No sam, sis odpovedel:) bylo to sentinelem a zinama a gumama.A jako dalsi duvod je ze se mala svata posunula do 95lv:) Ale je to zbytecny psat stejne je to jedno.Uz to nereste a bude klid.slusnej píše:Takže mi říkáš že změnou mapy to není teda jo?forumman píše:Zkus někdy text na který reaguješ přečíst, pochopit a pak se pokusit odpovědět na něj, když už ho cituješ. Jelikož pak to vypadá, že tvoje reakce je úplně mimo rámec toho na co ses snažil odpovědět, dík...Jsi trochu na omilu na PvP mapě už se pracuje a bude změněna jen ještě chviličku času![]()
A k tomu tvému omIlu... To že se změní mapa nějak jinak změní poměr sil či ochotu lidí umírat...???? Upřímně obdivuju, jak někdo dokáže být takhle mimo a ještě se veřejně k tomu hlásit...
Takže mi pověz proč když byla stará svatá tak tam byla fůra droperů + pvp lidí..
Proč když se změnila svatá,na velkou a malou tak chod lidí o 90% se změnšil možná v malé řádí i když na tu už si tady pár lidí taky stěžovalo takže řekni mi v čem je háček v mapě nebo v lidech řek bych v mapě když ve staré svaté bylo non stop plno lidí furt i když to bylo aji sentinelem ale bylo to aji mapou protože vždy kdo tam šel tak vždy se tam dalo někoho lovit
Oživení svaté země
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
- Lv.36
- Dal poděkování: 39 poděkování
- Dostal poděkování: 332 poděkování
Re: Oživení svaté země
Smrt vždycky stojí po boku bojovníka,
jídá s ním u stolu a uléhá s ním na lože.
Smrt je ta nejvěrnější milenka.
Ale je zbytečné si jí všímat,
dokuď vás nepožádá o polibek.
- slusnej
- Lv.36
- Dostal poděkování: 174 poděkování
Tak mi potom řekni proč každej chce starou svatou když si každej volil změnu já nevolil v hlasování na nic nebyl jsem tu zrovna

-
- Lv.36
- Dal poděkování: 39 poděkování
- Dostal poděkování: 332 poděkování
nejak sem si nevsiml,ze to chtel kazdej.Rozumny hrac moc dobre vi ze je to hloupost,ze to neni mapou,ale nema smysl to resit.za hcvilku bude nova mapa,tak nikoho Svata zajimat nebude.slusnej píše:Tak mi potom řekni proč každej chce starou svatou když si každej volil změnu já nevolil v hlasování na nic nebyl jsem tu zrovna
Smrt vždycky stojí po boku bojovníka,
- slusnej
- Lv.36
- Dostal poděkování: 174 poděkování
- Azaret
- Lv.16
- Dal poděkování: 37 poděkování
- Dostal poděkování: 30 poděkování
Proč ne? Když člověk nedokáže ani správně napsat jednu větu tak proč bych měl vůbec brát nějakou váhu na to co napíše, třeba je to jedna velká chybaRok píše:prosím tě já hraju metin 2 hodiny obden tak že já se za závisláka považovat nemužuforumman píše:Nejsmutnější na tom všem je fakt, že ikdyž Lordsword má kolikrát podivné názory, alespoň je to druh člověka, co umí přemýšlet a zapojit mozek.Rok píše:to že tam nikdo nechodí za to si mužete všichnipadlo tu už mnoho nápadu jak jí zkusit oživit, to že se nikomu nic nelíbý je váš problem tak si nas..
![]()
a to že to zkazily talismany sou už zoufalí kecy !
O těch vašich návrzích na oživení, všechny jsou na houby, jelikož jak jsem již mnohokrát popisoval, v současné fázi s tím prostě už nejde na tomto serveru nic dělat, jelikož 99% lidí tu má stejný názor a stejné "zážitky" jako pisatel v tomto tématu patrikstepanek-prostě to 1% lidí, co jsou do toho "zažraní" odtamtud svou silou a ochotou žít ve hře vyhnali všechny ostatní, jelikož většinu prostě nebaví leštit zem... A samozřejmě že věci jako karma, zručnost potažmo talismany, to stále více a více umocňují... Kdyby si byl schopen uvažovat a podívat se na věc s nadhledem, musel by si dojít ke stejnému názoru...![]()
A tak si tu můžete dále povídat jak děláte vše pro oživení pvp, jak ostatní na to kašlou a hledají výmluvy, ale prostý fakt je ten, že většina lidí raději maká na reálném životě než na virtuální postavě a jelikož tato hra se vydala směrem pro závislé jedince, tak pvp mapy prostě jdou do kytek, jelikož oněch závislých, či abych použil váš výraz "těch co se ve hře snaží a makají", je posrkovnu, tak pak nemají co dělat a s kým bojovat... K tomu jen dodám, naštěstí jich je málo![]()
A když už tady chceš něco mumlat o zoufalosti, tak jediné co tu zatím bylo zoufalé je to, že někdo kdo je schopen napsat líbÝ si tu s plnou vážností dovoluje někoho osočovat...a taky mám teřba všude talismany hotoví byo. lvl129 a atd. hraju okolo 1 roku je to jen o snaze
tak že já ten čas co tu sem využiju jak nejlíp to jde
a něaký lidi co řešej jaký kdo napíše Ý už ani neřeším![]()
a jestli soudíš lidi podle toho jaký napíšou Ý tak to je tvuj problem

