Vzdyt pro tebe se také nic nemenilo, tobe i vcera padalo vse ze vsech mobu v celem swampu. Drop Sagi nemenil, zmenil pouze to, ze nastavil drop od 100 levelu na vsechny moby a to droprate 100%.LovecStinu píše:Tak sem se vratil ze Swampu a vydelek stejnej jako vcera 230kk+3baziny
Ninja-promena-plaste-131lv-ezo-1,5hod.
Upravený drop vo SWAMPe. Aký máte nato názor?
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
- Cepino
- Lv.38
- Dal poděkování: 874 poděkování
- Dostal poděkování: 1257 poděkování
Re: Upravený drop vo SWAMPe. Aký máte nato názor?
![]() | Cepino19731 | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | 150 | Hotovo | P | P | P | M6 |
- dejv-kno
- Lv.13
- Dal poděkování: 2 poděkování
- Dostal poděkování: 6 poděkování
tak se zacli prodavat strepy za 55 kk kus a verim ze to pujde jeste niz s cenami i u jinych veci 

-
- Lv.19
- Dal poděkování: 66 poděkování
- Dostal poděkování: 102 poděkování
ElectriX píše:Hakan: V noci na dnešek už se měnilo.
yesera:Lukasenkoo: Pokud se nepletu, tak raty ve Swampu se týkají i padání Yangů, takže na vyšším levelu žádná taková nevýhoda nebude.
- Dnes po půlnoci jsi byla 2x Swamp? A mluvíš o 20kk výdělku za celou dobu? Jsem na ezotericích s levelem 113 asi 30 minut a mám jen v prutech vyděláno 55kk, z toho jsou tedy 3 titany (může být náhoda, ale i bez nich je to 3x víc, než o čem mluvíš ty). Nechápu ale, kde všichni berete tu jistotu, že na novou výbavu už nevyděláte. Ceny všeho spotřebního materiálu půjdou dolů úměrně výdělkům ve Swampu, takže k žádnému výraznějšímu ztížení hry by dojít nemělo.
- Nevím, jak hodně jsi znalá Swampu, ale mohla bys vědět, že dropy jsou lepší na těch silnějších mobech a meteorech (nezávisle na levelu). Hlavně co se týče množství titanů a také věcí jako magičáky a kameny +6. A obzvlášť na bažině je to extrémně znát, tam padá přeci i prut 25kk. Ale i rozdíl mezi vlkodlakem a zmutovaným je velký.
- Kdo má se Swampem trošku zkušenosti, mohl by vědět, že ne vždy znamená rychlejší zničení meteoru vyšší výdělek. Právě naopak, pokud máte až příliš kvalitní výbavu, výdělky se snižují, protože monstra se nestihnou rozmnožit.
Tak zase po nějaké době s tebou nebudu sdílet tvé názory kolego

K tomu tvému bodu 1 : První část přeskočím, ve swampu jsem ještě nebyl od té doby, takže nevím, jak přesně to teď na malém levelu na ezo vydělává, v tom se s tebou hádat nebudu a budu ti slepě věřit

Ale co se té druhé části bodu 1 týká, k tomu ti něco povím

Bohužel prostě tento paradox swampu, který tu rok fungoval tuto ekonomiku tolik narušil, že si nejsem jistý, že v současné době je realizovatelné v praxi s tím cokoliv provádět.
Jakékoliv úpravy tudíž zasáhnou hlavně a především nové hráče, jelikož to prostě opětovně zvýší náskok starých postav, jež si žili v hojné době, a nových, kteří by měli začínat za tyto šílené ceny na trhu na které budou vydělávat roky...
Popravdě ani mě nenapadá, jak z této krize ven, jen jsem musel reagovat na to o poklesu cen

