Potrefena husa se vždycky ozve,poku si to nepochopil,tak asi nejsi na tolik inteligentní.nepoucitelny píše:Tak mi ukaz, jak se dostane do -Pippi píše:Ano převážně ve válce je nejvíc modrých,ale jak jsem psal,jsou to průměrní hráči,ti doslova rozdávaj body a pro Nás je to spíše velké mínus,tam ani tak nezáleží o počtu postav,ale o tom kdo opravdu na to má luxus pvp výbavu a komplet biologa a jiné maličkosti.Prostě tam opravdu bude k něčemu platný jen hráč s tím,že získá i pro sebe hafo cb a pomůže říši k vítěztví.A těch počet hráčů je stále diskutabilní,protože někteří jdou i do mínusu a to se už nezobrazuje.![]()
A ještě mi dluzis lekci sklonovani.
Dobře dám příklad,někdo má ze svaté -20 bodů(a všichni moc dobře ví že do války musíš mít aspoň 0 nebo víc bodů).Příjde k veliteli a koupí si 20bodů za 1kk ať může do války.Pak příjde do války a nedaří se mu,nedokáže nikoho zabít,ale sám několikrát umře ve válce a rozdá tak body soupeři,ale s tím 0 bodů se už do statistik nezapíše.Už jsi to pochopil nebo potřebuješ pomocný slovník?!Je to jen příklad některých hráču.
PS:S tím skloňováním ,Pippiho´a řekl bych neumět skloňovat slova je horší jak neumět psát i/y