nemá cenu vůbec řešit protože pro tydle lidi to bude vždy špatněSlaughterhouse píše:Dyť už to opravil, jestli ti nestačí 350kk za swamp, tak se di bodnout.
Kde vydelávat..
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
odoaker17
- Lv. 11

- Dal poděkování: 5 poděkování
Re: Kde vydelávat..
postavu šamana jmenem odoaker mi někdo ukradl!
návrat 4fun
návrat 4fun
promiň te nevedel sem že to opravuje... tak dekuju za radi du chodit swamp 
Ninja lvl: 102 Dagger Palres33
Full P
Online !
War Drop lvl 61 full prisery!!

Rokstedeiv Dik
Full P
Online !
War Drop lvl 61 full prisery!!

Rokstedeiv Dik
- MadaraPL
- Lv.14

- Dal poděkování: 7 poděkování
- Dostal poděkování: 9 poděkování
Nemám nic proti vaším tématům ale Saggi to včera o půl noci zpravil a vrátil drop jak má být takže problém u dropu už není.patres005 píše:tak když už nemúžu chodiť swamp protože nic nevydelám potrebuju radu od vás kde se dá dobre vydelávat.DEKUJU
- Fenrir99
- Lv.13

- Dostal poděkování: 7 poděkování
To jsem si oddychl, protože kdyby ne, tak už člověk nevydělá ani v Keri. Všímaví pochopí proč 
Přes 2000 let utlačování, vražd a utrpení. Plazit v bahně se před Vámi nikdy nebudeme, neboť zůstaneme navždy POHANÉ!!
-
kyslikcz1
- Lv.17

- Dal poděkování: 15 poděkování
- Dostal poděkování: 6 poděkování
Saggi nic opravovat nebude. Takhle to měl v plánu a udělal jedině dobře
jak někde psal už LOCO, tak by za chvilku by ceny byly v bilionech.
iLneaR - Shinsoo
Drak Šaman, 114 Lv
Momentálně
• Vydělávání na Zdobené šperky
• Expení na HG
Postava Achiles123 již není v mém vlasnictví
,,Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist''
Drak Šaman, 114 Lv
Momentálně
• Expení na HG
,,Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist''
-
patriceeeq
- Lv.17

- Dal poděkování: 21 poděkování
- Dostal poděkování: 10 poděkování
Nejlepší volba x)xXFasterXx píše:Já si hraju na levelu 55 (Aurák) a zatech 90 minut mám i přes 200kk (Meteory 60-75-90) což bych řekl je slušné.
d-_-b
-
Ninjitsu
- Lv.8

- Dal poděkování: 8 poděkování
hele nevím jak to vydělává teď ale když sme šel prvně hned po tej úpravě měl sem 90kk za swamp cožmi nepříde tak luxusní a štvou mě lidi jako je loko atd co maj herbaření na P a melou tady něco o ekonomice oni dou zasadí si bylinky zachýly přijdou sklidí a maj vyděláno mi se tam se**me 90minut ve swampu kvůli 100kk takovýhle lidi by měly pomlčet . . .Slaughterhouse píše:Dyť už to opravil, jestli ti nestačí 350kk za swamp, tak se di bodnout.
- Fenrir99
- Lv.13

- Dostal poděkování: 7 poděkování
Hmm tak to je super, protože ti co si nahrabali ve swampu jsou teď za vodou a my ostatní jsme bez prominutí v hajzlu.kyslikcz1 píše:Saggi nic opravovat nebude. Takhle to měl v plánu a udělal jedině dobřejak někde psal už LOCO, tak by za chvilku by ceny byly v bilionech.
Přes 2000 let utlačování, vražd a utrpení. Plazit v bahně se před Vámi nikdy nebudeme, neboť zůstaneme navždy POHANÉ!!
-
kyslikcz1
- Lv.17

- Dal poděkování: 15 poděkování
- Dostal poděkování: 6 poděkování
Někdy se to zastavit muselo..Fenrir99 píše:Hmm tak to je super, protože ti co si nahrabali ve swampu jsou teď za vodou a my ostatní jsme bez prominutí v hajzlu.kyslikcz1 píše:Saggi nic opravovat nebude. Takhle to měl v plánu a udělal jedině dobřejak někde psal už LOCO, tak by za chvilku by ceny byly v bilionech.
iLneaR - Shinsoo
Drak Šaman, 114 Lv
Momentálně
• Expení na HG
Drak Šaman, 114 Lv
Momentálně
• Expení na HG
- MadaraPL
- Lv.14

- Dal poděkování: 7 poděkování
Já nevím co děláte je to vrácený byl kvůli tomu restart o půl noci a ještě tam s námi na chatě vykecával Saggi možná o trochu menší drop ale zas jde nadropit minimum 100kk