PS: Osobně si myslím, že hlavní problém nastal v zesílení magických vlastností postav, pokud to vezmu ke swampu, jedná so hodnoty buffů u šamanů. Prostě a jednodušše, stačilo udělat buffera level 110, nacpat mu pomalu 100% hodnoty buffu a hurá s droperem narychlo udělaným na ezo... Prostě ve hře díky této schopnosti mizí to přirozené, že level 110 by neměl chodit dropit na meteory 125-130, protože tam bude umírat, ale jelikož se přidávají nové věci a tohle to provedlo s buffy, tak tahle přirozená a základní bariéra padla a hurá, máme tu armády nesmrtelných droperů, kteří brázdí swamp a vozí díky rozdílu levelů miliardy z ezoteriků...
Osobně jsem zvědav, jak tento problém řešit i s ohledem na nové mapy, teď navíc s talismany, protože je úplně jedno jaký má příšera útok, když mám buffy 100%... A pokud se vše bude řešit jako v kerindoru útokem magií, tak pozdrav pánbůh, to můžu wp suru zahodit rovnou...

- Electrix
- Lv.22
- Dal poděkování: 172 poděkování
- Dostal poděkování: 955 poděkování
Těch řešení je přeci hned několik a některá se přímo nabízejí:forumman píše:Osobně jsem zvědav, jak tento problém řešit i s ohledem na nové mapy, teď navíc s talismany, protože je úplně jedno jaký má příšera útok, když mám buffy 100%... A pokud se vše bude řešit jako v kerindoru útokem magií, tak pozdrav pánbůh, to můžu wp suru zahodit rovnou...
- Příšery útočící fyz. kouzly (jako Kerindor)
- Příšery útočící šípy (tady snad příklad dávat nemusím)
- Příšery útočící průniky těl. útokem (např. ohnivka, jeskyně)
- Příšery útočící větrem / ohněm (zatím nic)
- Jakákoli kombinace výše zmiňovaných

Těžko dnes odhadovat, jak dlouho bude zmiňovaný pokles trvat, ale klidně bych se vsadil, že nejpozději za dva měsíce budou ceny předmětů jako střepy a kameny+6 o dobrých 30% nižší. Vše samozřejmě záleží na tom, v jakém stavu nakonec Swamp zůstane. Nikdo netvrdí, že to bude záležitost několika dní, to v téhle fázi ani možné není (leda by někdo dohledal všechny Yangy vydělané za poslední půlrok ve Swampu a podělil je třeba dvěma

O tom, jaký bude mít úprava vliv na začínající hráče se hádat nebudu, ale mám své důvody věřit tomu, že to bude úplně jinak, než tvrdíš. Minimálně jsou teď dropeři z metinlandu mnohem více konkurenceschopní. Čas ukáže, kdo z nás dvou se pletl. Jestli ale sdílíš názor, že by bylo dobré jim ten přechod na vyšší levely ulehčit, myslím, že všeobecný pesimismus není zrovna způsob, jak tomu pomoci

Návody: Bonusy I. |
Bonusy II. | Biolog | Těžba | Vedení | Talismany
Pomocníci: Skillculator(
) |
Expulator | Lovecké(
) | Mapa pokladu | Dračí věci | Prům. & Pošk. | Dračí věci | Točení bonusů
„Pouze život, který žijeme pro ostatní, stojí za to.“ - [A. Einstein]

