Bylinky si netroufám odhadnout, ani pořádně nevím, která skupina hráčů je využívá. Je mi jasné, že lidé s P herbařením asi s cenami moc dolů nepůjdou, protože ta konkurence tam je hodně slabá. Takže se buď hodně sníží spotřeba a nebo se tu ještě nějakou dobu budeme dívat na cenový diktát (minimálně, než to herbaření dodělá více lidí). Ale tohle myslím nemá se Swampem zase tolik společného.forumman píše:Ale co ceny, bylinek, run, perel, tavenin a všeho ostatního...? Opravdu se chceš vsadit, že dojde do dvou měsíců k jejich poklesu o třetinu...?Nemluvě o tom, že když na tomhle někdo vydělá, tak zase jen hráči s nadupanými trezory,nikoliv začínající...
![]()
Runy padají o zhruba 40% méně, což nepokládám za úplně šťastný krok (kdyby to bylo na mně, tak snížím jen drop prutů a yangů), na druhou stranu se první hráči blíží ke G zručnosti, kde půjde už s runami dělat docela pěkné čáry máry

Ceny perel určil především Swamp, o tom není žádný pochyb. Tady bych viděl asi největší problém, na druhou stranu když se zajdu podívat do Chrámu útrapy, hodně často tam nepotkám ani živou duši. Není to tak pohodlné dropování, jako si dát automat na meteor. Musím uznat, že s perlami to tak lehce nepůjde, na druhou stranu má každý hráč možnost obstarat si je sám. Pokud bys ale měl pravdu a už by se tolik nekovalo, ani by nepřibývali noví hráči (doufám, že se pleteš), mělo by to ale jistě pozitivní vliv i tady.
S posledním odstavcem bych kdykoliv jindy bez výhrad souhlasil, ale pokud si pročteš téma, tak Saggi psal, že tahle změna byla nutná pro to, aby mohly přibýt nějaké novinky ve hře. Nevím jaké a ani proč to bylo nutné (pár tipů jsem zmínil v předchozích postech), ale je to náš GA, tak proč tomu nevěřit? Zatím jsem se nikdy nezklamal

Byl jsem taky jeden z těch, kteří po zavedení Swampu kroutili hlavou nad tím skokem ve výdělcích, ale proč to stále vytahovat? Prostě se stalo a chybami se člověk učí. Přes všechny problémy co tu byly (rušení 15% obran, rollbacky po hacknutí, bug s kovadlinou, herbaříci podvodníci a teď ten Swamp) si pořád myslím, že je siNDiCATE (pardon Ekura

P.S.: V téhle společnosti je tak nějak zaběhnuté, že loajalita se rovná hlouposti a neprozíravosti, nebo ještě hůř podlézáctví. Já si to ale nemyslím, i mlčet ve správnou chvíli je umění.