Nad level 100 nejsou úkoly žádné a kdysi tu někdo prohlásil,
že by nějaké úkoly uvítal.
Tak jsem si vzala blok a propisku a nějaké začla vymýšlet,
pak mi ale došlo, že to třeba dělám zbytečně

Snažila jsem se to udělat nějak reálně

Úkoly by byly po 5ti levelech a vždy by byla odměna
25% BZK z daného levelu. Yangy, jejichž počet by se zvyšoval
po 10kk. A také předměty (u těch pozdějších).
Zde vám dávám ukázku prvních dvou.
Mám jich sice víc už, ale psát je sem zatím nebudu

No, ptám se, jestli by jste je uvítali či nikoli.
Úkoly by se daly odmítat

-------------------------------
Popřípadě mi napište, proč nechcete nebo co by jste změnili.
Pokusím se pak vymyslet úkoly tak, aby vyhovovaly

Je to můj první návrh, tak nebuďte zlí

Je to již dávno, kdy si děti hrály na vesnickém dvůrku. Jejich rodiče se na ně pyšně dívali a popíjeli svařené víno. Nejen chovná zvěř, ale i divoká si hleděla svých potřeb a meteory padaly na bezpečná místa. Žhavý oheň, který chránil vesnická města proti dravcům plápolal a ve vesnici panoval klid a mír.
Tento cyklus běžel od pradávna, již od doby založení měst a vesnic.
Čas ubíhal a vesničané začali mít pocit, že je něco špatně. Meteory začaly padat z nebes do měst a ohrožovaly obyvatele. Zvěř se začla přibližovat více k městům a napadat bezbranné děti.
Jakoby magický oheň pomalu ale jistě vyhasínal a jeho síla přestávala chránit...
[right]Najdi oheň a zachraň existenci vesnic než bude pozdě![/right]
Úkol č. 1 - level 100
Ztracená panenka
Ztracená panenka![]() | ||
---|---|---|
Potřebný level | Zadaný úkol | Zadavatel |
100 | Donést ztracenou panenku. | Ah-Yu |
Text: | ||
"Och potřebuji pomoc. Ráno si má dcerka hrála na dvorku, když přiběhli dva divocí psi, vzali jí její oblíbenou panenku a utekli za město. Mohl/a by ses po ní podívat?" | ||
Odevzdání panenky: | ||
"Jééé děkuji. Je trochu potrhaná. Sehnal/a bys prosím nit a nějaké plátno? Udělám panence nový obleček. Nit ti dá pro mě Ariyoung a plátno Nakajima." | ||
Ariyoung | ||
"Jistěže ti dám, co potřebuješ, ale já také něco potřebuji. Včera večer jsem na mostě pozorovala hvězdy, když mi spadla do vody má lastura, kterou mi přinesl můj tatínek, když jsem byla malá. Běž prosím na most a vylov mi zpět mou lasturku. Moc tě prosím." | ||
Odevzdání lastury: | ||
"No ne! Už jsem myslela, že svou lasturku nikdy neuvidím. Tady máš nit." | ||
Nakajima: | ||
"Posílá tě Ah-Yu? Nu dobrá, dám ti plátno, ale jeho výroba je náročná, počkej alespoň 4 hodiny a pak se u mě zastav." | ||
Po 4 hodinách: | ||
"Bohužel... plátno ještě není hotové. Ještě mi dej chvilku." | ||
Náhodně: | ||
"Plátno je hotové. Tady ho máš a pozdravuj Ah-Yu." | ||
Ah-Yu: | ||
"To je úžasné, nyní ušiju nový obleček pro panenku. Tady máš odměnu." | ||
ANO | "Budu čekat a doufat." | |
NE | "Škoda, dcera bude bez hračky." | |
Odměna | ||
52.425.000 BZK (15% z levelu 100) | 50.000.000 Yangů | --- |
![]() | ||
Dones Ah-Yu panenku pro její dcerku. Bude u hladových psů. | ||
Našel jsi panenku, dones jí Ah-Yu. | ||
Sežeň nit a plátno. Nit ti dá Ariyoung a plátno Nakajima. | ||
Vylov ztracenou lasturu pro Aiyoung. | ||
Nakajima ti vyrobí plátno, přijď za 4 hodiny. | ||
Přijď až bude plátno hotové. | ||
Máš nit a plátno, dones jej Ah-Yu. | ||