Pomocníci: Skillculator(

„Pouze život, který žijeme pro ostatní, stojí za to.“ - [A. Einstein]
- arabela
- Lv.13
- Dal poděkování: 356 poděkování
- Dostal poděkování: 45 poděkování
Nemelu, jen vidím. Nemám na mysli Tebe, kterej hraje poctivě, snaží se pro hru maximum. Znám však mnoho hráčů, kteří byli pro lvl ochotni platit ne malé částky a SD, ale to opravdu tekly BZK proudem, když 100 lvl nabral 127 lvl a makal. Je vidět, že Ty patříš k těm poctivcům, bohužel je jich tady čím dál tím méně. Proto naprosto souhlasím s úpravou. Swamp jsem zkusila, jsem 129 lvl a na ezo mi jdou jak expy, tak drop. Saggi si zaslouží poděkování, že už pro lvl 100 nebude na ezo místo, protože jim to nic nedá.jitro píše:arabela píše:Miluju tyhle co se JEN vytahujídejv-kno píše:dejte swamp od 130 a je klidTy jsi lvl idělala v době, kdy ty BZK tekly proudem, ale my, so jsme například 127+, my se vážně namakáme. Jsi sobecká
ono se na exp ve swampu sahlo minimalne takze co to meles??? o tom ze expy tekly proudem??? co si este nevymyslite to uz se clovek musi smat
Knihy misí dělám, ale netvrď mi, že všichni dělali za swamp 2% jako já od 127 lvl, to dříve nebylo.

-
- Lv.15
- Dal poděkování: 15 poděkování
- Dostal poděkování: 5 poděkování
takže pokud to dobře chápu když mam natočenou zvěř mam udělat lvl 110 a tam dropovat protože mi to na lvl 108 třeba nic nedá ?
Neffi -War lvl 100+
MonWalker - Šaman Healer lvl 83+
Saliwer -Šaman buffer 107+momentálně hlavní postava
ČERVENÁ ŘÍŠE!!
Jsem nekomunikativní hráč
ČERVENÁ ŘÍŠE!!
-
- Lv.19
- Dal poděkování: 66 poděkování
- Dostal poděkování: 102 poděkování
Kameny a střepy možná levnější budou, jenže u střepů je to způsobeno jejich přílivem z kerindoru už nyní a hlavně klesá poptávka, jelikož se prostě nekove tolik věcí jako kdysi a kameny +6, to je ta stejná písnička, tam jich není tolik potřeba, zvlášť když nebudou přibývat noví hráčiElectriX píše:Těch řešení je přeci hned několik a některá se přímo nabízejí:forumman píše:Osobně jsem zvědav, jak tento problém řešit i s ohledem na nové mapy, teď navíc s talismany, protože je úplně jedno jaký má příšera útok, když mám buffy 100%... A pokud se vše bude řešit jako v kerindoru útokem magií, tak pozdrav pánbůh, to můžu wp suru zahodit rovnou...Slovíčko úměrně jsem zvolil po pečlivém zvážení, samozřejmě to tak jednoduché není, ale podle mého to daleko od reality nebude. Nejdřív dojde k jakémusi umělému poklesu cen, kdy většina komunity předpokládá, že ceny půjdou dolů (dobře jsme jim to naočkovali
). Tenhle pokles se po čase určitě střetne s realitou, ale já si myslím, že k opětovnému zvýšení by dojít nemuselo. Následky téhle úpravy se pak samozřejmě naplno projeví až po delší době. Nemyslím si ale, že by by byl trh schopný fungovat na dřívější úrovni dlouho. Za prvé proto, že takováto změna donutí šetřivé povahy stáhnout se a neutrácet, za druhé proto, že obchody výměnou "věc za yang" a naopak tvoří většinu pohybů na trhu, vliv výměnného obchodu je zanedbatelný. A Yangy jako takové se berou kde? No hlavně ve Swampu, pak také něco málo v Metinlandu. Oblasti jako Rokle, Kerindor a Zaniklá do tohoto procesu nezasáhnou, pouze se cenám přizpůsobí.
Těžko dnes odhadovat, jak dlouho bude zmiňovaný pokles trvat, ale klidně bych se vsadil, že nejpozději za dva měsíce budou ceny předmětů jako střepy a kameny+6 o dobrých 30% nižší. Vše samozřejmě záleží na tom, v jakém stavu nakonec Swamp zůstane. Nikdo netvrdí, že to bude záležitost několika dní, to v téhle fázi ani možné není (leda by někdo dohledal všechny Yangy vydělané za poslední půlrok ve Swampu a podělil je třeba dvěma). Kdo chce ale hrát, nemůže vyčkávat na snížení cen věčně a bude se na něm muset začít podílet.
O tom, jaký bude mít úprava vliv na začínající hráče se hádat nebudu, ale mám své důvody věřit tomu, že to bude úplně jinak, než tvrdíš. Minimálně jsou teď dropeři z metinlandu mnohem více konkurenceschopní. Čas ukáže, kdo z nás dvou se pletl. Jestli ale sdílíš názor, že by bylo dobré jim ten přechod na vyšší levely ulehčit, myslím, že všeobecný pesimismus není zrovna způsob, jak tomu pomoci.

