UltimateWhie*** píše:Do malý svatý jsem chodil s
60% obouruče
45% dýka
55% meč
20% šípy
50% magie
a stejně jsem bez kostí ležel během 15s... Samozřejmě myslím v chumlu..
![]() | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Dragonicbuff | DeathKiss | 97 | 4xP | 21 | P | 10 |
Ano díkyasam98 píše:Jediné co tu nebylo řečeno jsou staty tak je sem vypíši
1. SIL
2. VIT
3. POH
4. INT
![]() | JoshP | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
400k+ | Shinsoo | 147 | 5xP | Full | G6 | P | P | 30 |
Jen bych se ještě zeptal. Nemám brát zdobený náhrdelník z bílého zlata místo ametystu? A takže (normální) slzy jsem teď točil jako imbecil zbytečně?Petter píše:Jako mentál si udělej ebenky, ametyst, a bile zlato u zdobenych je to podobně, ale akorat bile zlato vymeniš za střibrny naramek...
Jak bylo psane Obrany na meče dyky obouruče, botky od 65. Nejlíp full lidi a hodně sílypak budeš dávat pecky . Dale pak i eliky nejsou k zahozeeni
Jako mentál ti je průnik kničemu podle mě spíš sílu ale když dáš průnik kouzlem taky jsou to bombishvetseek píše:Jen bych se ještě zeptal. Nemám brát zdobený náhrdelník z bílého zlata místo ametystu? A takže (normální) slzy jsem teď točil jako imbecil zbytečně?Petter píše:Jako mentál si udělej ebenky, ametyst, a bile zlato u zdobenych je to podobně, ale akorat bile zlato vymeniš za střibrny naramek...
Jak bylo psane Obrany na meče dyky obouruče, botky od 65. Nejlíp full lidi a hodně sílypak budeš dávat pecky . Dale pak i eliky nejsou k zahozeeni
A mám jednu čdb 20% rychlost kouzla a 10% průnik. Je mi k něčemu ten průnik, nebo mám házet spíš sílu+rychlost kouzla?
Bílé zlato (náramek) mám 15% magie a 10% průnik bez lidí. Mám vyměnit za 15% magie a 10% lidi?
Celkem bych měl průnik 48% (uvažoval jsem i že vyměním Návrat v čdb za Průnik, pak by to bylo 63%) vyplatí se to na mentálovi?