Oživení svaté země
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
- D3NJIs
- Lv.28
- Dal poděkování: 264 poděkování
- Dostal poděkování: 73 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Oživení svaté země
Protože svazá už je jen o kostech a půnicích, takže pvp v dnešní době stojí na exkrement
- Theron
- Lv.15
- Dal poděkování: 2 poděkování
- Dostal poděkování: 15 poděkování
D3NJIs píše:Protože svazá už je jen o kostech a půnicích, takže pvp v dnešní době stojí na exkrement
No tak já myslel, že pvp bylo vždy o kostech a proti fullkam pruniky.
Ale myslim, že talismany rapidně poškodily pvp už jen tím, že já sám s kostma mám 78% poškození, a občas to jsou fakt prdy. Ale i bez talismanu v tehle nove moc lidí nebylo

GRADY BYL UKRADEN HRÁČEM GAWAINA na forum jako BrouBro

Teď je aktivní jen moje žena......

Teď je aktivní jen moje žena......
-
- Lv.19
- Dal poděkování: 53 poděkování
- Dostal poděkování: 71 poděkování
nevim jak tomu je ted pac ve vecernich hodinach delam neco dulezitejsiho nez jit na metinek ale uz ani nasi
tam nechodi? vzdycky se tam prali s modryma

-
- Lv.36
- Dal poděkování: 39 poděkování
- Dostal poděkování: 332 poděkování
Jak jsem čekal zase si nezklamal. Mansari ať se jedná o cokoli vymlouváš se na to, že nemáš čas. Ale pravda je jiná. Navíc když tu tak rád všude řikáš jak nemáš čas proč píšeš někam o čem vlastně víš jen z doslechu a klameš tím hráče? Já zapoměl ty máš čas jen utery,ctvrtek,sobota od 19-20h a pak hned deš off . Jedinej kdo by tu měl dostat trest si ty páč v každém tématu píšeš nesmysl a vyvoláváš hádku. Já ti pouze odepsal at nepíšeš někam o čem nic nevíš, to je jak kdybych já psal o tom jak je lehké sejmout TEMNÝHO DRAKA i když jsem ho nikdy sám nesejmul, tím pádem bych klamal hráče jako ty - tím, že bych jim psal jen info o tom co jsem jen slyšel přeber si toTheron píše:Na mou odpověď neodpovídej nesmyslem jak to máš ve zvyku!Kód: Vybrat vše
MANSARI
Co takhle přestat kecat na fórum a jít se tam někdy kouknout hm? Co sleduju a do svatý chodim nikdy jsem tě tam neviděl! Tak proč to odpovídáš, když tam vlastně ani nepřijdeš?
Můj názor je takovej, že to je jen šedivej čtverec. A to hodně lidí taky odradí.
Jako tvoji odpoved?Nevim co me vubec zminujes.Sam se tu schovavas za nick a me budes neco rikat o Svaty.Ja nemam nejaky pradniny,abych mel cas jeste behat do svaty.Tak me priste nezminuj a bude klid.Ja se aspon nebojim psat na foru pod svym hernim nickem.Ja si tu na forum muzu psat co chci.Od toho to forum je i kdyz mi prijde posledni dobou,ze snad ani ne
,ze sem muzou psat jen vyvoleni ci co.Ja pisu jen svoje nazory a ty maj lidi vetsinou ruzny.
Jediny co lidi odrazuje sou presne takovy jako si ty.
si vážně natvrdlej! A TY CO????????????, strašná zábava si vzít luk co máš jen do swampu a vystřelovat si body ve válce kde se můžeš schovat když ti teče do bot( ve svaté máš schod, tam ti luk nepomůže a nemáš se tam kde schovat) tak jakej je rozdíl v tom jaká říše jak píšeš?Sám děláš skoro to samé střelit do jednoho hráče, který je v chumlu čekat až se ti přičtou body a jak někdo zaútočí hned frrrrrr tak to děláš sám a někomu kdo tu o tom napíše se směješ jak paranoidní! a mimochodem ušetři mě tvých nesmyslů jak já zdrhám a jak do mě střílíš za 3-4 k a jak lehnu na 3 výstřely to je ohraná muzika už! vymysli něco jiného[/quote]strasna zabava nahanet si body na droperech a pvm hracich.Hlavne na konich,prijet dat skill a hned frr:D
Ze ty budes z cervene co?:D
Takze si natvrdlj jen ty co?Ja mam luk co pouzivam jen do Swampu?:D Ja se schovavam ve war? Me si s nekym pletes. Ty chudacku,jedinej kdo tu vyvyolava hadky ses jen ty.Ty si me tu zacal zminovat,tak sklapni.To ze nechodim do Svaty,neznamena ze o ni nesmim psat.A to ze kdyz uz sem ve hre a nebezim hned o Svaty a hraju hru,tak sem nesmim psat? Uz mi prijdes jako peknej ... Ja moc dobre vimjak to chodi ve Svaty.Vy si jako myslite ze mam jen jednu postavu?Se trosku proberte a starejte se o sebe chlapeckove.hrajte si tu na kingy a myslite si ze vsichni budou delat to co se vam libi ne? me jste uplne ukradeny a kdyby jste do me nerejpaly,tak si vas ani nevsimam.To ze neco nekam napisu v klidu a hned jdete jen do me,je uz vase retardace.A ze sem jen ve war risi? No ani moc ne,byl sem tam, jen tenhle tejden,jinak ne. A tu posledni,sem luk ani nemel,ale uz jen kvuli vecnym kecim si ho zase budu brat,protoze me serete. Co ty si vubec za postavu,ze mas vubec takovyhle kecy?Nebo si jen nejakej poskok a stydis to napsat?
Smrt vždycky stojí po boku bojovníka,
jídá s ním u stolu a uléhá s ním na lože.
Smrt je ta nejvěrnější milenka.
Ale je zbytečné si jí všímat,
dokuď vás nepožádá o polibek.
- Haky
- Lv.14
- Dal poděkování: 40 poděkování
- Dostal poděkování: 21 poděkování
- Sabousek
- Lv.26
- Dal poděkování: 942 poděkování
- Dostal poděkování: 482 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Mmmm, co tak vzpomínám, taky jsem ve staré svaté byla pečená vařená. Proč tam již nechodím, si netroufám říci. Všichni jsou moc v pvp dokonalý? Nebaví mě průniky? Nebaví mě bojovat v menšině či většině? Jsem slabá? Talismany to zkazily? Kecy to zkazily? Nebo má člověk na krku karmu, biologa, zručnost a na víc mu nezbyde čas? Kosti jsou drahý? Eliky jsou drahý? Těžko říct.
Hra je pro lidi duchaplné rozptýlení, pro hlupáky vášní. - Dumas
-
- Lv.19
- Dal poděkování: 53 poděkování
- Dostal poděkování: 71 poděkování
Sabousek píše:Mmmm, co tak vzpomínám, taky jsem ve staré svaté byla pečená vařená. Proč tam již nechodím, si netroufám říci. Všichni jsou moc v pvp dokonalý? Nebaví mě průniky? Nebaví mě bojovat v menšině či většině? Jsem slabá? Talismany to zkazily? Kecy to zkazily? Nebo má člověk na krku karmu, biologa, zručnost a na víc mu nezbyde čas? Kosti jsou drahý? Eliky jsou drahý? Těžko říct.