Co se týče té svaté, tak to bylo tím že tam měl každý (i já

Aurimek
130

130

-
- Lv.14
- Dal poděkování: 4 poděkování
- Dostal poděkování: 19 poděkování
Dneska vážně "suprově" oživená svatá, 10 lidí, ale nikdo nikoho nemohl sundat..
-
- Lv.9
- Dal poděkování: 3 poděkování
- Dostal poděkování: 12 poděkování
Ja bych ozivil svatou tak ze bych odstranil toho teleportera nahore v safezone 

-
- Lv.17
- Dal poděkování: 80 poděkování
- Dostal poděkování: 311 poděkování
Vsak o tehle svate se prej rozhodlo, ze ji chcete. Asi vam schazeji easy CB z droperu 
Osobne mi docela vadilo, ze ve stare svate byl sentinel a vstup do keri. Kolikat to bylo nemozny dostat buffku do keri. A proc? Pac tam stali HUNTERI CB s nabehlima zilama na krku po easy CB
Vsichni co chteji zmeny, chteji easy CB s droperu a ja sem proti.
Ted chodi mnohem vice lidi do war risi, nez predtim, pac ty lidi si najdou cas. Predtim sem urcite lidi nevidel moc casto ve war risi a presto meli hodnosti Generalu a Vojevudcu.
Otazka tedy zni "Z koho meli ty PVP killeri ty hodnosti?"

Osobne mi docela vadilo, ze ve stare svate byl sentinel a vstup do keri. Kolikat to bylo nemozny dostat buffku do keri. A proc? Pac tam stali HUNTERI CB s nabehlima zilama na krku po easy CB

Ted chodi mnohem vice lidi do war risi, nez predtim, pac ty lidi si najdou cas. Predtim sem urcite lidi nevidel moc casto ve war risi a presto meli hodnosti Generalu a Vojevudcu.

Become one of us and help us to create the most powerful guild on this server !!! -------> click viewtopic.php?f=34&t=97497
-
- Lv.4
- Dal poděkování: 1 poděkování
- Dostal poděkování: 3 poděkování
VýstížnéNeos píše:Vsak o tehle svate se prej rozhodlo, ze ji chcete. Asi vam schazeji easy CB z droperu
- vivava
- Lv.10
- Dal poděkování: 6 poděkování
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
deimos « pát 10:26 pm »

@
Petronius « pát 8:56 pm »

@
Grout « pát 6:15 pm »

@
jivka007 « pát 6:13 pm »

@
Vydesenej « pát 6:08 pm »

@
jivka007 « pát 5:56 pm »