Renegade2 píše:NO mě padají krásně titany, zkusil jsem rozbít asi 6 metinů 125 a mám 3 magický kameny

, chce to expit kluci a děvčata

No to je úplně super.
Budeme expit, a expit a expit. Jako pytlíci- ale to že se dohrabeme na ten 125lv ve vodních +6,a s zdobeninama +5 nikdo nehledí. Jenž taky tak všichni doporučují. Osobně nevidím východisko v tom, abych se dohrabal na vysoký lvl bez pořádné výbavy. Pro člověka doslova "finančně vyčerpáného" je toto rána pod pás(beru to v rozmezí 90-100 se moc vydělat nedá. Klasika při expu na metinech 90 toho už moc nepadá.) Už se hrabu abych rejžoval na 50k prutech velkou postavu v shellku +9, a žralokem postavil možná tak pro okrasu na náměstí. Hurá, se zase nervovat do přitažlivky s dropem...

Náklady na vysokém levelu jsou velké, ale není možnost se uživit tak, aby hra byla ještě zábavná a pohodová. Naše postavy mají "sloužit" nám, nikoliv naopak. To jednou pronesl hráč ofiku jménem Nilfgaard a myslím si, že měl vcelku pravdu.
Swamp nesloužil jen pro rychlý výdělek, jak píšeš, ale byl to prakticky JEDINÝ možný výdělek, který na levelu 110-140 připadal v úvahu (nepočítám přelidněný Kerind, a rokli která se jezdí jednou za uherák). A jistě uznáš, že prodejem 50k prutů či podobným capovin se asi neuživíme.