Upravený drop vo SWAMPe. Aký máte nato názor?
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
- Lv.5
- Dal poděkování: 1 poděkování
- Dostal poděkování: 3 poděkování
- Electrix
- Lv.22
- Dal poděkování: 172 poděkování
- Dostal poděkování: 955 poděkování
Re: Upravený drop vo SWAMPe. Aký máte nato názor?
Ezoterici nikdy nedávali průniky, jen obyčejné kritiky. A nedávají je ani teď. A dávají ranou pořád stejně (vyzkoušeno), takže si buď vymýšlíš, nebo máš slabší buff. Ke zbytku příspěvku se raději nebudu vyjadřovat, protože bych z fóra asi hodně rychle vyfičelpodrysek píše:ezoterici dávají průnikem větší dmg a to o dost, před tim jsem nemusela u metinu použít jediný elík a teď jsem málem chcíplanešli před tim největší ránou nad 1500 a teˇklíďo si dovolej i za 2500

kill009: Jak už psal Saggi, rozhodnutí padlo a už ho těžko něco změní. Naštěstí nejsou všichni tak krátkozrací a vidí v tom i spoustu výhod (stačí si pročíst téma). A docela by mě zajímalo, jestli už jsi dneska byl ve Swampu, že v tom máš takhle jasno. Drop je u menších levlů zhruba poloviční, udělat zdobeniny je i s tímhle výdělkem vcelku hračka. Horší je samozřejmě je natočit, ale o tom tu je jiné téma. Celkově se situace pro začínající hráče zlepší.
DoubleM: Špatně? To je možná Tvůj pohled (netvrdím, že ojedinělý), ale mám dojem, že takhle už to z větší části zůstane. A s nějakým "opravením", jak psal HonzaM bych být Vámi už moc nepočítal...
Sám nemám v trezoru ani 1 Yang a po postavách se mi povaluje stěží pár set kk. A zdobeniny taky nejsou hotové. To jen kdyby měl někdo připomínky.
Návody: Bonusy I. |
Bonusy II. | Biolog | Těžba | Vedení | Talismany
Pomocníci: Skillculator(
) |
Expulator | Lovecké(
) | Mapa pokladu | Dračí věci | Prům. & Pošk. | Dračí věci | Točení bonusů
„Pouze život, který žijeme pro ostatní, stojí za to.“ - [A. Einstein]

- podrysek
- Lv.16
- Dal poděkování: 3 poděkování
- Dostal poděkování: 1 poděkování
Elektrixy si děláš srandu ze mě ne ? sice tvoje nápady atd,¨.. obdivuju, ale občas taky plácneš jen tvojí domněnku
já tam teď byla a poznala jsem to. Buff je pořád stejný, ale berou víc když předtim ani jeden elík a teď bez stunu mě skoro zabily! prostě to neni dobře vymyšlený měli to nechat tak jak to bylo
takže dropera mám uplně totálně zbytečně a věci s timto výdělkem nedodělám. Děkuji pěkně 

- Ghibli
- Lv.24
- Dal poděkování: 506 poděkování
- Dostal poděkování: 582 poděkování
Právě jsem se vrátil z 1,5h Swampu, kde jezdím s hlavní postavou dropovat esence. Pracuju ve skupině s buffkou a klasicky plášťuju skupinky Ezoteriků a jen pro ukázku, jak mi to tam dneska* padalo:
1.) Esence - padají luxusně: 4x
, 17x
a 4x
(...a jedna mi záhadně utekla)
pro srovnání jsem si minulý týden vedl tabulku "Padání esencí ve Swampu":
2.) Drop - součastný je všelijaký a padalo před první úpravou o něco víc (hlavně Titanové pruty)
Pruty (jen ty velké): 5x 10kk, 2x 5kk a dvě Bažinky.
Celkový zisk (yangy, pruty, esence) = cca 210 kk yangů.
Je to hodně nebo málo? Ono se na to kouká různě - podle toho, jak moc máte zaplněný trezor a jaké zrovna řešíte potřeby (výroba zdobených šperků atd.).
Každopádně je to jen na ukázku, protože se možná budou dít další úpravy. A není to až tak tragické (pro level 132, který momentálně šetří a dropuje esence).
PS: napadá mě, že je škoda, že ty esence nejsou víc provázané s tím, co hráč vydělá ve Swampu. Přeci jen: kdyby se ceny esencí zvýšily, třeba G-esence byly za 8-12kk kus, a padalo jich v poměru k Titanovým prutům víc, tak by to určitě mohlo motivovat hráče k tomu, aby se levelově vyšplhali na pozici, kdy jim ty esence budou padat a oni budou víc vydělávat. A nebylo by potřeba tolik droperů, protože by si hráč mohl vydělávat minimálně stejně s hlavní postavou
Ale asi účelem změny není motivovat hráče k většímu expení - spíš trošku snížit ziskovost. Takže to je jen myšlenka.
*tady chci ještě jednou upozornit, že je to výsledek jen za dnešek - zítra to může být jinak a když bysme si měli s nějakými výsledky hrát a srovnávat je, tak by to chtělo týdenní přehled. Minimálně.
1.) Esence - padají luxusně: 4x