Ikony: | ||
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sežeň suroviny
Sežeň suroviny![]() | ||
---|---|---|
105 | Sehnat materiál. | Octavio |
"Buď zdráv/a, Ah-Yu mě požádala uvařit malé dcerce její oblíbenou polévku. Bohužel mi ale došlo koření, které dělá tu správnou chuť. Jedná se o kus želvího krunýře, nohu pavoučí královny a ocas devítiocase. Hlavně toto nikomu nevyzrazuj prosím. To už by mi polévku nikdo nejedl. Obstaráš mi prosím tyty přísady?" | ||
2. část | ||
"Děkuji ti velmi pěkně. Ještě bych ale něco potřeboval. Zjistil jsem, že už nemám žabí stehýnko. Donesl bys mi jich prosím alespoň 10 kusů? Nejvíc žab sídlí u Věže." | ||
3. část | ||
"To je přesně ono. ... Ale ne!! Můj recept! Není tu! Jsem si jist, že ještě před chvilkou tu byl. ... Doběhni rychle k Soonovi, ať mi sepíše nový." | ||
Soon: | ||
"Už zase? Měl by si je dávat do trezoru! Tady ho máš." | ||
Odevzdání - Octavio | ||
"Nyní už mám vše potřebné. Tady máš odměnu." | ||
ANO | "Prijď tedy až je budeš mít všechny." | |
NE | "Nuže, požádám někoho jiného." | |
Odměna | ||
Kámen ducha +6 | + 200 MB | --- |
![]() | ||
Přines Octaviovi želví krunýř, pavoučí nohu a ocas devítiocase. | ||
Vše potřebné máš, běž k Octaviovi. | ||
Sežeň 10 Žabích stehýnek. | ||
Dobrá práce! Octavio už čeká! | ||
Doběhni k Soonovi pro nový recept. | ||
Běž k Octaviovi. Pozor ať ten recept neztratíš! | ||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Odstraň meteory
Odstraň meteory![]() | ||
---|---|---|
110 | Zničit 3x všechny druhy meteorů. | Stařenka |
"Hey ty! Tebe scháním! Ptala se na tebe Taurean ohledně nebezpečných meteorů. Neotálej a zajeď k ní." | ||
Taurean | ||
"Cože? Taková hloupost. Nic jsem ti nechtěla." | ||
Stařenka | ||
"Já hlava děravá, už si nevzpomínám, kdo to byl. Skoč za Aranyo. Byla se mnou. Ona si vzpomene." | ||
Aranyo | ||
"Myslím, že to byl zrádce Balso, ale nejsem si jistá. Potvrdí ti to opilý občan." | ||
Opilý občan | ||
"Cože? A kdy? To jsem tu nebyl. Nebo byl? Kde jsem vlastně byl? Už si asi vzpomínám, ale řeknu ti to jen když mi doneseš lahvinku rumu. Už nemám co pít!" | ||
Obchodnice se smíšeným zbožím | ||
"Je mi líto. Rum už nemám. Ale ve skladu se možná něco najde..." | ||
Správce skladu | ||
"Zrovna mi přivezli zásoby. Ale nedám ti ji zadarmo, to bych byl brzo na mizině. Také za to něco chci. Již řadu let sbírám kapesní hodiny. Při prevozu mi vypadly a našel je Sběrač listí Gingko v Údolí Orků." | ||
Sběrač listí Gingko | ||
"Konečně si ten krám odvezeš! Zabírá mi to místo." | ||
Správce skladu | ||
"Děkuji, tady máš ten Rum." | ||
Opilý občan | ||
"Ó, konečně nebudu o žízni. Své sliby plním. Byla to Mirine." | ||
Mirine | ||
"Konečně jsi tu. Když začali divocí psi útočit ve městech, mysleli jsme, že se to uklidní, ale neuklidnilo. Ba naopak ještě zhoršilo. Vzácné meteory začaly padat na místa, která dříve byla bezpečná. Začíná jich tu být mnoho. Nikdy nevíme, kam může dopadnout další meteor. Znič prosím tyto nepotřebné meteory." | ||
Splnění úkolu | ||
"To už to máš? Krásně odvedená práce! Tady máš odměnu:" | ||
ANO | "Počítám s tebou." | |
NE | "No, co nadělám..." | |
Odměna | ||
77.550.000 BZK (15% z levelu 110) | 5x Kaviár | +3% rychlost útoku |