Ale co ceny, bylinek, run, perel, tavenin a všeho ostatního...? Opravdu se chceš vsadit, že dojde do dvou měsíců k jejich poklesu o třetinu...?

A co se ke sdílení názoru týká, jak si zmínil na konci, hlavně sdílím názor, že po dlouhé době se nemají věci takto měnit, jelikož především nejistota vnášená do řad hráčů typu: co se stane příštím updatem, je to co připravuje server o spokojené hráče.
-
- Lv.15
- Dal poděkování: 15 poděkování
- Dostal poděkování: 5 poděkování
forumman píše:Kameny a střepy možná levnější budou, jenže u střepů je to způsobeno jejich přílivem z kerindoru už nyní a hlavně klesá poptávka, jelikož se prostě nekove tolik věcí jako kdysi a kameny +6, to je ta stejná písnička, tam jich není tolik potřeba, zvlášť když nebudou přibývat nový hráčiElectriX píše:Těch řešení je přeci hned několik a některá se přímo nabízejí:forumman píše:Osobně jsem zvědav, jak tento problém řešit i s ohledem na nové mapy, teď navíc s talismany, protože je úplně jedno jaký má příšera útok, když mám buffy 100%... A pokud se vše bude řešit jako v kerindoru útokem magií, tak pozdrav pánbůh, to můžu wp suru zahodit rovnou...Slovíčko úměrně jsem zvolil po pečlivém zvážení, samozřejmě to tak jednoduché není, ale podle mého to daleko od reality nebude. Nejdřív dojde k jakémusi umělému poklesu cen, kdy většina komunity předpokládá, že ceny půjdou dolů (dobře jsme jim to naočkovali
). Tenhle pokles se po čase určitě střetne s realitou, ale já si myslím, že k opětovnému zvýšení by dojít nemuselo. Následky téhle úpravy se pak samozřejmě naplno projeví až po delší době. Nemyslím si ale, že by by byl trh schopný fungovat na dřívější úrovni dlouho. Za prvé proto, že takováto změna donutí šetřivé povahy stáhnout se a neutrácet, za druhé proto, že obchody výměnou "věc za yang" a naopak tvoří většinu pohybů na trhu, vliv výměnného obchodu je zanedbatelný. A Yangy jako takové se berou kde? No hlavně ve Swampu, pak také něco málo v Metinlandu. Oblasti jako Rokle, Kerindor a Zaniklá do tohoto procesu nezasáhnou, pouze se cenám přizpůsobí.
Těžko dnes odhadovat, jak dlouho bude zmiňovaný pokles trvat, ale klidně bych se vsadil, že nejpozději za dva měsíce budou ceny předmětů jako střepy a kameny+6 o dobrých 30% nižší. Vše samozřejmě záleží na tom, v jakém stavu nakonec Swamp zůstane. Nikdo netvrdí, že to bude záležitost několika dní, to v téhle fázi ani možné není (leda by někdo dohledal všechny Yangy vydělané za poslední půlrok ve Swampu a podělil je třeba dvěma). Kdo chce ale hrát, nemůže vyčkávat na snížení cen věčně a bude se na něm muset začít podílet.
O tom, jaký bude mít úprava vliv na začínající hráče se hádat nebudu, ale mám své důvody věřit tomu, že to bude úplně jinak, než tvrdíš. Minimálně jsou teď dropeři z metinlandu mnohem více konkurenceschopní. Čas ukáže, kdo z nás dvou se pletl. Jestli ale sdílíš názor, že by bylo dobré jim ten přechod na vyšší levely ulehčit, myslím, že všeobecný pesimismus není zrovna způsob, jak tomu pomoci.