pro srovnání jsem si minulý týden vedl tabulku "Padání esencí ve Swampu":
Spoiler:
14.-20.5. | [center]![]() | ![]() | ![]() |
Pondělí | 5 | 10 | 1 |
Úterý | 6 | 3 | 4 |
Středa | 6 | 9 | 8 |
Čtvrtek | [center]2[/center] | [center]10[/center] | [center]9[/center] |
Pátek | nedropil | nedropil | nedropil |
Sobota | 3 | 9 | [center]1[/center] |
Neděle | nedropil | nedropil | nedropil |
Pruty (jen ty velké): 5x 10kk, 2x 5kk a dvě Bažinky.
Celkový zisk (yangy, pruty, esence) = cca 210 kk yangů.
Je to hodně nebo málo? Ono se na to kouká různě - podle toho, jak moc máte zaplněný trezor a jaké zrovna řešíte potřeby (výroba zdobených šperků atd.).
Každopádně je to jen na ukázku, protože se možná budou dít další úpravy. A není to až tak tragické (pro level 132, který momentálně šetří a dropuje esence).
PS: napadá mě, že je škoda, že ty esence nejsou víc provázané s tím, co hráč vydělá ve Swampu. Přeci jen: kdyby se ceny esencí zvýšily, třeba G-esence byly za 8-12kk kus, a padalo jich v poměru k Titanovým prutům víc, tak by to určitě mohlo motivovat hráče k tomu, aby se levelově vyšplhali na pozici, kdy jim ty esence budou padat a oni budou víc vydělávat. A nebylo by potřeba tolik droperů, protože by si hráč mohl vydělávat minimálně stejně s hlavní postavou
Ale asi účelem změny není motivovat hráče k většímu expení - spíš trošku snížit ziskovost. Takže to je jen myšlenka.
*tady chci ještě jednou upozornit, že je to výsledek jen za dnešek - zítra to může být jinak a když bysme si měli s nějakými výsledky hrát a srovnávat je, tak by to chtělo týdenní přehled. Minimálně.

![]() | YMIR | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() ![]() | |||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
+200k min. | Chunjo | ReLions | 141 | 6P | full | P | P | P | Meripa |
-
- Lv.4
- Dal poděkování: 6 poděkování
- Dostal poděkování: 11 poděkování
podrysek píše:jo a ještě jedna super věcička, která mému oku neuniklaezoterici dávají průnikem větší dmg a to o dost, před tim jsem nemusela u metinu použít jediný elík a teď jsem málem chcípla
nešli před tim největší ránou nad 1500 a teˇklíďo si dovolej i za 2500
fakt SAGGI děkujeme
my co nemáme naplněné trezory jsme pěkně v kelu
Hele ty mas, ale stale nejake problemy:-D
Ja taky nemam naplnene tezory taky mi to nejak extra nepada, ale proste nebrecim:D Nema to cenu.

-
- Lv.13
- Dal poděkování: 4 poděkování
- Dostal poděkování: 3 poděkování
ElectriX- Celkově se situace pro začínající hráče zlepší.
Nic horšího si vypustit nemohl
Vážim si tvých návodů a názorů je vidět že téhle hře rozumíš,ale napsat něco takového??? to je pro ty začínající hráče opravdu urážkou
Nic horšího si vypustit nemohl

Vážim si tvých návodů a názorů je vidět že téhle hře rozumíš,ale napsat něco takového??? to je pro ty začínající hráče opravdu urážkou

Znamenáš pro mě víc,než si myslíš...