![]() | ||
Navštiv Taurean. | ||
Vrať se zpět ke Stařence. | ||
Běž za Aranyo! řekne ti důležitou informaci. | ||
Raději se ujisti u opilého občana. | ||
Kup u Obchodnice se smíšeným zbožím Rum pro Opilého občana. | ||
Zajeď ke Správci skladu. | ||
Doběhni pro kapesní hodiny ke Sběrači listí v Údolí Orků. | ||
Už máš, cos potřeboval. Běž ke skladu. | ||
Nyní už máš Rum, dones ho Opilému občanovi. | ||
Zajeď za Mirine. | ||
Znič 3x všechny druhy meteorů. [výpis meteorů, které ještě zbývá zničit] | ||
![]() ![]() ![]() |
Úkol č. 4 - level 115
Naléhavá schůze
Naléhavá schůze![]() | ||
---|---|---|
115 | Sehnat 30 ks gril. candátů a 50 lahví vína. | Velitel |
"Zvířata se stále vrací do měst a napadají občany. Co nejdříve sjednám schůzi a probereme to. Místní děvčata se nabídla, že přichystají občerstvení, ale těžší balíky neunesou. Přinesl bys prosím 30 kusů grilovaných candátů a 50 lahví vína? Víno je domluvené u obchodnice se smíšeným zbožím, ale candáty budeš muset vylovit." | ||
2. část | ||
"Doběhni ještě k ohništi a ugriluj prosím tyhle prasečí rypáky. Pro některé to je lahůdka, která nesmí chybět na stole!" | ||
Odevzdání | ||
"Jsou trošku připálené, ale to nevadí. Alespoň to bude křupat..." | ||
3. část | ||
"Mám pro tebe ještě jeden úkol, ale už nebude tak snadný. Bude to výzva. Sousední země přišla na recept jednoho velmi lahodného pokrmu. K tomuto pokrmu potřebuji dva druhy ovoce, které padají z Meteoru Zášti a Chamtivosti. Aby jsi ho ale mohl získat, musíš meteor zničit zbraní potřísněnou opičí krví. Při zničení meteoru, kdy budeš mít na zbrani opičí krev už nesmíš zabít žádnou příšeru, jinak se ztratí kouzlo krve. Ta krev se totiž napustí do meteoru a to má za následek, že padnou vzácné bobule. Dej si na to pozor a přivez mi ty bobule! Potřebuji je zvlášť, tady máš proto dvě misky." | ||
Postup úkolu | ||
1. Připravit si Meteor Zášti k poslední vlně. ..... 2. Zajet do Opičího dungeonu a zabíjet opice, dokud nebude zbraň dostatečně potřísněna Opičí krví. ..... 3. Doničit Meteor Zášti. ..... 4. Připravit si Meteor Chamtivosti k poslední vlně. ..... 5. Zajet do Opičího dungeonu a zabíjet opice, dokud nebude zbraň dostatečně potřísněna Opičí krví. ..... 6. Doičit Meteor Chamtivosti. | ||
Odevzdání | ||
"Kde se loudáš, čekám na ně celou věčnost. Děkuji ti, tady máš odměnu." | ||
ANO | "Potom se stav." | |
NE | "Požádám tedy rybáře." | |
Odměna | ||
+ 500 ZB | Zdobený šperk +6 | 3x Mapa pokladu |
![]() | ||
Odevzdej veliteli 30 kusů grilovaných candátů a 50 lahví vína. | ||
Odevzdej náklad Velitelovi. | ||
Ugriluj prasečí rypáky. | ||
Vrať se k velitelovi. | ||
Znič Meteory Chamtivosti a Zášti zbraní, potřísněnou Opičí krví. Zbraní se nedotýkej jiných monster, jinak se krev setře. | ||
Hotovo! Odvez bobule Velitelovi. | ||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zkontroluj památníky
Zkontroluj památníky![]() | ||
---|---|---|
120 | Zkontrolovat 4 památníky. | Soon |
Soon | ||
"Potřebuji prozkoumat jednu důležitou věc, ale to nemůže dělat jen tak nějaký patlal. Tento úkol musí plnit někdo zkušený, proto ti dám nejdříve zkoušku. Běž do Svaté země a nasbírej alespoň 200 Císařských bodů." | ||
Soon | ||