![]()
Ale co ceny, bylinek, run, perel, tavenin a všeho ostatního...? Opravdu se chceš vsadit, že dojde do dvou měsíců k jejich poklesu o třetinu...?Nemluvě o tom, že když na tomhle někdo vydělá, tak zase jen hráči s nadupanými trezory,nikoliv začínající...
![]()
A co se ke sdílení názoru týká, jak si zmínil na konci, hlavně sdílím názor, že po dlouhé době se nemají věci takto měnit, jelikož především nejistota vnášená do řad hráčů typu: co se stane příštím updatem, je to co připravuje server o spokojené hráče.
S POSLEDNÍM ODSTAVECEM MUSÍM SOUHLASI
takhle mají už jen výhodu hráči s plným trezorem a co začinajíci lvl 100 ve swampu aby udělaly to co mají někteří ve skladu musely by být ve swampu pečený vařený a to min.2 roky aby to nahrabaly po včerejší udržbě
Neffi -War lvl 100+
ČERVENÁ ŘÍŠE!!
ČERVENÁ ŘÍŠE!!
-
- Lv.6
- Dal poděkování: 4 poděkování
- Dostal poděkování: 1 poděkování
až bude cena zdobených šperkov+9 full bony do 1kkk, tak vtedy sa vrátimElectriX píše:Hakan: V noci na dnešek už se měnilo.
yesera:Lukasenkoo: Pokud se nepletu, tak raty ve Swampu se týkají i padání Yangů, takže na vyšším levelu žádná taková nevýhoda nebude.
- Dnes po půlnoci jsi byla 2x Swamp? A mluvíš o 20kk výdělku za celou dobu? Jsem na ezotericích s levelem 113 asi 30 minut a mám jen v prutech vyděláno 55kk, z toho jsou tedy 3 titany (může být náhoda, ale i bez nich je to 3x víc, než o čem mluvíš ty). Nechápu ale, kde všichni berete tu jistotu, že na novou výbavu už nevyděláte. Ceny všeho spotřebního materiálu půjdou dolů úměrně výdělkům ve Swampu, takže k žádnému výraznějšímu ztížení hry by dojít nemělo.
- Nevím, jak hodně jsi znalá Swampu, ale mohla bys vědět, že dropy jsou lepší na těch silnějších mobech a meteorech (nezávisle na levelu). Hlavně co se týče množství titanů a také věcí jako magičáky a kameny +6. A obzvlášť na bažině je to extrémně znát, tam padá přeci i prut 25kk. Ale i rozdíl mezi vlkodlakem a zmutovaným je velký.
- Kdo má se Swampem trošku zkušenosti, mohl by vědět, že ne vždy znamená rychlejší zničení meteoru vyšší výdělek. Právě naopak, pokud máte až příliš kvalitní výbavu, výdělky se snižují, protože monstra se nestihnou rozmnožit.

-
- Lv. 18
- Dal poděkování: 4 poděkování
- Dostal poděkování: 22 poděkování
tak si udelej zdobeny sperky sam a vyjde te to o dost levneji......jinak nevim proc se snizil drop kdyz zas muzou 110 na ezo? a tak?
uz tady tomu nerozumim......
Mam te rad :-*
Mam te rad :-*
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Mionix « úte 7:17 pm »

@
p4tresss « úte 3:56 pm »

@
Suko201 « ned 11:52 am »

@
Bisky « sob 9:44 pm »

@
Mionix « sob 7:05 pm »

@
Mionix « sob 7:03 pm »