Změna jména postavy

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
benda01
Lv.6
Lv.6
Dal poděkování: 2 poděkování
Dostal poděkování: 2 poděkování

Re: Změna jména postavy

Příspěvek od benda01 » stř 09. kvě 2012 15:14:55

Rekl bych, ze to nejde. Pokud to neni jmeno vulgarni. Mas si vybrat jedno jmeno a to pouzivat na furt. Ja jmena neresim, a pouzivam stale to me. Co se tyce zmen jmena u postavy, ktera se proda v HM, tak tam bych byl i PRO. Ale za nejaky mensi poplatek.

bavorak
Lv.26
Lv.26
Dal poděkování: 22 poděkování
Dostal poděkování: 40 poděkování

Příspěvek od bavorak » stř 09. kvě 2012 15:22:14

Cepino píše:v zásadě jsem proti, vemte druhý příklad: člověk je nepodstiví, krade, dělá neplechu kamkoliv se připlete, nechce ho žádná říše, žádný cech a náhle si změní jméno a je čistý. Proto říkám ne. Jméno si má člověk pečlivě rozmyslet dopředu a pokud se ti nelíbí u kupované postavy, tak ji nekupuj. Tečka.
Jo, to jo. Ale na HM by to být mohlo. I kvůli tý reputaci, co tady předkládáš. Koupíš postavu nějakýho, víte koho, který dřív kradl, podváděl atd... To ti pak nezbyde nic jinýho, než to zase prodat, protože, jak říkáš, nikde tě chtít nebudou.
Jsem pouze pro možnost změny při koupi z HM!

Pro zakladatele: Zkus napsat ticket, ale nějak slušně a jen se na to zeptej. Třeba ti nějak odpoví. Za zeptání nic nedáš :)
Drop: Sura WP - lv. 125 - Chatra

Cepino
Lv.38
Lv.38
Dal poděkování: 868 poděkování
Dostal poděkování: 1230 poděkování

Příspěvek od Cepino » stř 09. kvě 2012 16:10:57

bavorak píše:
Cepino píše:v zásadě jsem proti, vemte druhý příklad: člověk je nepodstiví, krade, dělá neplechu kamkoliv se připlete, nechce ho žádná říše, žádný cech a náhle si změní jméno a je čistý. Proto říkám ne. Jméno si má člověk pečlivě rozmyslet dopředu a pokud se ti nelíbí u kupované postavy, tak ji nekupuj. Tečka.
Jo, to jo. Ale na HM by to být mohlo. I kvůli tý reputaci, co tady předkládáš. Koupíš postavu nějakýho, víte koho, který dřív kradl, podváděl atd... To ti pak nezbyde nic jinýho, než to zase prodat, protože, jak říkáš, nikde tě chtít nebudou.
Jsem pouze pro možnost změny při koupi z HM!

Pro zakladatele: Zkus napsat ticket, ale nějak slušně a jen se na to zeptej. Třeba ti nějak odpoví. Za zeptání nic nedáš :)
No dle mého názoru by se dalo i toto zneužít a člověk by si koupil postavu sám sobě a změnil nick.
ObrázekCepino19731RenegatObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Obrázek WP suraObrázek150HotovoPPPM6

XSUGIX
Lv.4
Lv.4
Dal poděkování: 4 poděkování
Dostal poděkování: 1 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od XSUGIX » stř 09. kvě 2012 17:10:27

tak určitě ne... nějaký syčák krade postavy a poté si změní nick a může krást na nečisto..
Obrázek

XSUGIX už není můj....již patří stelimu...!!

Azaret
Lv.16
Lv.16
Dal poděkování: 37 poděkování
Dostal poděkování: 30 poděkování

Příspěvek od Azaret » stř 09. kvě 2012 17:59:40

Kdyby bylo na webu vypsány změny jména, jak se postava jmenovala předtím a jak se jmenuje teď tak jsem pro. Víte com že by jste si mohli vyhledat kdo to je ale ve hře to vypsané nebylo. Takže by to bylo jen kvůli etice a ne kvůli zmetkovství. ;)
Aurimek
130
Obrázek

memebeme
Lv. 12
Lv. 12
Dal poděkování: 46 poděkování
Dostal poděkování: 37 poděkování

Příspěvek od memebeme » stř 09. kvě 2012 18:01:43

no myslim ze jsem zde precetla dost odpovedi a nazoru :) dekuju vsem zucastnenym

prosim o lock dekuji

Zamčeno