"Hned jak jsem tě spatřil jsem věděl, že to zvládneš. Tady ti dám odměnu za tento nelehký úkol:" ---------------------------------------------------------------------- (Zlatý pohár - jeho funkce bude jen prodat u obchodnice za 1.000.000 Yangů.) ---------------------------------------------------------------------- "Nyní už tě mohu pověřit úkolem, protože věřím, že mu porozumíš. Na schůzi jsme projednávali, že by mohlo mít na vyhasínající oheň vliv několika starých památníků, umístěné na různých místech země. Objeď tyto památníky a zkontroluj jejich stav. Máš na to 20 minut." | ||
Yu-Hwan | ||
"Tady jsou: 1. Památník Gum v Temném chrámu. 2. Památník Tho v Pavoučím dungeonu. 3. Památník Seul-Rong v Údolí Orků. 4. Památník Weol poblíž základní vesnice." | ||
ANO | "Věžím, že to zvládneš." | |
NE | "Pošlu tedy posla." | |
Odměna | ||
+ 20 Hodnota útoku | 5x Čerstvé Sushi | Premium BZK na 3 dny |
![]() | ||
Získej 200 Císařských bodů. | ||
Zkoušku jsi splnil. Běž za Soonem. | ||
Vydej se za Yu-Hwanem, řekne ti, které to jsou památníky. | ||
Zkontroluj všechny památníky, které ti určil Yu-Hwan. Máš na to 20 minut! | ||
Památníky jsou v pořádku. Vrať se k Soonovi a pověz mu to. | ||
Zjištění: | ||
Památníky jsou zcela v pořádku. | ||
![]() ![]() |
Pomsta
Pomsta![]() | ||
---|---|---|
125 | Zabít nepřátele (viz text) | Strážce návse |
"Rád tě vidím! Zvěř se stává čím dál více agresivnější a tak jim musíme ukázat, kdo tu velí! Tentokrát nebude úkol tak jednoduchý, jsi připraven začít bojovat?" | ||
ANO | "Zabij 10000 vlkodlaků, 20000 liliputů, 30000 orků a 40000 zmutovaných ve swampu." --------------------------------------------------------------- * do příšer se budou započítavat i příšery, které jsou rozšířené | |
NE | "Najdeme tedy jiné řešení." | |
Odměna | ||
+ 1000 ZB na 30 dní | Předmět z IS | 5x Zkažené Sushi |
![]() | ||
Zabij 10000 zvířat, 20000 pololidí, 30000 orků a 40000 ezoteriků ve swampu. | ||
Úkol byl splněn. Jeď si ke Strážci návse pro odměnu. | ||
![]() |
Magický křišťál
Magický křišťál![]() | ||
---|---|---|
130 | Přinést zpět magický křišťál. | Uriel |
"Zvěř dostala zavyučenou a dala konečně pokoj. Dokonce už jsme přišli na to, proč magický oheň nemá sílu jako předtím. Z vesnického úkrytu zmizel Magický křišťál, který chránil vesnici před neovladatelnými meteory. Údajně se kolem něho motalo několik ďáblových příznivců. Máš odvahu sejít do podsvětí a přinést nám zpět Magický křišťál?" ------------------------------------------------------ Nejlépe, aby padal z ezoteriků. | ||
Odevzdání | ||
Výborně. Ještě mi skoč k dřevorubci Deokbae. Dá ti pro mě Stojan na tento Křišťál. | ||
Deokbae | ||
"Ano, Uriel už mi o tobě říkal. Tady ho máš a dávej na něj pozor. Je zcela nově vyřezán." | ||
Odevzdání | ||
"To je nádherný stojan že? Děkuji ti za tvou ochotu, tady máš odměnu." | ||
ANO | "Celá ves ti bude vděčná. Přeji hodně štěstí." | |
NE | "Já věděl, že jsi srab!" | |
Odměna | ||
+15 Obrana | Střep Úlomku | 50x Hrachový lusk |
![]() | ||
Přines Urielovi zpět Magický křišťál. Nalezneš ho v nižších patrech rokle. | ||
Podařilo se ti ukrást Magický křišťál. Odvez ho k Urielovi. | ||
Zajdi do druhé vesnice pro Dřevěný stojan. | ||
Vrať se zpět k Urielovi. | ||
![]() ![]() ![]() |
Oheň vyhasl!
