim celkem slušně.
Můžu to dohnat k dokonalosti, a nabuffit se int, a pak přeházet na 75/10, ale není důvod - beru dost abych je usekal.
Kdybych chodil na meteory tak je to jiná, ale pokud chceš největší výdělek (ezo-plášť) tak 10% a int, do štítu 12 int a do zbraně alespoň nějakou int, a jsi skoro nesmrtelný ale zároveň bereš nemálo.
Takže asi tak
btw. Zkus používat tlačítko edit, boardi ti poděkujou

Předpokládejme že když se takhle ptáš tak zjevně drak.
Podívej- mám šamana draka-droppera/buffera, a ve výbavě uplně full int (buff 90%), kromě talismanů(zatím).
Takže oni mě berou prd, a já jim celkem slušně.
Můžu to dohnat k dokonalosti, a nabuffit se int, a pak přeházet na 75/10, ale není důvod - beru dost abych je usekal.
Kdybych chodil na meteory tak je to jiná, ale pokud chceš největší výdělek (ezo-plášť) tak 10% a int, do štítu 12 int a do zbraně alespoň nějakou int, a jsi skoro nesmrtelný ale zároveň bereš nemálo.
Takže asi tak
btw. Zkus používat tlačítko edit, boardi ti poděkujou
Naposledy upravil(a) TS96 dne úte 17. dub 2012 18:40:46, celkem upraveno 1 x.
- Soundwave
- Lv.6

- Dal poděkování: 1 poděkování
Týka sa to shamana draka 
Naposledy upravil(a) Soundwave dne úte 17. dub 2012 18:53:50, celkem upraveno 1 x.
- bavorak
- Lv.26

- Dal poděkování: 22 poděkování
- Dostal poděkování: 40 poděkování
Ideální by byla jedna buffovací a druhá se 75/10... Ale pořád do přehazovat? Pffff....
Měl by si větší DMG, ale jde o to přehazování
Samozřejmě, že na meteory se to velký DMG hodí, ale na pláště to nepotřebuješ...
E: Aha, zase jsem byl pomalejší....
Měl by si větší DMG, ale jde o to přehazování
E: Aha, zase jsem byl pomalejší....
-
Reavers
- Lv.8

- Dal poděkování: 7 poděkování
- Dostal poděkování: 22 poděkování
Pokud chceš chodit na metiny a seš dračí šaman tak rozhodně 75/10 a bufovací výbavu stačí klidně od lvl.0 a náušky od 54 +9 a třeba v půlce metinu se přebufuj(radši).Pokud chceš plášťovat tak si tam dej int. a nějakej ten průnik.
Pokud seš healer jako já, tak 10/75 s kombinací se sílou a průnikem když nejsou peníze na natočení 75/10,tak to mám já
)
Pokud seš healer jako já, tak 10/75 s kombinací se sílou a průnikem když nejsou peníze na natočení 75/10,tak to mám já
- dragon147
- Lv. 11

- Dal poděkování: 8 poděkování
- Dostal poděkování: 5 poděkování
jedna vybavka 75/10 druha jen s int na buff nebo to vyres tak ze das pul na pul xP
-
nicnevim
- Lv. 18

- Dal poděkování: 2 poděkování
- Dostal poděkování: 28 poděkování
Metiny jdou i bez hodnot, tudíž 8/10. Stačí zelený a zelenkavý elíky a kosti na hodnotu, dá to také hezké číslo. Přehazovat to v půli nebo před každým metinem, to musí být opravdu zábava :-/
- dragon147
- Lv. 11

- Dal poděkování: 8 poděkování
- Dostal poděkování: 5 poděkování
ty máš dost si asi nikdy za samana nehral vid???? naco zeleny na rychlost utoku???? hlavne ze potom vynechava jak ma vic jak cca 158 ....nicnevim píše:Metiny jdou i bez hodnot, tudíž 8/10. Stačí zelený a zelenkavý elíky a kosti na hodnotu, dá to také hezké číslo. Přehazovat to v půli nebo před každým metinem, to musí být opravdu zábava :-/
-
nicnevim
- Lv. 18

- Dostal poděkování: 28 poděkování
Nevíš, za co hraju, tak si to laskavě řikej sousedům ve škole. Šamanům přidává i int do útoku, hádej se jak chceš. A zelenej elík? Proboha, jaký máš lvl, že nemáš zdobený náramek, s kterým na +9 přesáhneš onu hranici rychlosti i kdybys nechtěl? Nehledě na to, že s MH stačí dupnutí z toho osla na ten šutr a když už je to zvíře, které tě neposune, běžet a mrsknout tam jakýkoliv skill. Takže prosím, za šamana mě doopravdy neuč, děkuji.dragon147 píše:ty máš dost si asi nikdy za samana nehral vid???? naco zeleny na rychlost utoku???? hlavne ze potom vynechava jak ma vic jak cca 158 ....nicnevim píše:Metiny jdou i bez hodnot, tudíž 8/10. Stačí zelený a zelenkavý elíky a kosti na hodnotu, dá to také hezké číslo. Přehazovat to v půli nebo před každým metinem, to musí být opravdu zábava :-/
PS: Snad v mých větách není moc interpunkce a chápeš to, když už Tobě to nic neříká
-
Silvester
- Lv.21

- Dostal poděkování: 10 poděkování