- devils636
- Lv.21
- Dal poděkování: 37 poděkování
- Dostal poděkování: 8 poděkování
Charen22 píše:tak to si stávkuj sám mě je jedno jak to udělají nejsem hamty hamty alespoň poznáte že né vše jde hned
chlape jaky hamty hamty me za cely swamp padlo jen 35kk
tak at to nejak udělaj...
https://www.youtube.com/watch?v=AUH6zm_6RWg
Stream : youtube_Bucek86cz Youtube :Bucek CZ
Stream : youtube_Bucek86cz Youtube :Bucek CZ
- sem1rek
- Lv.21
- Dal poděkování: 43 poděkování
- Dostal poděkování: 143 poděkování
No svým způsobem zlepší, protože díky velkým výdělkům ve swampu byly drahé i věci, které používají menší levely. Runy, perly, magiče, to všechno jsem dnes viděla až o nějakou pětinu levněji než obvykle. Vzhledem k tomu, že výdělky v ostatních mapách se nezměnily ale ve swampu ano, tak se tyhle komodity stanou cenově dostupnějšími i pro ty menší.
Naposledy upravil(a) sem1rek dne stř 23. kvě 2012 18:12:29, celkem upraveno 1 x.
- Electrix
- Lv.22
- Dal poděkování: 172 poděkování
- Dostal poděkování: 955 poděkování
podrysek: Hádat se nebudu, ale taky jsem tam dnes byl a čistě náhodou hlavně na ezotericích. Berou mi pořád stejně, průniky nikdy. O "plácání domněněk" bych raději pomlčel. Nevím tedy, kdo z Tvého účtu psal v minulosti, ale to byla jedna lež za druhou, doplněné spamem a urážkami všech zúčastněných.
Ghibli: Mně to naopak přijde docela postavené na hlavu, mít výdělky z esencí, ty mají být hlavně pro trénink (nic ve zlém). Cena jim byla dle mého dána proto, že se jich nedá nijak zbavit - tak aby nezabíraly zbytečně místo. Když už, tak doladit ty pruty tak, aby jejich drop závisel na levelu. Mám ale pocit, že to už částečně tak je, protože z meteorů a mobů vyššího levelu mi častěji padají 5/10kk pruty (to bylo i před změnou). Tak, jak je to nastavené teď je to myslím ideální. Mimochodem, všechny esence teď padají na jakémkoliv levelu, dnes mi během dne několikrát padla Gčková esence na droperovi 113. A v chatu se ozývaly hlasy, že jim esence padají i na levelu 101 (minimálně ty Mkové).
Keriona: Názor bez argumentu je jako plácnutí do větru a nezbývá mi, než to ignorovat. Jestli o tom chceš smysluplně debatovat, radil bych ti pročíst si celé tohle téma, vše důležité už to padlo. Jestli tě něo z toho, co jsem psal, urazilo, tak se omlouvám, ale psal jsem to podle nejlepšího vědomí a svědomí. A stojím si za tím.
Tímto se loučím s tématem Upravený drop ve Swampu, podle mého ztratilo smysl a bude to jen neustálé napadání práce týmu a skučení, jak se všechno pokazilo (nezapomeňte se vzájemně poplácat po zádech, jak je ten svět nespravedlivý). Zkuste se nad tím zamyslet, než to začnete kritizovat. Pokud by se mnou chtěl někdo něco o Swampu probrat, pište jedině PM.
EDIT: Poslední odstavec není mířen na nikoho konkrétního, jen už mě nebaví neustále vyvracet nové a nové konspirace.
Ghibli: Mně to naopak přijde docela postavené na hlavu, mít výdělky z esencí, ty mají být hlavně pro trénink (nic ve zlém). Cena jim byla dle mého dána proto, že se jich nedá nijak zbavit - tak aby nezabíraly zbytečně místo. Když už, tak doladit ty pruty tak, aby jejich drop závisel na levelu. Mám ale pocit, že to už částečně tak je, protože z meteorů a mobů vyššího levelu mi častěji padají 5/10kk pruty (to bylo i před změnou). Tak, jak je to nastavené teď je to myslím ideální. Mimochodem, všechny esence teď padají na jakémkoliv levelu, dnes mi během dne několikrát padla Gčková esence na droperovi 113. A v chatu se ozývaly hlasy, že jim esence padají i na levelu 101 (minimálně ty Mkové).
Keriona: Názor bez argumentu je jako plácnutí do větru a nezbývá mi, než to ignorovat. Jestli o tom chceš smysluplně debatovat, radil bych ti pročíst si celé tohle téma, vše důležité už to padlo. Jestli tě něo z toho, co jsem psal, urazilo, tak se omlouvám, ale psal jsem to podle nejlepšího vědomí a svědomí. A stojím si za tím.
Tímto se loučím s tématem Upravený drop ve Swampu, podle mého ztratilo smysl a bude to jen neustálé napadání práce týmu a skučení, jak se všechno pokazilo (nezapomeňte se vzájemně poplácat po zádech, jak je ten svět nespravedlivý). Zkuste se nad tím zamyslet, než to začnete kritizovat. Pokud by se mnou chtěl někdo něco o Swampu probrat, pište jedině PM.
EDIT: Poslední odstavec není mířen na nikoho konkrétního, jen už mě nebaví neustále vyvracet nové a nové konspirace.
Naposledy upravil(a) Electrix dne stř 23. kvě 2012 18:36:31, celkem upraveno 4 x.
Návody: Bonusy I. |
Bonusy II. | Biolog | Těžba | Vedení | Talismany
) |
Expulator | Lovecké(
) | Mapa pokladu | Dračí věci | Prům. & Pošk. | Dračí věci | Točení bonusů

-
- Lv.19
- Dal poděkování: 3 poděkování
- Dostal poděkování: 73 poděkování
Tak jsem si to byl zkusit se svou hlavni postavou, prece jen sem lvl 141 tak bych mel dropovat vsude. Poznatky : i kdzy sem pesak koplo me to po hodine a pul, ze dvou meteoru vlkodlaka jsem mel nadhernych 3kk yangu, z jednoho zmutovaneho mi padl teda magicak. Z nezpoctu metinu bazin mi padli 2 krat prut 25kk, 1 magicak. Ani jeden kamen +6. Muj zaver. Ano nejake vylepseni tam prece jen je, pred upravou bych nedropl vubec nic. Ale urcite to neni jako v sd2
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
cleo « stř 6:46 pm »

@
cleo « stř 6:41 pm »

@
Mionix « stř 4:10 pm »

@
XTYRKYSX « stř 3:25 pm »

@
Dsurman « stř 3:25 pm »

@
Grout « stř 3:20 pm »