Pomáhal: ElectriX
Oheň vyhasl!![]() | ||
---|---|---|
135 | Donést 200 kusů ohnivých koulí. | Velitel |
"Mám pro tebe naléhavý úkol. Magický křišťál máme zpět, ale během doby, kdy byl ztracen, nám oheň vyhasl. Zašel bys prosím do Ohnivé země a přinesl alespoň 200 kusů Ohnivých koulí?" | ||
Během zabíjení: | ||
"Au, to pálí!" Pokusil jsi se sebrat ohnivou kouli, ale od samého žáru sis málem popálil prsty. Takhle to asi nepůjde. ... Chtělo by to vymyslet nějaký způsob, jak je sbírat. Zkus zajít za Octaviem, ten má s manipulací s horkými předměty bohaté zkušenosti." | ||
Octavio: | ||
"Ahoj, to jsi ty? Co bys potřeboval? Hmm...mám tu jedny krásné Chňapky. Ale ty ti půjčít nemůžu, nezlob se. Používal je můj otec a před ním jeho o otec a před ním jeho otec... ... Ale možná by ti pomohl hrnčíř Yonah, zkus se za ním zastavit. A dones mu ode mě tuhle lahvičku, jistě ho to potěší. O obsah se nestarej, on už si s tím poradí. | ||
Yonah: | ||
Zdravím tě! Dlouho jsme se neviděli, jak se máš? Tohle mi neseš? Skvělé, konečně budu moci pořádně promazat svůj hrnčířský kruh. Mockrát ti děkuji. A jak bych ti mohl pomoct? ... To mě mrzí, mám tu jen obyčejné hliněné lahve, ale rád ti jednu věnuji. Zkus se s ní zastavit za Urielem, v poslední době podniká různé magické pokusy, možná si bude vědět rady. | ||
Uriel: | ||
Proboha, to jsem se lekl. To se dělá, takhle mě rušit uprostřed přemýšlení? Tebe posílá Yonah? ... Náhodou tu mám jednu destičku, kterou ti mohu věnovat. Dej ale pozor, ať ji nepoužiješ, dokud nebude láhev plná! Destička potlačí energii zlých duchů a budeš tak moci láhev bezpečně dovézt do vesnice. A teď už mě neruš! | ||
Průběh: | ||
Hráč jde zabíjet plameny. Láhev se naplňuje ohnivými koulemi (ne z každé příšery!) Po naplnění hráč zapečetí láhev destičkou a odnese láhev Veliteli. | ||
Velitel: | ||
To jsi ty? Už jsme na tebe čekali. Neseš, o co jsem tě žádal? Výborně, skvěle odvedená práce, přesně jak bych od tebe čekal. ... Ale co je tohle? Je to zapečetěné nějakou technikou. Říkáš Urielova runová destička? S tím nechci nic mít. Honem mu to dones, ať tu pečeť odstraní. | ||
Uriel: | ||
To už jsi zase ty? Říkal jsem ti, že mě nemáš rušit. Aha, ty nevíš jak pečeť odstranit, viď? Podej mi to...(chrastění)... Tu máš. A pospíchej s tím za velitelem, než se zlí duchové opět probudí. (časový limit 2 minuty) | ||
Velitel: | ||
No to je dost, co ti tak trvalo? Honem mi tu láhev dej. ... ... Uff, to bylo na poslední chvíli. Jsi vážně hrdina. A tady máš slíbenou odměnu... * Hráč odevzdá Hliněnou nezapečetěnou nádobu. | ||
ANO | "Pospěš si!" | |
NE | "Kde teď najdeme oheň?!" | |
Odměna | ||
+10 Útok | Premium Yang na 3 dny | Kovářova poznámka |
![]() | ||
Nasbírej pro Velitele 200 ohnivých koulí. Pozor ať se nespálíš! | ||
Ošklivě ses popálil! Běž si k Octaviovi pro radu. | ||
Odnes lahvičku s divným obsahem Yonahovi. | ||