-
- Lv.36
- Dal poděkování: 39 poděkování
- Dostal poděkování: 332 poděkování
Presne tak.Ja jen napisu,ze je tam malo lidi,protoze sou spis venku u vody.10 lidi napise to samy a potvrdi to,proste diskuze v pohode a hned se najde nekdo kdo mi zacne nadavat a psat kraviny.Sabousek píše:Mmmm, co tak vzpomínám, taky jsem ve staré svaté byla pečená vařená. Proč tam již nechodím, si netroufám říci. Všichni jsou moc v pvp dokonalý? Nebaví mě průniky? Nebaví mě bojovat v menšině či většině? Jsem slabá? Talismany to zkazily? Kecy to zkazily? Nebo má člověk na krku karmu, biologa, zručnost a na víc mu nezbyde čas? Kosti jsou drahý? Eliky jsou drahý? Těžko říct.
Smrt vždycky stojí po boku bojovníka,
- slusnej
- Lv.36
- Dostal poděkování: 174 poděkování
V tom s tebou souhlasím když tam skočím ráno odpoledne večer,tak čekám 30minut stejně ani červenej ani žlutej vždy třeba 3 modří..Xiri píše:Ať se ve svatý vyskytnu v kteroukoliv noční či denní hodinu, není tam ani noha (díky bohu pro mě)
Ale je to smutný když si vzpomenu na starou svatou, kde jsem lítala jako totální blázen a následně zdrhala za sloupy (což mi zůstalo do teď)
No, svatou asi neoživíme a v toto roční období už vůbec
Jinak k tobě Manssari máš tu plnou hubu keců,spámuješ tu téma jak o život a v životě jsem tě neviděl ve svaté..Hlavně že to tu spámuješ o 106
Podle mě svatou nepravidelným přísunem hráčů do té mapy je zručnost,karma to je podle mě děsná hloupost karma a zručnost já jí nedělám nebaví mě to a není to pro mě férové měli jste enchat čistě biologa ten kdo udělá biologa prostě konec a ne tahat hloupou zručnost a karmu.
Stará svatá vždy byla plno pvp hráčů i dropů a vždy byl velkej přísun lidí PvP,PVM ti kdo chodily na dropery byli ubožáci sami to ví neměli to měnit doteď by ta mapa byla furt non stop funkční ať jsou prázdniny nebo ne vždy by bylo koho lovit

-
- Lv.20
- Dal poděkování: 24 poděkování
- Dostal poděkování: 78 poděkování
to že tam nikdo nechodí za to si mužete všichni
padlo tu už mnoho nápadu jak jí zkusit oživit, to že se nikomu nic nelíbí je váš problem
a to že to zkazily talismany sou už zoufalí kecy !

a to že to zkazily talismany sou už zoufalí kecy !
oo
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Vydesenej « pát 7:32 am »

@
NedGabriel « pát 5:42 am »

@
noxforko « pát 4:48 am »

@
ChunjoKing « pát 2:02 am »

@
ChunjoKing « pát 1:42 am »

@
Tomori « čtv 11:13 pm »