Už máš Hliněnou nádobu, ale čím jí zapečetit? Zastav se u Uriela. | ||
Běž nasbírat Ohnivé koule! Nádobu nezapomeň zapečetit. | ||
Odevzdej nádobu Velitelovi. | ||
Zajdi za Urielem, odpečetí ti Hliněnou nádobu. | ||
Nádoba odpečetěna, nyní už si jí Velitel veme. | ||
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sazenice
Sazenice![]() | ||
---|---|---|
140 | Přinést 500 sazeniček. | Baek-Go |
"Magický oheň konečně opět chrání naší vesnici a magický kámen brání meteorům spadnout do měst. Nyní se ale naskytl další problém. Občané kácejí chráněné lesy a náš magický oheň je slabší. Nasbíráš mi prosím 500 kusů sazeniček? Seženeš je v lese." | ||
Průběh při nasbírání: | ||
po 5 sekundách - odečteno 100 sazenic po 10 sekundách - odečteno 70 sazenic po 15 sekundách - odečteno 30 sazenic po 20 sekundách - odečteno 15 sazenic po 30 sekundách - odečteno 5 sazenic ------------------------------------------------------------ Příklad: Nasbíráte 500 sazenic, nabíhá 5 sekund, kdy můžete sazenice odevzdat. Jestliže nestihnete, ztratíte 100 sazenic a musíte je znovu nadropovat. Jakmile nasbíráte chybějících 100 sazenic (celkem jich budete mít opět 500), nabíhá 10 sekund. Jestliže nestihnete sazenice do 10ti sekund odevzdat, ztrácíte 70 sazenic a musíte je opět nadropovat. Na šestý pokus už neběží žádná časomíra a nemůžete vytratit nic. ------------------------------------------------------------ Sazenice by neměly jít přendat do skladu ani vyhodit, aby si to někdo nedropoval po 100 kusech. | ||
Baek-Go | ||
"Proč jsi nepřišel hned. Tady ti dám plátěné pytlíčky a sbírej sazeničky do nich." ------------------------------------------------------------ Nyní už po nasbírání nepoběží časomíra. Sazeničky se přendají do pytlíčků. | ||
ANO | "Děkuji, ušetříš mi tím čas." | |
NE | "Co nadělám, zajdu tam sám." | |
Odměna | ||
5% Reflektovat přímý tělesný útok | Náhodný předmět z IS | Boty zloděje |
![]() | ||
Nasbírej 500 sazeniček a odevzdej je Baek-Govi. | ||
Nasbíral jsi dostatek sazenic. Odvez je Baek-Govi. | ||
1. Ty jsi ale nešika, sazeničky se vysypaly. | ||
2. Ejhle, sazeničky se opět válí na zemi. | ||
3. To je dnes ale smolný den. | ||
4. Takhle to asi nepůjde! | ||
5. Běž k Baek-Govi a zeptej se, jak na to. | ||
Vrať se a nasbírej konečně ty sazenice. | ||
Trvalo to, ale úkol je splněn. Jsi odevzdat sazeničky. | ||
![]() ![]() ![]() | ||
Ukončení úkolů | ||
"Moc ti děkuji. Už se postarám o jejich zasazení. Nyní už je vesnice opět v bezpečí." |
![]() Velitel: |
---|
"Nejen já, ale i celá ves ti je nesmírně vděčná. Velmi jsi nám pomohl. Ariyoung má pro tebe odměnu. Až půjdeš kolem, zastav se u ní." |
Ariyoung: |
"Ahoj! Konečně jsi u mě, mám tu pro tebe odměnu za záchranu našich vesnic. Jistě jí dobře využiješ." |
Odměna |
Balíček Premium (7) |

- Ty Sushi by fungovaly na princip ohňostroje z offiku

[Edit: Přesunuto z OT/Tryphena]